![]() |
DS mnie zabil i wylecial mi bright sword;(
|
a mi podczas deda na demonach wypadlmoj g armor oraz bp of uh,oraz 37k:(
|
Fire axe, Tower shield i bp a w nim ok 300gp+loot z beho ok 8 morning starow i beho shield. Odzyskalem bo pomogl mi jakis brazylijczyk.
|
wczoraj wypadly mi bohy na gsie i life ring, kiedys jeszcze bright sword ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
re: ale to na knighcie 30lvl a nie na palku ;p |
mi wypadly raz knigth legsy na dawanym charze tera bana dostal i usuneli konot ;( ;( ;(
a kiedys tam jeszzce vamp shield ale wtedy odzyskalem bo net sie zamulil i slimy mnie zajebaly ba 29 lvl;/ |
kiedys na 60~ lvlu po dedzie niemialem kasy na aol i wypadl mi g arm + rh ale kolega byl wtedy przy mnie i oddal loota :D
taka sytuacja powtorzyla sie tez kiedys ze niemialemkasy na aol po dedzie i mi net padl na scara to tez bylo na 60~~ lev i mi spadl wtedy g arm + boh |
Jak Peh to Peh
To nic mi 2razy pod zrad wypaldy 3 rzeczy , za 1 razem trapa 3 ososyb zroibly 3x sd i ded bylem wypadl mi blue robe , vampire shield i bohy za 2 razem , blue robe , bohy i wand of inferno , peh prawda? hehe:)
|
Mój Dead
Jak padlem na beho to wypadlo mi bp a wnim okolo 30k,blue robe i warrior helmet wkurzylem sie i przestalem grac na securze bo przez nooba padlem ;/
|
a mnie zawsze ginie two handed sword i rope:(
|
Mi najcenniejszego wypadło:
- steel helmet - dwarven shield dlatego ze uważam na czym expie i zawsze mam Uh`y albo Ih`y :cup: |
Chyba najcenniejsze co mi wypadło to jednocześnie cały plate set. Aha... I jeszcze na rooku chain armor (no co? na Rooku rarytas):p
|
a moj najbardziej "drogocenny" zgon (kicki rllz) stracilem bp, a w nim okolo 3bp uszkow, kasa (okolo 2k) i quamire rod ktory wylootowalem pare sec. wczesniej >.< kicki rllz >.<
|
Cześć mi najcenniejszego wypadły krokodyl buty jak zabiły mnie szlamy
|
Najbardziej wartosciową rzeczą która mi wypadla to bylo Knight armor, Warrior helmet i bp z zawartością ok 2k. Ale zdołałem te itemki odzyskać:p
|
Gs, Noble amr, bohy, ss's.
|
:p
mi najcenniejszego wypadł bp z liną łopatą i 2 ihami :P
|
Jak jeszcze grałem na Ocerze to wypadł Knight Armor i Bp a w nim ponad 10k :(:(:(
|
Mi najcenniejszą rzeczmi był hyba Plecak Giant sword i DSM a w placaku z 4 bp uhuw i loot(około 3k vamp shield ice rapier):(
<<Ale to Dawno bo jeszcze moim knightem>> |
:d
A ja gram na NON - PVP :D
|
Cytuj:
|
no to ja sie pochwale kupilem sobie kiedys innym harem demon shield poszedlem na guardy a tu nagle cyaX( j****e cipyX( X( polecial bp w nim 5 bp mf demonka i p ammy;(
|
ja na 15 lvl podczas smierci stracilem fire axe i wampire shiled :(
|
B robe, runy warte 30 k, bohy, crown shield... Oczywiscie nie w jednym dedzie.
|
Na 14 lvl bp w ktorym 3k,plate set, wand of dragonbreath i dark helmet
|
grając kumpla 121 ek u niego, poszedl sie wysrac do kibla, napadli mnie pk i strapowali. wygladalo to tak: sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd ue ue sd sd sd explo explo sd sd sd ue, dead, oczywiscie uhalem sie ale nei mialem szans solo z ekipa okolo 15 osob ;) polecialo:60bp uh, e plate, steel bootsy, a padlem akurat jak szedlem kupi c aola u eremo ;<< osobiscie nei dostalem w morde ale do tej pory jest na mnie wsciekly
xD |
sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd sd ue ue sd sd sd explo explo sd sd sd ue,
buahauha jezeli dostal bys tylke sd od sorca 60+ (bo ue tez walil) i bys przezyl to ... zeby to wszysto w ciebie wlazlo bys musial byc jakims eo.. -.- 3xUE itp... nice bajeczka :] i oczywiscie nie miales aol.. xdbuahuahauha padlem na sloniach jak lazlem na hydry.. :< (kick) poleciala demonka 5bp hmm 5bp ih 15bp manasow -.- pierscionki(life rinigi glownie) itp |
Ja straciłem Demon Shielda na rzecz 4 PK
|
Pffff.......
o rany... te tematy sa dobijajace :[ taki np. 100 ek. z red skullem padnie i wyleci mu Mpa, Golden legi, Magic sword, Mastermind shield, steel botsy, demon helmet i bp w ktorym AKURAT mial 1000K no i co wtedy? wszystkich tu przebije ... -.-' pozniej newbie napisze "a ja stracilem karlin słorda... buuuuu.... ;(((((((((" inny "WIECIE CO MI SPADŁO!?!?!?!? A SKARF MI SPADL!!!!!!" no i czy to ma sens? -.^
|
...
Bohy na dragu :/
|
Ja straciłem fs i beho shield...
|
no a mi medusa shield i knight armor na 30lvl bo ubil mnie jakis 106rp i 56 ek :P bo mialem hunta :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
|
mi za duzo nie wypadlo
jeszcze przed updatem na fibuli dsy byly to mi wypadl klucz na fibule;( ;( ;( ale ktos mi oddal :D :D :D |
Najcenniejsz co mi wypadło to plate armor ;d. Chociaz mialem juz 47 lvl, ale mój jedyny dead był na 9. Od tamtego czasu unikanie zgonów to moja specjaność B)
|
Ja jak padlem to mi 3 bp uhow,golden armor i bohy polecialy ;( no i zrobilem sobie nowego chara ale pozniej itak wrocilem do tamtego.:)
|
Moim knightem najwięcej co mi wypadło to była medusa shield i crown armor.
Zabił mnie jakiś pk jak miałem 18 lvl. |
Master'Perez
A mi wypadło B-robe..;( ;( ;( ;( ;(
|
Bohy Vamp Shield Wand of inferno 3 bp mf bp sd 2 bp hmm 103 ed ubil
|
Mi w jednym dedzie bp hmm , bag mf i plate armor i troche smieci
|
byłem na GL-u na zachód od Carlin i jakiś mądry zabawił się zlurowaniem 2 ds-ów pod dziurę na -1 piętrze. Wbijam-Padam dragon shielda nie ma.
Idę drugi raz luruje i kupa. Wbijam na full def - ciała nie ma i padłem. FSa nie ma. Fartem polecialem już mi się nogi pociły (:D ) i fart że zlurowałem trupa z całym bp io fsem. Drag. shield mi potem kumpel dal za free :D |
To dosc duzo jak (bylego)na mojego knighta(16 lvl)
Mi spadl k-set(bez axe)i Stell helmet naraz ;(
Wspomne o qmplu ktoremu spadlo blue robe.:( @MIchal1991: Znam Twuj smutek X( @Pan Samochodzik: NIE rs to nie to co myslisz a wiesz dlaczego?... ...bo mam rs'a 9 lvl ^^. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |