Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Seni 01-06-2006 11:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
co do dsmu tardara to sprawa dawna, bardzo dawna i przestarzala. niemniej jednak tranecarid o ile do mnie zagada dostanie to o czym mowilem kilka miesiecy temu ;] i rekompensata bedzie ale jego online nie ma :]

Mówiac "przestarzala" to miales na mysli ze zapomnimy o tym DSM ?
Minelo rok czasu ale obiecanych 50 bp UH jakos nie widac.
Jesli naprawde teraz chcesz sie zrekopensowac za tamto to zawsze mzoesz wyslac mu do DP Tranecarid / Thais , powiem mu zeby sie zalogowal dzis wieczorem i sie przekonamy jaki naprawde jestes słowny.

_PiteroS_ omijasz lekcje matematyki ? 1 Milion GP to 333 BP uh

Komandos Strong ile Ty czasu robiles te 100000 bp uh ?

ja na dance zrobilem cos kolo 500 bp uh i zajelo mi to pol roku.... przy czym nabilem 64 maga ;o

Komandos Strong 01-06-2006 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seni
Mówiac "przestarzala" to miales na mysli ze zapomnimy o tym DSM ?
Minelo rok czasu ale obiecanych 50 bp UH jakos nie widac.
Jesli naprawde teraz chcesz sie zrekopensowac za tamto to zawsze mzoesz wyslac mu do DP Tranecarid / Thais , powiem mu zeby sie zalogowal dzis wieczorem i sie przekonamy jaki naprawde jestes słowny.

_PiteroS_ omijasz lekcje matematyki ? 1 Milion GP to 333 BP uh

Komandos Strong ile Ty czasu robiles te 100000 bp uh ?

ja na dance zrobilem cos kolo 500 bp uh i zajelo mi to pol roku.... przy czym nabilem 64 maga ;o

Uhy robilem z moim bratem z tej racji ze mamy 2 kompy :) a zajelo mi to kolo 1,5 roku no moze niecale 2 lata ....

sorry pomylka nie 100000 tylko 10000

Seni 01-06-2006 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komandos Strong
Uhy robilem z moim bratem z tej racji ze mamy 2 kompy :) a zajelo mi to kolo 1,5 roku no moze niecale 2 lata ....

sorry pomylka nie 100000 tylko 10000

Stary niechce tu nic sugerowac ale 10000 uh to po sprzedazy masz 30kk odliczajac blanki zostanie Ci 28kk czyli bylbys chyba najbogatszym Tibijczykiem...

jastr 01-06-2006 13:06

ahh te zera :P Fajnie gdyby na koncie mi taką pomyłkę zrobili :D, co do tematu to jak co z tą wojną, już koniec. Demi~~ z restą Right założył nową gildię już po woli przestaję się w tym wszystkim łapać. Seni może by i był gdyby nie przepił wszystkiego ( w końcu 67 lvl na drzewie nie rośnie, blessy aole też się raczej nie walają, eq za darmo nie dostaniesz, brał udział w którejś tam z rzędu rebeli więc i paymenty musiał uiścić "chyba", jest knightem więc uhy "pali" zawodowo no i 1000bp w to 1000 w tamto kto by to liczył)

Seni 01-06-2006 13:13

A nie latwiej bylo by mu napisac ze sie pomylil ?
przykladowo 1000 bp uh = 3kk to nie jest jush tak wielki wyczyn jak 30kk :)

galana galan 01-06-2006 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
dzis zlozono 1 HoA (niepelnego) na galanie.
demi zrobil nowa/stara gildie. na szczescie nie ma tam 90% choragiewek. uklon w jego strone.

Szkodi mozesz powiedziec nam co dokladnie masz na mysli? 90 % choragiewek? czyli kto dokladnie? Wymien nicki prosze i oswiec nas. Wlasnie tam 90 % choragiewek doszlo do tamtej gildi . Mowie tu o samych Langan , sa to najwieksze PA i CHARAGIEWKI JAKIE WIDZIALEM NA GALANIE.

Pierw walcza przeciwko patriots , potem liza im dupe , maja swoje gildie allied z right~ , konda ban na 30 dni , oni sie nie wlaczaja do wojny tylko ida do neutral gildii bo sie boja oczywiscie , teraz znowu polaczenie gild i nowa gildia demiego i znow invite wszyscy venezuela , Oni sa najwiekszymi PA na galanie

A i jeszcze mowa o Lord Hybrid tez choragiewka i tez invite do gildii a niestety Demi lojalnych polakow zostawil w gildii Furions :/

Podsumowujac Szkodi jeszcze raz pytam kto wg ciebie jest charagiewka ktory zosta w furions?

A i jeszcze jedno do Demiego , czym sie kierowales tworzac tagildie? bo w tamtej bylo za duzo noobow? mozesz nam powiedziec kto jest tym noobem ktory nie zasluguje na gildie? A i co z reszta polakow ktorzy byli w Right~ bo banie Kondy a nie dostali invita? Zostali na lodzie?Dales tylko Hybridowi invita a reszta gdzie? Juz nie sa wam do niczego potrzebni? Dales invita jakiemus Ujinnowi (ofc bo langan team) ktory w ogole w niczym nie pomogl a innych zostawiles ? Naleza sie chyba jakies wyjasnienia? A i odrazu ppisze nie wkrecaj ze dales invite tym na ktorych skargi nie przychodzily ze pa bo dales invita wlasnie najwiekszym pa na galanie czyli langan

Signed,
Galana~

thewojtek 01-06-2006 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez galana galan
Szkodi mozesz powiedziec nam co dokladnie masz na mysli? 90 % choragiewek? czyli kto dokladnie? Wymien nicki prosze i oswiec nas. Wlasnie tam 90 % choragiewek doszlo do tamtej gildi . Mowie tu o samych Langan , sa to najwieksze PA i CHARAGIEWKI JAKIE WIDZIALEM NA GALANIE.

Pierw walcza przeciwko patriots , potem liza im dupe , maja swoje gildie allied z right~ , konda ban na 30 dni , oni sie nie wlaczaja do wojny tylko ida do neutral gildii bo sie boja oczywiscie , teraz znowu polaczenie gild i nowa gildia demiego i znow invite wszyscy venezuela , Oni sa najwiekszymi PA na galanie

A i jeszcze mowa o Lord Hybrid tez choragiewka i tez invite do gildii a niestety Demi lojalnych polakow zostawil w gildii Furions :/

Podsumowujac Szkodi jeszcze raz pytam kto wg ciebie jest charagiewka ktory zosta w furions?

A i jeszcze jedno do Demiego , czym sie kierowales tworzac tagildie? bo w tamtej bylo za duzo noobow? mozesz nam powiedziec kto jest tym noobem ktory nie zasluguje na gildie? A i co z reszta polakow ktorzy byli w Right~ bo banie Kondy a nie dostali invita? Zostali na lodzie?Dales tylko Hybridowi invita a reszta gdzie? Juz nie sa wam do niczego potrzebni? Dales invita jakiemus Ujinnowi (ofc bo langan team) ktory w ogole w niczym nie pomogl a innych zostawiles ? Naleza sie chyba jakies wyjasnienia? A i odrazu ppisze nie wkrecaj ze dales invite tym na ktorych skargi nie przychodzily ze pa bo dales invita wlasnie najwiekszym pa na galanie czyli langan

Signed,
Galana~

z Polakow oprocz Hybrida dostali invy: Styp, Bon devil, Lady slodziutka, Gran Deah nie chce mi sie sprawdzac kto jeszcze -,-

galana galan 01-06-2006 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
z Polakow oprocz Hybrida dostali invy: Styp, Bon devil, Lady slodziutka, Gran Deah nie chce mi sie sprawdzac kto jeszcze -,-

mowilem tu o reszcie polakow z bylego right~ like Rembik , Skopo (dobra moze jest pa dlatego nie daliscie mu invite) , Raverton (to samo) , Anevarix , Hetnanoz , Xando nie powiesz mi ze oni sa pa , moze ten anevarix bo widzialem na niego skargi a zamias ich to wlaczyliscie langan :/ , nawet jesli nie macie zamiar im dac tego invite to co znimi teraz bedzie , zostawiacie ich zeby byli hunted od hwl? maja w ogole jakas protekcje , moim zdaniem powinni co niektorych z right~ dodac zamiast tego ujinna , cz darkness soldiera czy lordwua

Qreew 01-06-2006 17:10

Cytuj:

mowilem tu o reszcie polakow z bylego right~ like Rembik , Skopo (dobra moze jest pa dlatego nie daliscie mu invite) , Raverton (to samo) , Anevarix , Hetnanoz , Xando nie powiesz mi ze oni sa pa , moze ten anevarix bo widzialem na niego skargi a zamias ich to wlaczyliscie langan :/ , nawet jesli nie macie zamiar im dac tego invite to co znimi teraz bedzie , zostawiacie ich zeby byli hunted od hwl? maja w ogole jakas protekcje , moim zdaniem powinni co niektorych z right~ dodac zamiast tego ujinna , cz darkness soldiera czy lordwua

Mniej osob w gildi=mniej kozaczkow :) wiele osob sie rozbrykalo po tym jak dolaczyli do furions.. Moim zdaniem Demi dobrze postapil robiac nowa gildie.
Co do darkness soldiera... zabil mi providera, pytalem 2 razy Demiego o powod, raz odpisal i powiedzial ze pogada... drugim razem mnie olal... szkoda...

pawlon 01-06-2006 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew
Mniej osob w gildi=mniej kozaczkow :) wiele osob sie rozbrykalo po tym jak dolaczyli do furions.. Moim zdaniem Demi dobrze postapil robiac nowa gildie.
Co do darkness soldiera... zabil mi providera, pytalem 2 razy Demiego o powod, raz odpisal i powiedzial ze pogada... drugim razem mnie olal... szkoda...

no nie wiem czy dobrze... z mojego punktu widzenia nie wzial odpowidzialnosci za swoja gildie... zamiast drastycznie postawic sprawe i wywalic tych ludzi, co byloby dla niego klopotliwe w rozmowach itp.. po prostu zrobil nowa gildie i zostawil ich na lodzie. w skrocie, spakowal zabawki i poszedl do innej piaskownicy. a najlepsze jest to ze tak jak mowie to jest wszsytko ustawianie sie pod siebie. w next wojnie to juz bedzie demi z przyjaciolmi przeciw wrogom "pats". a bajki ze robi to zeby usunac pa itp niech zostawi dla tych co w nie wierza. ale moze demi postawil na pvp, w koncu unjin jak sam o sobie mowi jest najlepszym pvp-erem na galanie :D muahah xDa bez bota nie optrafia trafic w siebei uhem, co wojny pokazaly :D

muahaha, smieszy mnie to, demi pamietasz swoj wlasny opis? to w niego zalookaj kiedys, bo jestes w gildii z duza liczba osob o ktorej on mowi.

Kenseji 01-06-2006 20:00

Jun 01 2006, 19:07:59 CET Killed at Level 120 by Rivenn and by Rogue'Lorenzo

Vidente padl,hybrid ojebal sca na moich oczach ;D

Qreew 01-06-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
ale moze demi postawil na pvp, w koncu unjin jak sam o sobie mowi jest najlepszym pvp-erem na galanie :D muahah xDa bez bota nie optrafia trafic w siebei uhem, co wojny pokazaly :D

O_o dobrze wiedziec na kogo uwazac... =]

Lord Hybrid 01-06-2006 20:56

Cytuj:

Signed,
Galana~

Podaj nicka z Galany to i ty dostaniesz inva :p

A powód podobny co wtedy w maffers. Poprostu kilka osób narobiło smrodu gildii swoim Abusingiem

@ szkodi
Ja nigdy nie powiedziałem że ciebie nie lubie i pisze w twoja stronę same cięte posty :)

Blooc 01-06-2006 21:39

Ehehe, ;>

Lord Hybrid 01-06-2006 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blooc
Ehehe, ;>

Lol. Ziom 1 dzień i nawet sie nie przedstawi. Podaj chociaż nick z Galany bo może jesteś na rooku :P

IntoTheRain 02-06-2006 10:54

Nie wiesz kto to jest Blooc?...:) masz nicka przeciez:]

Miltoner 02-06-2006 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
A powód podobny co wtedy w maffers. Poprostu kilka osób narobiło smrodu gildii swoim Abusingiem

Chyba nie mowisz tutaj o mnie.. =p

Lord Hybrid 02-06-2006 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IntoTheRain
Nie wiesz kto to jest Blooc?...:) masz nicka przeciez:]

wiem wiem, żartowałem tylko :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner
Chyba nie mowisz tutaj o mnie.. =p

ja nikogo nie obwiniam i o nikim nie mówie :p

Miltoner 02-06-2006 19:28

18:14 You see Jeffrey Kinta (Level 100). He is an elite knight. He is Warriors of the Dominion.

Pawio 02-06-2006 20:26

Cytuj:

18:14 You see Jeffrey Kinta (Level 100). He is an elite knight. He is Warriors of the Dominion.

Next 100 ;) GZ!

Kenseji 03-06-2006 00:54

konda znow 171

thewojtek 03-06-2006 13:20

12:27 Szkodi Kastroyko: Sell Demon Shield * Blue Robe * Medusa Shield * vampire Shield

wydawalo mi sie ze szkodi mial haka n/c

Kanion 03-06-2006 13:29

Cytuj:

12:27 Szkodi Kastroyko: Sell Demon Shield * Blue Robe * Medusa Shield * vampire Shield

Mial hacka ale to dawno temu :p juz troche czasu od tego minelo i sie chlopak odrobil, i co takie zdziwienie? lol >.>

a co do Kondy, Demiphant mowiles mi ze Konda retired nie gra w tibie a tu ni chuja Konda expi, wbil 171 lvl :p

~Olek

Kanion 03-06-2006 13:29

Jap[i]edole double post

sorki ;)

Lord Hybrid 03-06-2006 14:52

Cytuj:

miał hacka ale "Pan Hacker" był tak dobry, że wziął wszystkie itemy tylko nie szkodiego :)

egee 03-06-2006 21:40

Hmm.... nie wiem co o tym myslec

Maniek Master 03-06-2006 22:00

Szkodi Kastroyko on chyba chara sprzedaje ;) Bo widziłem cos na allegro ;p

Cyran_13 03-06-2006 22:42

Kolejny fakt na to iż galana schodzi któtko mówiac na psy!!!:evul:

- Postanowilem ze pojde dzis pierwszy raz na gs'a 8o . No to ide na tego spiderdka z kuzynem i kumplem no i patrzymy first gs - bijemy go i nagle patrzymy wyskakuje drey'hubertos (czy jak to sie tam pisze) no a za nim secound gs - fajnie ;( no to ubijamy do konca 1 i jedziemy 2 a co tam potem patrze on schodzi na dól X( no to nie wrozy nic dobrego - aha idzie 3 i 4 gs - na szczescie nie dednelismy uciekamy z tymi gsami i one znikaja :confused:
Patrze do bp a tam widze 0 uhow :cup:

No ale dobra NO KURCZE TY NIE WIESZ JAK TO JEST GDY JEST SIE KNIGHTEM Z 31 LVL BEZ BOHOW I UTANI HUR :baby: POWSTRZYMAJ SIE - APELUJE O TO DO CIEBIE (DREY) - PLZKA ;P - troche mnie ponioslo sorka.:o - Prosze nie rob juz tak wiecej boje sie przez ciebie gieesow :p

Lord Hybrid 03-06-2006 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyran_13
Kolejny fakt na to iż galana schodzi któtko mówiac na psy!!!:evul:

- Postanowilem ze pojde dzis pierwszy raz na gs'a 8o . No to ide na tego spiderdka z kuzynem i kumplem no i patrzymy first gs - bijemy go i nagle patrzymy wyskakuje drey'hubertos (czy jak to sie tam pisze) no a za nim secound gs - fajnie ;( no to ubijamy do konca 1 i jedziemy 2 a co tam potem patrze on schodzi na dól X( no to nie wrozy nic dobrego - aha idzie 3 i 4 gs - na szczescie nie dednelismy uciekamy z tymi gsami i one znikaja :confused:
Patrze do bp a tam widze 0 uhow :cup:

No ale dobra NO KURCZE TY NIE WIESZ JAK TO JEST GDY JEST SIE KNIGHTEM Z 31 LVL BEZ BOHOW I UTANI HUR :baby: POWSTRZYMAJ SIE - APELUJE O TO DO CIEBIE (DREY) - PLZKA ;P - troche mnie ponioslo sorka.:o - Prosze nie rob juz tak wiecej boje sie przez ciebie gieesow :p

Hahahaha, ale wypasiony post. Nie mogłem przez 10 minut do kompa sie podnieść z podłogi :)

motylek21 03-06-2006 23:53

jestem hunted na 33 lvl i prosze o pomoc

Lord Hybrid 04-06-2006 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez motylek21

Cos wiecej ? :p

Nastir 04-06-2006 00:24

Siema cipki B)

egee 04-06-2006 00:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez motylek21

chyba jakis joke dziecko jak nie umniesz grac to twoj problem

Qreew 04-06-2006 03:05

Dzisiaj Tharrin zorganizowal banshee questa tylko dla "vipow" ;) oczywiscie zakonczony powodzeniem :) Wszyscy odebrali nagrody cali i zdrowi

Team: Ascario :D Tharrin, Dravenor, Sinid, Zerovolve,Amazonfisken,Riki Tiger,Xenthor,Artureczek,Guga loko tam,Colorionpaker, Shyrion sarie
Quest trwal 3h, poszedl sprawnie...
Jezeli znajdzie sie odpowiednia liczba chetnych ludzi mozemy zorganizowac kolejna wyprawe :) podkreslam ze robilismypierwszy raz i nikt nie padl...

Jezeli jest ktos chetny... to posty walic badz w grze msg :] Mozemy takze wykonac inne questy jezeli beda chetni (behe,faxe,necro, deep fibula, etc...)

Miltoner 04-06-2006 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew
Dzisiaj Tharrin zorganizowal banshee questa tylko dla "vipow" ;) oczywiscie zakonczony powodzeniem :) Wszyscy odebrali nagrody cali i zdrowi

Team: Ascario :D Tharrin, Dravenor, Sinid, Zerovolve,Amazonfisken,Riki Tiger,Xenthor,Artureczek,Guga loko tam,Colorionpaker, Shyrion sarie
Quest trwal 3h, poszedl sprawnie...
Jezeli znajdzie sie odpowiednia liczba chetnych ludzi mozemy zorganizowac kolejna wyprawe :) podkreslam ze robilismypierwszy raz i nikt nie padl...

Jezeli jest ktos chetny... to posty walic badz w grze msg :] Mozemy takze wykonac inne questy jezeli beda chetni (behe,faxe,necro, deep fibula, etc...)

Gratz =p
Wkoncu Riki zrobil tego questa... xP

Qreew 04-06-2006 10:42

Cytuj:

Gratz =p
Wkoncu Riki zrobil tego questa... xP

No zrobil bo mial najlepsza ekipe xD

Tarnos 04-06-2006 23:01

Jak mnie tu dawno nie bylo postow nie nadrobie bo z 500 w plecy jestem :P Qreew jak cos ja sie pisze na questy :]

Tragicall 04-06-2006 23:29

A jednak jest sprwiedliwość na świecie, padł Toxo, szkoda że Wanos nawiał. Nosił wilk razy kilka i ponieśli w końcu wilka.

Btw. widać, że zmieniła się ekipa rządząca na serku. Starsi patsi poszli w odstawkę (albo idą), widać również, że nie ma przesłanek ku temu, aby sie zjednoczyli:]

Dragon86 05-06-2006 00:25

Wracajac do tematu ;)
19:43 You advanced from Level 19 to Level 20. <-Mezzy Nocturn

moze sie to wydawac troche smieszne ale ten czlowiek jest aktywnym graczem od 2 lat (od poczatku galany) wiec w koncu rzyszla pora by i on pokaza troche swojego Pg :]

Kenseji 05-06-2006 00:32

koles naprawde ceni rpg i ma w dupie pogon za lvl : P

ale na wiekszym lvl jest imho wiecej zabawy z gry ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07.