![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśi mnie pamięć nie myli to Morgana powstała w maju 2005. A tibia 7.6 to jest jesien 2005 :P |
kto wie co o postaci felgasora na allegro ?
|
Felgasor zawsze mowil, ze jak wbije 130 lvl to sprzeda chara. Wbil ten lvl, doszedl do wojny, padl i nie jest w stanie go odrobic wiec sprzedaje teraz.
@up Co do tego ma Apu~? On gra na Xerenie i to nie jest pl... |
Szkoda ,że char pojdzie na sell kupi go jakiś nuuuub jak anandumima xD i postać spadnie z lvlem... Reditq de'Oldstar tez sprzedał chara :/
|
Cytuj:
Kolega mi mówił ze za Pro chce 20k :/ z tego 10k na splate czegos :/ Czyżby Reditq de'Oldstar sprzedał za chara za kase w tibi?* *Moje przypuszczenia |
Zbiera pewnie na payment :D:D:D:D 600k xDD:D :o
|
Siema!!
Elo all!!!
Dziś dotarła smutna nowina, poległ :D:D mój "przyjaciel" (którego pozdrawiam) DEMOHOLIKUS. Bardzo mi przykro ........ Oto ss z jego śmierci :) http://i9.photobucket.com/albums/a74...by/Demonek.jpg Hawan~ Pozdro.... |
How sad XD
|
Demo Rox :D!!
Nie no respekt. Mogłem iść na wagary i oglądać śmierć wiernego kolegi :), który jest the best, ponieważ nosi z sobą 1 bp UH O.o
Właże do chaty a Hawan na podłodze i ze śmiechu płacze. Nie dziwie mu się :D. Żałuje że tego nie widziałem :D:D. Ubaw po pachy. :D P.S. Demoholikus trzymaj tak dalej. P.S.2. Knight Kudini i Lord Cygus: Serdeczne gratz :D za solo style :D ~~Demoholikus Rox~~ :D Nice Job. Hail Fire. :D Omen :) |
Oh moj najlepszy przyjaciel padl :<
Żaluje ze po szkole nie poszlam prosto do domu ;< GRATZ ! Btw. Gdzie są ci forum spamerzy z hurri? |
Fure mysle ze to juz koniec :*
teraz po wojnie bedzie mozna spokojnie bic lvls ;) |
A demoholikus tak sie chwiali na forumtibia.ocm ze jest niesmiertelny :D
Morii a nie bija lvl slicceryn 130 volltio 130 vildigen 142 jakos szybko idzie im to :D Czemu viktor zabil mausa ? Z tego co wiem mause to teraz rl jego |
Przydałoby się więcej blokerów i na PoI quest gogo B)
Ale payment 250k :confused: (czy warto?) Demoholikus pewnie był na tyle mądry, że loota sprzedawał w ab:p A no fakt, Mouse to prawdziwie new owner? |
hahah ładnie padł xDD lepiej dla niego zeby zapłacił ;P Na forum tibia.com woził się strasznie i padł wreszcie ! :D8o
btw. Gdzie on padł bo nie moge skojarzyć miejsca O.o' |
Odp.
1. Padł kolo depo ab (najniższy poziom)
2. Nie sellal loota, tylko zrobil PZ, o czym dowiedzało się FIRE :) (ciekawe od kogo hmmm.......) 3. Fureyka masz czego załować:P:P Demon trzymał się około 5 min (nawet mniej). Pozdro Hawan |
Pacc
A takie pytanko. Wygrał ktoś z was pacc'a w loterii ?? :P Albo kiedy przyjdzi emial :P ?
|
@up przycztaj uwaznie post o loteri, maile beda wysylane w śRODE.:baby:
|
Mam w zwyczaju nie expienie podczas wojny ;P
|
Tesknie za postami nirka i didera :(
Hawan to prawda, ze demonob mial tylko bp uh? Co do mouse to jest to nowy owner, rl kumpel victerona, ktory mu bloczy hydry. Jak padl to nie wiem, pewnie victeron stanal kratke za daleko i mort hury lecialy tez w mouse ;p Gratz dla tych co tak ostro expia, oby tak dalej ;) Kiedys was dogonie ^^ |
Może ktos powiedzieć o co dokładnie chodzi Sylanus'owi? Dosć chaotycznie napisał swój post 0o Anyways, cieszę się, że kończy z Morganą. Nigdy go nie lubiłem :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I felgasor to nowy owner |
Pewnie jakiś dzieciak xD .Huntał już zapłacił - ciekawe tylko czy umie grac , poczekamy zobaczymy :baby:
|
Cytuj:
|
Zobaczymy jak gra , ale skoro ma 20 lat+ nie mógł sam sobie zrobić chara? :/
|
to tylko on wie
|
Moze skoro ma te 20+ lat zrozumial, ze tibia to nie wszystko :confused:
|
Jakies 30min temu miała miejsce walka Blood Heart vs Prophecy + kilka osób w Thais. Vic ujebał [CHAR]Raistlin Firearrow[/CHAR], lecz po 5min padł za to. Na razie nie wiadomo co się dokładnie dzieje. Wiadomo tylko, że Victeron nie będzie wolny dopóki nie zapłaci :)
@Edit Vic zapłacił golden legs. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[quote=Vacek;1239760]Fakt, to nie trzyma się kupy :P[/QUOTE
a może ma 20 lat i mu sie nie chcialo expic tylko kupił chara nie oszczędzając pieniądy ale oszczędzając czas ? :P |
[quote=Borucao;1240746]
Cytuj:
2) Moze masz racje ;) Moze nie szkoda mu kasy ... mi tez nie ,ale na pacc xD |
Cytuj:
Cytuj:
|
To że kupił to może faktycznie żeby nie tracić czasu. Ale w przeciwieństwie do Anandumima widać że ten zakup ma jakiś sens. Przynajmniej expi i nie pada co drugi dzień ;) A propo Nizahe to coś dał sobie sianka chwilowo (chyba). Nie expi, prawie wogóle nie jest online. A tak chciał wbić ten 200 lvl na Morganie. :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja mam pytanie: czy działają jescze te pkeye w kazz? jakiś czas temu mieli oficjalną gildie ale teraz patrze i jej nie widze... więc czy można spokojnie expić w kopalniach?
|
Cytuj:
jak bys czytal to na forum tibicom niz jest posta na jego temat i tak wszystko pisze a 200 wbije nie martw sie |
hehe. Wcale nie napisałem że się martwie także nie wiem co pijesz do mnie. Chodzi mi ogólnie że ostatnimi czasy bardzo mało gra co do niego zbytnio nie pasuje. A w te problemy z netem to też nie chce mi się wierzyć. To że raz mu sie w Veno przydarzył kłopot z siecią to już nie masakra. A propo wklejania to wypadki chodzą po ludziach :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |