![]() |
Cytuj:
|
A gdzie są te poradniki na uruhomienie filmików?
|
Cytuj:
Z racji że jeszcze nikt mi nie zdążył popsuć humoru, będę nawet tak miły i podam Ci linki: - poradnik Dwimenora - "Tibicam - idiot friendly" Hmmm... ponieważ nie umiałeś obsłużyć programu (a jest do niego dołączona instrukcja obsługi), zalecam skorzystać z drugiego linku... |
Cytuj:
btw Murzyn ze ci sie az tak chcalo bawic w te ssy i sklejanie :) |
Czy mogę prosić o umieszczenie filmu nr 100 na np: rapidshare, bp z tego nie mogę ściągać, coś się tam ładuje, potem otwiera się winamp i koniec, nic nie widać :(
|
@up
W Shitplorerze się elegancko ściąga B) |
dzięki za wskazówkę, w ogule zapomniałem co to int.. sry Shitplorer :)
|
ja bym prosił o filmik jak chodzic i dojsc do piratow z calym dojsciem od Liberty Bay
|
@Up
Żeby dojść do piratów musisz zrobić questa, który jest dość trudny... |
elo mam prosbe. bardzo chcialbym zobaczyc filmik pokazujacy co jest za tp w stone tomb. chcialbym wiedziec mniejwiecej w jakich komnatach sie poruszac. z gory dziekuje.
|
@up
Cytuj:
|
Co mam zrobic?Nie pokazuje mi sie lista filimkó.
|
Wyrzócidz kompóter za okno.
Całokształt - jesteś wielki człowieku. PoI Dl Lair - ale się narobiłeś ;d gz loota z dsa. |
Cichy uwielbiam Cię, fakt.
Hehe....yyyy..... mam pewien problem Cichy! Chciałbym obejrzeć PoI a moj brat robil tego Questa jak spalem.. Ale to nie wazne bo mam problem.. Nie moge sciagnac TibiCam.. Znaczy moge ale mi cos nie dziala.. Mam wszystkie wersje (chyba) procz tej nowej.. Plx Cichy daj Linka (z gory THX) Pozdrawiam.. /Jesion |
@Up
A może byś poszukał w tym dziale, jest nad tematem cichego taki temat ,,Tibicam." Tutaj link... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79330 Przeczytasz kilka linijek tematu i ściągasz plik z rapida (jeśli masz limit, przeczytaj temat o omijaniu limitów na rapidzie, też w tym dziale; a jeśli boisz się, że to ~key przeczytaj temat jak sprawdzac czy plik nie jest wirusem, też w tym temacie O.o). @Cichy Co planujesz w najbliższej przyszłości nakręcić?? |
@up
Ziom very thx 4u,widzisz mam ten link parę dobrych lat i poprostu nie przeglądam forum tylko patrzę czy Cichy nagrywa :P. @Cichy Właśnie Cichy.. Co teraz majstrujesz? :P ... I tyle :P Naruto 4Ever Naruto, the Ending. |
Jak dojść do kosmosu:
http://images.tibia.pl/images/newsy/...an_dark-80.jpg Aha, i pod Jakundaf Desert był też kosmos, user XIII w temacie "Co sie kryje pod pustynią?" dał SSa z Tibia BotNG, który pozwala przeglądać co jest niżej i wyżej, dał screena z kosmosem i na \/ od kosmosu była powierzchnia... |
Heh tibia znowu mnie wciągneła wiec i serie Cichego też musiałem zacząć oglądać.:p
Ogólne gz i dzięki za nowe filmiki Cichy. :) Pozdro. |
Polska czeka, my czekamy, na Cichego, nowe plany (filmy)
|
@2up
Obejrzyj filmik z poh'em cichego tam jest jak dojść do tego kosmosu Oby to nie był koniec tych filmików, tyle dodano ;P |
Ten temat staje się juz bez sensu, za rzadko filmu dodawane...
z PoI'em się napracowałeś jak nikt! - Myślałem, że chociaż trochę będziesz bić :P |
Cytuj:
- Ma prywatne zycie, a nie tylko nagrywanie filmow, aby forumowe trolle sie podniecali - Zostalo malo i same hardcorowe tereny i nie moze zebrac odpowiedniego teamu? - Klopoty techniczne? Z PoI zle myslales, mogl sobie odpoczac >.> |
Aktualnie to ja robie, ale prace dyplomową na uczelni. Co widać po mojej ilości bycia online. W zeszłym tygodniu - raz się zalogowałem na 2 godziny. Ponadto faktycznie pozostały z 3 ciekawe tereny które nie zostały jeszcze nagrane (miasto nie uważam za ciekawy teren.. no, chyba że kanały :P )
|
Cichy ma racje, zobaczcie sobie to. To są staty Cichego
Last login: Feb 20 2007, 20:48:24 CET |
Cytuj:
|
Jeśli chodzi o filmy nagrywanie to juz nie zostalo prawie nic do nagrywania z tych ciekawszych miejsc ... takze jak nie ma co nagrywac to nie bedzie filmow :P a reszte terenów znajdziecie pod stara tibie i tibicam a jak wam sie nie chce sciagac tibi i reszty to juz nie moj problem lenie ;d
|
Ei, Cichy mam ważne pytanie, dokładniej dotyczące wyspy Nargor.
Otóz, gdzie mogę znaleść tam mailboxa? Twój filmik był nagrywany na kliencie 7.8, kiedy jeszcze na Shatterd Islands nie było ustawionych mailbox'ów. Liczę na szybką odpowiedź. |
Cytuj:
Na Nargor mailbox jest 2+ http://img72.imageshack.us/img72/8495/beztytuuww8.png (nie jestem pewny w 100%, bo narazie nie moge sie lognac, ale nvm) Cytuj:
|
Cichy nakręć coś nowego na 7.92, fajnie wam wyszlo te POI dragon lair, ale ludzie chcą więcej.
:D By the way, gratuluje fajnego forum CK, pierwszy raz spotkałem się z obchodzeniem rocznic w gildii i to już dwóch, Wielkie Gratz panowie. Co z Sanerisem? Dawno go nie widziałem na filmiku i muszę przyznać, że tęsknie za jego dowcipnymi reklamami typu: "To nie supermen, to nie człowiek Cip softu! To cichy mac!". Ehh, stare, dobre czasy. @Bake, masz zaczepisty avatar na forum CK :p |
@UP
Cichy = brak czasu = brak nowych filmow.... jak BEDZIE Cichy = mial czas = beda filmy ;) Co do Sanerisa to tej osoby nie ma juz na naszym servie (chyba ze sie ukrywa) Co do avatara mam ten sam i tutaj :p |
Cytuj:
Radosław. |
Siema Cichy mam prośbę. Mógłbyś nagrać film z dokładną drogą na gs island z jakiegoś miasta? Albo chociaż wrzucić mapki jak tam dojśc. Z góry dzięki , pozdrawiam.
|
A mi nie działa ten bonusowy filmik =(
Wczoraj działał a teraz kij |
Respy na tombach
Czy respy na tombach sie jakos pozmienialy od tibi 7.5 ???
|
Raczej nie.
|
hmmm......
goroma? nie chodzi o te wyspy, ale o najlepiej caly wulkan z wyspa + te demony.... licze na ciebie ;] |
Cytuj:
samych demow na goromie jeszcze nie krecilismy bo puki co to waste tam.... |
up
mi wlasnie chodzi o te demony.... ;/ |
@up
www.tibicams.tibianetwork.net > Exploring > Myślę, że coś tam znajdziesz :) |
Demy na goromie to teraz waste,przez lavahole... Ale jakos nakrecic sie da :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49. |