![]() |
Moim pierwszym charem znalazłem Broadsworda obok zamku w Ab ;P
|
Najlepsze co ja znalazłem na ziemi to był bag, a w nim:
Knight armor, Crusader helmet, 2 * bp of bolts. ;) jak to zobaczyłem (obok beholdera w kazz) to odrazu k-arma i crus helma na siebie a baga taszczyłem po ziemi :p Po chwili mi mama wyłączyła przypadkiem neta bo malowanie było... byłem wtedy w połowie drogi do dp :p Jakis noobek przechodził obok ale nawet sie nie skapnął, że coś niose... Itemki wylądowały w dp :) obydwa sprzedałem (miałem wtedy c-arma, c-shielda, crusader helmet'a, bohy i costam jeszcze :) ) Koniec. |
ja raz na Arcani znalazlem w bp P legi i crown helmet , wlasiciel tych rzeczy zabil mnie , jak bylem w temple po dedzie to dalej miialem te rzeczy :D
|
Chain legs. Wiem, że słabo.
|
BP, a w nim 18 sd. Na dragach obok venore.
|
A ja w dedzie na minosach: bright sworda dragonke i 2 bp uhy(archery rox):D :D :D :cup:
|
Na tortoisach znalazlem dsm, clegs, boh :baby:
na ziemi ,naturalnie |
Jeśli chodzi o pojedynczy przedmiot to....crossbow ;)
Jeśli chodzi o zbiór.....parcel z 4 crossbowami, paroma hatchetami i 15 swordami. Leżał sobie w depo na ziemi...(nie na skrzynce pocztowej). |
:cup: Kiedyś jakiś typ wywalał itemki typu wand of cosmic energy, dragon shield itp. Mi się udało wziąść z ziemi knight armor. I w niektórych dedach znajdowałem dwarven shieldy, halberdy itp.:cup:
|
Ja to znajdywałem różnie...czasem kasa, czasem jakis serpent z ziemi :P
A tak to raz znalazłem fire sworda w martwym chłopku.Raz lootbag z jakimiś...10 brass helmetami, vikingami i mackami itp. @edit Zapomniałem dodać...raz sorcem stalem w depo carlin...duzo parcli...a co tam posprawdzam...zagladam do jednego :p plate set, steel helmet, dwarven shield...podstawowy secik na mainie w parclu...heh :P |
Stałem sobie w Ab przed dp i coś mnie skusiło żeby zajrzeć do parcela leżącego przedemną a tam patrze knight armor i knight axe i nikt tego nie wiął oczywiście bez wachania wziąłem te 2 itemy. Raz też jak szedłem na fibule schodzą po drabinkach w dól leżał ded który zginą na enrgy fildzie a wnim był gs;). A przedmiot który leżał na ziemii to fire sword na d lair koło veno ale expił tam 150lvl+ ms więc go nie brałem :D
|
ja jestem nosicielem wirusa PECH wiec wiadomo jakie rzeczy na ziemi znajduje... :( raz na elvenbane znalazlem w podziemiach mino leather :cup: a potem jak taszczylem lootbaga kolejny mino lether na depocie :p
ostatnio jakis koles nie mial capa w depo i jak wsadzil do siebie p arma to mu na ziemi wyladowal :P fart ze bylem tuz obok xD |
Mi sie udało znaleści 20 iron ore !!! bez kitu!!
|
10k na statku w ank
|
;p
Ja kiedyś szukałem w depo żeby wziąść go do traowania patrz otwieram woreka w nim Hat of the mad,Wand of cosmic energy,Plate armor i 348 gp... ;P
|
ja znalazłem w dedzie 66 lvl'a royal helmet demon shield i bright sword:)
|
A ja crown legi :)
|
wiezcie lub nie...ale ide sobie na amazon camp...fajnie piknie:D ide ide a tam malo zauwazalny DSM (dla downkow dragon scale mail zbroja 15 arm za 100k mozna kupic na silverze czasem) no to biegne biore:D uradowany wracam do kazz a goni mnie 2 80+ master sorc:D pisza zebym oddal DSM'a ale sie lognalem:D
|
Cytuj:
Najcenniejszy item jaki znalazłem to Plate legs |
Dzisiaj to mam szczęście. Na cyclo ktoś zostawił dark shield. Później wylootowałem z mino guarda brass armor i double axe. Na brzegu rzeczki znalazłem Scale Armor i drugie double axe. Potem w dp, keidy robiłem porządki i szukałem bagów(wtedy żadnego nie było) i w jednym na półce między skrzynkami 2 bowy, a w drugim long sword. Potem psozedłem na Fibulę i zebrałem 17 spellbooków z beho.
|
Ja kiedys stałem se w depo i kolo wysyłał parcel musial zle wpisac nick lub miasto , i jak przeciągną parcel na skrzynke pocztową to on na niej lerzal odrazu podbieglem przesunelem parcel otworzylem a w srodku vamp shield:cup: :cup: :cup:
|
Ja znalazlem halabarde i jakieś tam scale armor xD
Za to moj kolega chcial zalozyc crown shielda i go rzucil na srodek depo w AB to ktos sie cieszył :) |
no ja zem szedl obok depo na rokó i poszlem se na minosy a tam se padl jakisi typo z durzym lewielem i wypadlo mi fire shield i ten taki armor chyba blessed shield ale zem nie mial kapa i wyzócilem na drzewo i siem wracam do depo i pacze i wsadzielm tego mojego lota i pacze no i wchodze na to drzewo nie no i pacze a tam lezal ten sam no i wziolem go a tam podbiega taki typek nie pamientam jak sie nazywal ale niemialem wogule poison fluidow i wypadlo mi depo i kurde poszlem se do temple jak dedlem i teraz gupio mam no bo nie i pacze a tam ten typo szedl sobie
No dobra najcenniejsze co znalazlem to na rooku jakies 2 plate shieldy na cooper shield quescie koles nie mial life fluidow :) jeden wyrzucil bo chyba capa nie mial. I znalazlem (no dobra ukradlem) 200gp na rooku jak jeden koles do drugiego mowil daj mi 100gp a ten kladzie na ziemi :) potem znowu ej ja tego nie wzialem daj mi te 100 gp i znowu wzialem :) ale potem poszli na stoly. |
BackPack z SD:) ;)
|
Ja na Rooku Studded Armor i Brass Helmet, a na Mainie Scale Armor
|
Ja znalazłem na mainie p-seta w ab
a na rooku to Bp a w srodku carlin sword i legion helmet :D |
W Dedzie na Mino Zamku Bylo w Bp u Niego K- Arm :D ;)
|
ja znalazlem crusa meduse i bs
|
Znalazlem
Ja kiedys szedlem do depo carlin na 1 pietro i koles w pierwszym depo od >>>> przenosil rzeczy z postaci na postac i polozyl bp na depo a ja weszlem po chodzach i jak to zawsze roie nie pacze czy ktos jest przy pierwszym depo tylko ide i tak mi sie udalo ze mu tego loota zwinolem byl tam bright sword , guardian shield, warior helmet, knight legs , bohy i ponad 30 k :D:D:D:D :D :D :D :D :D :D
|
Najcenniejsze rzeczy
najcenniejsze co znalazlem byly na roku chain armor i studend legs an na mainie to plate armor :) |
Cytuj:
@zeby nie bylo offtopa znalazlem kiedys crusader helmet w ciele szkiletora jak zabilem kilka gint spiderow <lól> nie wiedzialem ze z nich leci, teraz tylk ona takie szkieletory poluje, niestety drugi mi nie polecial, chyba bardzo rzadko wypada ;p;p;p @down: naprawde ?? :D:D heheeh |
@up
Lól To jest crusader helmet quest :p Ze Skeletonów nie leci crusader helmet !! @topic Ja znalazłem Beholder shielda w ciele Valkirii, ktoś zostawił :p |
Ja kiedyś znalazłem Brass armor, brass helmet, brass shield... Zdarzało się znaleźć kilka chain armorów. Copper shieldów tyle leży w kopalniach koło Kazo, że nie wziąłbym ich na raz, musiałbym kilka razy obrócić. Znajdowałem też wiele razy mace, swordy, katany, raz leżał sobie longsword. Nikt po niego nie przyszedł, to go wziąłem :P :D . Żarcia to już nie zbieram, bo musiałbym całe eq wyrzucić żeby żarcie pomieścić :P . A na Rooku jest tyle studded armorów i helmetów, że głowa mała :P .
|
Ja bohy ^^ Wczoraj bylo free itens na Refugi w Ankh :)
|
1,9k leżało sobie spokojnie, w depo, nik nie zwrócił uwagi...
|
ja poszedlem do ab aby cos tam sprzedac chyba 3 small diamon robie w dp tp ptwieram jakis bag a w bagu 3 bp w jednnym caly backpack sd w drugim caly bp manafluid w trzecim caly bp explosion ;D
|
Omg temat zalozyl jakis newbie no ale ok ;p
Pod drzewem bright sword. W ciele na rotwormach (jakis trenujacy druid) byl tez bright sword, medusa shield i crown helmet |
ja znalazlem dragon shielda obok spawnu waspow przy ab i 5k lezacych w depo xD
|
a ja sobie jestem na dragon lair kolo venor patrze a tam ded human !!:P
otwieram cialo a tam tower shield i 4k w gp a potem z dla wyloocilem dsm!!:) |
Znalazłem dark helmeta, leżał sobie w dragon lair :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |