![]() |
@lucky jak dajesz 1000 zl od lba to slij mi 10 000 na moje konto, skontaktujemy sie na priv pokupuje od all te chary za powiedzmy jakas kwote byle nie byc w pizde przy okazji se zarobie a ty wygrasz war za jedyne 10 000.
a tak przy okazazji skad ty mas ztyle kasy? w totka wygrales czy co? napisz tak do jakiegos gm napewno za 250 euro zlamie regulamin cip softu i daj mi twoje namiary jakas komorke albo cooos odezwe sie i zrobimy interes. haha jezeli to prawda co mowisz bo moze byc tak ze sobie ladnie, pieknie wlewasz. |
Ta wojna to gra brudnych zagrywek.
@Xavery Wspaniale chwile ahh.... Signed Songo Sun |
@up
masz rację, tak jakby nie mogli zrobić jednego opena, drugiego żeby wygrać uczciwie to oni hackują, kupuja chary - jedyny komment warty tej sytuacji - Kompletny żal |
[CHAR]Efax[/CHAR]
Jan 19 2007, 13:57:01 CET Killed at Level 69 by Sqeensy and by poison???? |
poprostu ostatni hit od poiosona polecial ;d
|
Cytuj:
|
Sqeensy ubil efaxa z poison fielda, hahaahahahah
Jakby to powiedzial kyrio; elyris <3 |
VU n/c widze ze ten frag przyprawia was o bol glowy....;|
wszystko co zrobi vanum to powod do smiechu.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak pozatym nie szkoda ci kasy?? ;p |
nic nikomu nie zaplcil zgrywa napinacza na forum jaki on to bogaty nie jest
|
Capparo
Jan 20 2007, 01:56:43 CET Killed at Level 90 by Morrderca and by Celandia Tert Clawint Jan 20 2007, 02:00:24 CET Killed at Level 103 by Vura Soth |
Jakieś filmiki masz Castor moze? :)
|
o.O widze ze liczycie do siebie gragi mniejszych osob niz 100 lvle. hahaha to czemu zwaala z efaxa?!
|
Cytuj:
|
Alien, pisac moze kazdy i wszedzie. Chyba, ze jest to forum zamkniete i tylko pewna grupa uzytkownikow, po akceptacji administratora, moze widziec zawartosc danego forum.
CO do fragow- czasami ludzie nie mysla:) A frag na tercie, zaraz bo smierci hinogoosa, uwazam za najsmieszniejszy w tej wojnie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Pieczarek
Filmikow w formacie rec. nie udostepnie (piszcie sobie co chcecie ze boty czy ch.j wie co, mam na to wyje.ane) Aczkolwiek polecam Made by Friida: http://youtube.com/watch?v=r13MEcLkcqM http://rapidshare.com/files/12304021...olith*****.html http://www.uploading.com/files/9NF46...olith*****.html (wszystkie trzy linki to 1 filmik) Made by Hinoo: http://rapidshare.com/files/12584309..._War1*****.html (starsze fragi) @ Webi Nom frag smieszny, niepotrzebnie kozaka zgrywal xD Koles biega, biega i nagle jeb bialy napis: Your are dead. |
zachęcam do obejrzenia filmiku Friidy, całkiem fajny i warto obejrzec :)
|
@August
Nie powiem szok : D .. zreszta to tylko gra 4fun :) @Web-master : ))) Nomadzi atakujooooooo !!111 |
Tert nomadzie hehehehehehehXDDDDDDDDDDDDD
@Castor Generalnie filmik fajny i bot tez zgrabnie schowany:) |
Cytuj:
|
Gratz filmiku, naprawde fajny;)
|
B) Nice Friida ;]
Wiecej takich filmikow plxior... Niech "glowka pracuje" Pozdro |
joke ??
Cytuj:
Wygląda na to, że ktoś się podemnie podszywa i chyba chce mi zrobic glupi kawał .... Byc może zapomnialem zarejestrowac sie na forum pod moim nickiem z gry i teraz ktoś chce to wykorzystac w brzydkich celach ..... =\ |
@August
Dziękuje bardzo. Filmiki - szczególnie ten friidy naprawde niezłe. Postaram sie zamiescic pare filmikow w formacie .rec Tylko ze musze to wszystko gdzies pohostowac a teraz mi sie nie chce. |
Z checia bym obejzal, wiec niech Ci sie zachce :P
|
Shargas i Wickanina padaja
http://rapidshare.com/files/12689049/Shargy_Wicka.rec Ładna akcja szwedów http://rapidshare.com/files/12690410/afdaf_13621.rec W przyszłym tygodniu nowa dostawa :) |
Jezeli shargas i wicka to ten sam filmik co byl na WoT to doskonale widac jak Vura pracuje :)
|
taka prośba... jak już dodajecie filimiki to wrzucajcie je też na youtube lub cos w tym stylu.
|
Webi chyba nie masz tego na mysli
15:34 Vura Soth [165]: = 15:34 Using one of 27 spell runes... Bo to tylko zbieg okolicznosci :) @up Filmikow w formacie .rec nie da rady wrzucic na youtube. |
Webi pokazcie jakis wasz filmik i tam tez zobaczymy waszego bocika. Odpieprz sie juz od Vury bo az zal.
Btw. Twoja lista fragow na tibia.com tez jest nieobiektywna. |
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: jedyny blad jaki znalazlem sam z siebie to pierwszy frag na Finixie, o ile kojarze bylo to na ank jak rzucal m walle. |
Webi jest kilka bledow, ale to nie jest wazne. Poco wytykac sobie jakies bledy fragi niesa najwazniejsze. : ) Tylko prosze Cie niepisz juz nie o naszym bocie. Bo Wy jestescie super, extra i niemacie bota? Najpierw ocen siebie potem innych.
Pozdrawiam. |
Cytuj:
100 fragow na iscarath 100 fragow na nebulas knight 100 fragow na air'mage Frag na sektsus empiryk z 1000 fragow na waszych noobcharach Jak widzisz zadna lista nie jest obiektywna i nigdy nie bedzie. Z ta mala roznica ze twoja nawet nie lezala kolo obiektywizmu. |
fragi robione nub charami? Fragi na nub charach? No nie zartuj, kto wtedy walczy, nub chary czy jak? Fragi na Air'Mage? Przeciez on nigyd nie dolacyzl do wojny do naszej strony, a w pierwszej wojnie pomagal wam. Frag na sekstusie? Dolacyzl kiedys do naszej gildii? Dlatego tez nazwalem swoja liste obiektywna, a nie ta ktora ty robisz na forum dodajac nawet xondriusa.
|
Cytuj:
Zakup run i eq - 1000 gp Widziec wasze glupie miny jak wasz noob pada - bezcenne Air'mage to twoj stwor niszczenie pracy ludzi takich jak ty jest fragiem. Sekstus to fajny ludek. Niby mial zostac szpiegiem ale info ktore daje gowno warte wiec jego praca ktora wlozyl w chary jest niszczona - frag Xondrius przydupas takich jak ty i gowno shu - czysty frag Np dzis na flat. Ilu waszych padlo? Wszyscy oprocz pit fumosa? I taki noob char pit fumos jak padnie nastepnym razem napewno znajdzie sie na frag liscie, pomagajac wam przeszkadza nam proste. Tak samo ci ktorzy biora udzial w lipnych loteriach organizowanych na rzecz powodzian z vanum all zostana dojepierdoszczeni. A tak na marginesie zjedz mi po garbie sankami mam to w grubym jelicie czy ci sie fraglista Xaemusa podoba czy tez jestes nia zniesmaczony. Signed Lord~~ |
Cytuj:
boze ale ty jestes zalosny damn pokazcie blad webiego we fragliscie, tak jak my pokazalismy ich MASE w TWOJEJ frajliscie xaemusiqu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |