![]() |
Cytuj:
Minelo rok czasu ale obiecanych 50 bp UH jakos nie widac. Jesli naprawde teraz chcesz sie zrekopensowac za tamto to zawsze mzoesz wyslac mu do DP Tranecarid / Thais , powiem mu zeby sie zalogowal dzis wieczorem i sie przekonamy jaki naprawde jestes słowny. _PiteroS_ omijasz lekcje matematyki ? 1 Milion GP to 333 BP uh Komandos Strong ile Ty czasu robiles te 100000 bp uh ? ja na dance zrobilem cos kolo 500 bp uh i zajelo mi to pol roku.... przy czym nabilem 64 maga ;o |
Cytuj:
sorry pomylka nie 100000 tylko 10000 |
Cytuj:
|
ahh te zera :P Fajnie gdyby na koncie mi taką pomyłkę zrobili :D, co do tematu to jak co z tą wojną, już koniec. Demi~~ z restą Right założył nową gildię już po woli przestaję się w tym wszystkim łapać. Seni może by i był gdyby nie przepił wszystkiego ( w końcu 67 lvl na drzewie nie rośnie, blessy aole też się raczej nie walają, eq za darmo nie dostaniesz, brał udział w którejś tam z rzędu rebeli więc i paymenty musiał uiścić "chyba", jest knightem więc uhy "pali" zawodowo no i 1000bp w to 1000 w tamto kto by to liczył)
|
A nie latwiej bylo by mu napisac ze sie pomylil ?
przykladowo 1000 bp uh = 3kk to nie jest jush tak wielki wyczyn jak 30kk :) |
Cytuj:
Pierw walcza przeciwko patriots , potem liza im dupe , maja swoje gildie allied z right~ , konda ban na 30 dni , oni sie nie wlaczaja do wojny tylko ida do neutral gildii bo sie boja oczywiscie , teraz znowu polaczenie gild i nowa gildia demiego i znow invite wszyscy venezuela , Oni sa najwiekszymi PA na galanie A i jeszcze mowa o Lord Hybrid tez choragiewka i tez invite do gildii a niestety Demi lojalnych polakow zostawil w gildii Furions :/ Podsumowujac Szkodi jeszcze raz pytam kto wg ciebie jest charagiewka ktory zosta w furions? A i jeszcze jedno do Demiego , czym sie kierowales tworzac tagildie? bo w tamtej bylo za duzo noobow? mozesz nam powiedziec kto jest tym noobem ktory nie zasluguje na gildie? A i co z reszta polakow ktorzy byli w Right~ bo banie Kondy a nie dostali invita? Zostali na lodzie?Dales tylko Hybridowi invita a reszta gdzie? Juz nie sa wam do niczego potrzebni? Dales invita jakiemus Ujinnowi (ofc bo langan team) ktory w ogole w niczym nie pomogl a innych zostawiles ? Naleza sie chyba jakies wyjasnienia? A i odrazu ppisze nie wkrecaj ze dales invite tym na ktorych skargi nie przychodzily ze pa bo dales invita wlasnie najwiekszym pa na galanie czyli langan Signed, Galana~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do darkness soldiera... zabil mi providera, pytalem 2 razy Demiego o powod, raz odpisal i powiedzial ze pogada... drugim razem mnie olal... szkoda... |
Cytuj:
muahaha, smieszy mnie to, demi pamietasz swoj wlasny opis? to w niego zalookaj kiedys, bo jestes w gildii z duza liczba osob o ktorej on mowi. |
Jun 01 2006, 19:07:59 CET Killed at Level 120 by Rivenn and by Rogue'Lorenzo
Vidente padl,hybrid ojebal sca na moich oczach ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Podaj nicka z Galany to i ty dostaniesz inva :p A powód podobny co wtedy w maffers. Poprostu kilka osób narobiło smrodu gildii swoim Abusingiem @ szkodi Ja nigdy nie powiedziałem że ciebie nie lubie i pisze w twoja stronę same cięte posty :) |
Ehehe, ;>
|
Cytuj:
|
Nie wiesz kto to jest Blooc?...:) masz nicka przeciez:]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
18:14 You see Jeffrey Kinta (Level 100). He is an elite knight. He is Warriors of the Dominion.
|
Cytuj:
|
konda znow 171
|
12:27 Szkodi Kastroyko: Sell Demon Shield * Blue Robe * Medusa Shield * vampire Shield
wydawalo mi sie ze szkodi mial haka n/c |
Cytuj:
a co do Kondy, Demiphant mowiles mi ze Konda retired nie gra w tibie a tu ni chuja Konda expi, wbil 171 lvl :p ~Olek |
Jap[i]edole double post
sorki ;) |
Cytuj:
|
Hmm.... nie wiem co o tym myslec
|
Szkodi Kastroyko on chyba chara sprzedaje ;) Bo widziłem cos na allegro ;p
|
Kolejny fakt na to iż galana schodzi któtko mówiac na psy!!!:evul:
- Postanowilem ze pojde dzis pierwszy raz na gs'a 8o . No to ide na tego spiderdka z kuzynem i kumplem no i patrzymy first gs - bijemy go i nagle patrzymy wyskakuje drey'hubertos (czy jak to sie tam pisze) no a za nim secound gs - fajnie ;( no to ubijamy do konca 1 i jedziemy 2 a co tam potem patrze on schodzi na dól X( no to nie wrozy nic dobrego - aha idzie 3 i 4 gs - na szczescie nie dednelismy uciekamy z tymi gsami i one znikaja :confused: Patrze do bp a tam widze 0 uhow :cup: No ale dobra NO KURCZE TY NIE WIESZ JAK TO JEST GDY JEST SIE KNIGHTEM Z 31 LVL BEZ BOHOW I UTANI HUR :baby: POWSTRZYMAJ SIE - APELUJE O TO DO CIEBIE (DREY) - PLZKA ;P - troche mnie ponioslo sorka.:o - Prosze nie rob juz tak wiecej boje sie przez ciebie gieesow :p |
Cytuj:
Hahahaha, ale wypasiony post. Nie mogłem przez 10 minut do kompa sie podnieść z podłogi :) |
jestem hunted na 33 lvl i prosze o pomoc
|
Cytuj:
|
Siema cipki B)
|
Cytuj:
|
Dzisiaj Tharrin zorganizowal banshee questa tylko dla "vipow" ;) oczywiscie zakonczony powodzeniem :) Wszyscy odebrali nagrody cali i zdrowi
Team: Ascario :D Tharrin, Dravenor, Sinid, Zerovolve,Amazonfisken,Riki Tiger,Xenthor,Artureczek,Guga loko tam,Colorionpaker, Shyrion sarie Quest trwal 3h, poszedl sprawnie... Jezeli znajdzie sie odpowiednia liczba chetnych ludzi mozemy zorganizowac kolejna wyprawe :) podkreslam ze robilismypierwszy raz i nikt nie padl... Jezeli jest ktos chetny... to posty walic badz w grze msg :] Mozemy takze wykonac inne questy jezeli beda chetni (behe,faxe,necro, deep fibula, etc...) |
Cytuj:
Wkoncu Riki zrobil tego questa... xP |
Cytuj:
|
Jak mnie tu dawno nie bylo postow nie nadrobie bo z 500 w plecy jestem :P Qreew jak cos ja sie pisze na questy :]
|
A jednak jest sprwiedliwość na świecie, padł Toxo, szkoda że Wanos nawiał. Nosił wilk razy kilka i ponieśli w końcu wilka.
Btw. widać, że zmieniła się ekipa rządząca na serku. Starsi patsi poszli w odstawkę (albo idą), widać również, że nie ma przesłanek ku temu, aby sie zjednoczyli:] |
Wracajac do tematu ;)
19:43 You advanced from Level 19 to Level 20. <-Mezzy Nocturn moze sie to wydawac troche smieszne ale ten czlowiek jest aktywnym graczem od 2 lat (od poczatku galany) wiec w koncu rzyszla pora by i on pokaza troche swojego Pg :] |
koles naprawde ceni rpg i ma w dupie pogon za lvl : P
ale na wiekszym lvl jest imho wiecej zabawy z gry ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |