![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
<czeka na wymysły chorego człowieka> |
Wizz aka King of Disco xd
|
Autko , jak zdam prawko.
Za tydzien ide sie zapisac ,wiec? I nie obiecalem mu ze przyjade =] To on sie prosil " ejj wizz co ty na wakacje ja ty skrzat " uhaha Albi - juz nie frends z vixipem i xoo? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Character Information
Name: Emok Junior The Brood Sex: male Profession: Elder Druid Level: 42 World: Titania Residence: Venore Last login: Jun 15 2008, 00:24:14 CEST Comment: We all once in a while wonder where our lives taking us and where we're going. I've reached a certain point Realized I don't know what the hell I am doing! Am I born to walk alone. Through the fire and the storm pushing myself to the limit. Was it meant to be this way spending my days, all on my own... Account Status: Premium Account jesli to twoj jedyny char to gz pg jakie od*******asz emok aka kobajashi xDDDDDDDDDDDDDD skonczcie pierdolic kurwy z warszawy i przyjedzie wezcie tego popierdolonego niedojeba emoka i wbijac skunksy krzywe nosy |
Cytuj:
|
Ok , piszę szybko , ale widzę , że jesteś analfabetą.
Emok wbij z tymi niedojebami do nas;] |
Cytuj:
|
No dobry jesteś , szkoda że nie wbijesz;/
|
Cytuj:
|
I stoisz po ich stronie GRATZ
mam cię w vip =P enjoy pz |
Cytuj:
http://www.pskonejott.com/otc_displa...nior+the+brood Ale debil. |
Ok zbijam trzymaj sie tempok czy emok chuj wie jak ci tam :D
|
Cytuj:
|
O kurwa debil, cyferek też nie rozróżniasz?? Nie zauważyłeś że Emok sie nie loguje? :OOO
|
Cytuj:
Emok daj mu spokoj on poprostu oddaje organy zeby miec na pacca byla nerka, pluco to i kawalek mozgu oddal. |
@SeQ
Chyba DUŻY kawałek. |
'mam cie w vip' xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
i ten wasz lamany angielski i wrzucanie tamtych slowek tutaj typu: enjoy itd hahahahha o jebane bochnia styl3 _/ |
@Miku
miałeś się nie mieszać :< |
Emok, czy w tibii też uzywasz ś,ć,ź?:D
|
Cytuj:
Serio zal mi sie robi widzac jak niektorzy ŻYJĄ ta gra/forum |
roxy nie mmieszam sie w akcje rl, a to jak ktos jest idiota to czasem mozna mu pojechac ;]
|
Ja pierdole xDDD Komar weź czasami przeczytaj swoje posty zanim je napiszesz xddd Btw, " konczcie pierdolic kurwy z warszawy i przyjedzie wezcie tego popierdolonego niedojeba emoka i wbijac skunksy krzywe nosy"- przypomina mi się taki .gif dzieci neo. A to z kolei kojarzy mi się z tobą, bo po tym twoim zdaniu wyobrażam sobie jak machasz tym swoim wodogłowiem, bo tu jakieś 'pedały' odciągają cię od expienia i nie dają ci spokoju :(
Wizz a jeszcze chyba przedwczoraj pisałeś, ze masz już tylko jakieś papiery do odebrania do prawka? "Autko , jak zdam prawko. Za tydzien ide sie zapisac ,wiec? Więc jak to z tobą jest? Jeździsz juz traktoem czy jeszcze nie? Glorfifi, nie znasz mnie i coś napisałeś ale chętnie bym z tobą pogadał na prv :) Jeśli chcesz ;) pzd |
Cytuj:
|
Cytuj:
w oswiecimiu mieli by z ciebie mydla wchuj na 4 lata dla calych niemiec |
Cytuj:
|
Cytuj:
neo masz ty i wodoglowie pamietam twoj glos z ts'a glos jak bys robil laski cala noc pokaz foto brzydki ryju okaze sie kto ma wodoglowie |
@up
Może Ty foto pokaż? :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
To po co innych o foty wzywasz, jak sam się wstydzisz pokazać? :) |
Jakbyś kurwo niemyta niewidziała to już wiele stron wcześniej pokazałem swoje foto :) Na specjalne życzenie Wizza, więc jak tak bardzo nie masz przy czym sobie jebać palcówy to się cofnij kilkanaście stron :) hashahshashahahsahshash, widzę, że was tam w tym przedszkolu w Bochnii ostro uczą pisać bajki xd Bo jedynym na cąłym ventrilo, który nic nie mówil byłeś ty, wstydzisz się siebie? Ja z Jolką gadałem godzinami, kilka razy do mnie dzwonił i to z ciebie się śmieliśmy, że jesteś lekko niedojebany xdd Pamiętam jak jaką miałem z Patrykiem pompę jak wreszcie coś powiedziałeś na ventrilo kiedy mordowaliśmy Masterlisa. Potem się mnie pytał skąd ja kurwa takiego wsiura wytrzasnąłem, bo wżyciu nie słyszał jak ktos tak mówi xDDD Boleeeek, rzucaj GARCZKI za mnie <333333
|
Cytuj:
|
Quuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaashhhhhhhhhh
http://img88.imageshack.us/img88/3981/ohnoesplixyw9.jpg
AlE zEś Mi PoJeChAł O kUrWa Ja PiErDoLe :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Dziecko, jesteś ode mnie dwa lata młodszy, więc kto tu jest dzieciakiem? 20 lat, studia, to ja. 18 lat, w dupie, to Ty. A teraz idź kurwa lepiej do podstawówki, albo chociaż zerówki, bo takie teksty tylko tam, już nawet nie w Erze. |
Cytuj:
|
Btw, zauważyłem Seq, że gustujesz w podobnych klimatach co ja ;p Płomień 81 <3 pzdr :)
|
Cytuj:
To pokaz mi ten post gdzie tak napisalem :] Jak juz sie dowiedziales od heat, jestes tutaj nikim , nikt cie nie potrzebuje a dalej lizesz dupe , i to takiemu seqowi ktory chodzil parkowac swojego malucha 2min przed openem i nie wracal XDD Wszyscy tak gadacie ze ja nolife a tu swiety glorfin xD : Insomniacs EntriesDATE TIME LEVEL 2008-03-31 21h 30m 73 Miales wyklad na tibii? |
Cytuj:
Tak bolek ja lubie duzo rzeczy ale chamstwa, Wizza, i góralskiej muzyki nie zniese :S. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |