![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a ja slyszalem - jak pare stron temu opisales mi jak wygladalo spotkanie jak draz przyjechal do poznania. kto co myslał/ mówił/ chciał zrobic itp.
biorac pod uwage fakt ze cie tam nawet nie było to ciekawy skill telepati posiadasz :o hehe ja tam duzo nie pamietam ale bylem ladny z kanem mielismy z tego ubaw ale to syndrom DOF jak juz pisalem patent na prawde " WY ZAWSZE WIECIE LEPIEJ " a ze nawet ciebie tam nie było - detal nieistotny no ta kanowi to poczta chyba skarpetki przesle zeby mial co jesc(taki maly fetysz z jego strony) Fea jestes po prostu ucielesnieniem ideału Dofowego Wojownika na kazde zle slowo na dof masz 5 kontr, kazda krytyke odpierasz atakiem, na wszystkich forach o azurze walczysz o dobre imie gildi, kazdy antydofowy post komentujesz to nie prawda ze dofoludki nie lubia hop coli |
Cytuj:
PS Jeżlei sie mylę to przepraszam i prosze mnie poprawić :P Pozdrawiam Jacek |
Cytuj:
Poprawiam Cie, mylisz sie :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Hmm.... Sam nie wiem co o tym myśleć :P Pozdrawiam Jacek |
Cytuj:
Pozdro |
Cytuj:
Pozdrawiam Jacek |
Cytuj:
|
@up
omg z Toba jest coraz gorzej ;/. |
ehm...
Cytuj:
Bodu dzieki zyjesz.A juz myslalem ze Ciebie wcielo na Amen a jednak i tym razem sie mylilem-dobrze Cie widziec forumowy smieciarzu:) Franco |
Cytuj:
Ventar wiesz ze ja z toba zawsze dobrze zylem ale powiedz mi dlaczego ja jestem hunted bo gammbler padl na hydrach to juz cala gildia ma za to odpowiadac nie moja wina ze nie umiem grac knightem nie jestem jeszcze tak doswiadczony jak ty albo ktos tam ... Mniejsza o to po dedzie gammblera zostalem zhuntowany przez all wanted ale oczywiscie za co ? Bo Jeden z ludzi Wanted Padl .. Jak to ma byc taka gra na tym servie to ja dziekuje .. Ded Gammblera to jak wy to mowicie pretekst do huntu ... Czy ja tu gdzies zawinilem ? Mysle ze nie ale zobaczymy co na to inni powiedza A chcialem se normalnie pograc :( |
Ja tez chcialem tylko 100 lvl wbic :( Co tu oplakiwac;( , to tylko gra.
Bez niej mozesz sie cieszysc sloneczkiem i "futbolówka". |
Cytuj:
Pozdrawiam Jacek |
Cytuj:
Hehe i zapomniales dodac dziewczynami ;), ale co my zrobilismy takiego to ze sam ciebie wzial na hydry i padl to juz powod do huntu ? |
[quote=Jacyna]A jednak miałem racje. Zawsze Wanted znajdzie powód żeby kogoś huncić :D:evul:
Co racja to racja...miesiac temu expilem se na guardach a tu do mnie przylatuje Slayer Robin i kaze mi oddac armor na ktory zbieralem przez caly rok:( jak nie chcialem oddac to zawolal 80+ sorca i 70 pala i mnie ubili..aol w plecy..jeszcze kazali mi 50k placic bo nic im nie wypadlo ze mnie...oczywiscie nie mam nic do Wanted gdyz kilka osob znam z rl a kilka z tibii...lecz czy wszyscy sa uczciwi i graja uczciwie..:confused: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw DoF nie mysli egoistycznie i nie robi PA jak to wanted i taka jest prawda, citek przemysl to sobie |
Cytuj:
52 Debiec - Ci Zli btw. Moze sie pona*******amy?:p Pozdro, Citek :p |
@Citek
Mowiles,ze nie wnikasz. A powinienes, kiedy Gildia bedzie rozsadnie rozwiazywac swoje problemy wewnetrze, to dzieki temu zmniejsza sie skargi pod wasz adres. Ofc zawsze ktos lub cos bedzie sie wypieralo swojego czynu, lecz powinniscie sprawy wytaczac "obiektywnie". Dało by wam kozysc i innym, a te czarne owce w stadzie, powinno sie pouczyc, lub kiedy nie dzadza owe upomnienia efektu, wydalac je z gildi. Lecz to tylko moja sugestia. Owocnej dyskusji |
[quote=Misiek Even]
Cytuj:
Ostatni owner Slayera to nawet sie o nim nie wypowiadam, po prostu n/c. Ale przyjdzie na nich czas, gdy Drazik kopnie w dupe wszystkich frajerow z Wanted. @Citek 1. przykazanie Drazharma: -Nie bedziesz mial Bogow cudzych przede mna. @Citek again Bosheee, to juz jest naprawde spam, Ty chyba 24/h na forum siedzisz..... idz pograj w pilke. A tak btw. to czas odpoczac od tibii, forum. Po wakacjach bedzie czas na male pg na nowym serwie... 3majcie sie i cya za 2 miechy :) |
Cytuj:
@Ventar Czekaj czekaj jeszcze będzie okazja i to niedługo ;) |
Cytuj:
|
Dragus oni wiedza wszystko lepiej od nas. Do kazdego ich posta podchodze z przymruzeniem oka co sprawia ze jest wesolo :p
Nosso + Gimli + Fea = DoF'owa Propaganda :p Pozdro, Citek |
NO wrescie ktos z mojego miasta :)
i jak zawsze to bogatynia ruuulez :P i wszyscy z bogatyni sa pozadni :P chodz jest ziom w Wanted ale co stego akurat go lubie :P jest ziom w No remose ale tez go lubie :P pozdro dla all bogatynia Misiek even :P |
Nosso, a moze zabicie Kammaro nie bylo efektem waszego PA ? Co nie dajesz se rady z wyzszymi lvlami to zabijasz 40 + knighty ? A najlepsze jest to,ze dopiero po przyjsciu Onllego zabiliscie go ;)
A jezeli sadzisz, że ze mna jest zle to moze i dobrze bo wkoncu sa wakacje ;) cyt:"To nie prawda,ze dofoludki nie lubia hop-coli" |
Cytuj:
Kammaro, padł za to że miał prota u Draza, padł raz i jak będe miał zły humor padnie znowu. Zabiliście go po przyjsciu Onlly'ego ~~. Palancie, Onlly cały czas tam był, i blokował wyjście żeby ten noob nie mógł uciec. Kammaro padł jak dzieciak, przestał się uhać. Może za duże emocje? Kto wie... |
Jak bede mial zly humor : hahaha ;) tylko pamietaj wciagu dnia, a nie po nocach...
Pokaz mi chociaz w jednym moim poscie czy Cie wyzwalem ? Jezele nie umiesz dyskutowac to wyjdz stad. Bo sobie nie zycze aby jakis gowniarz nazywal mnie "kretynem". Franco: To ty tu smiecisz, tak jak smieciles w grze, zawsze byles tam gdzie Ci bylo dobrze. Jak swe rzadzili, byles z nimi pozniej jak role sie odwrocily to wrociles znow do wanted i tak w kolko. |
@tajemniczy
To jest jego postać, i może robić z nią co mu się rzywnie podoba, może trzymać z kim chce i nie musi się z tego tłumaczyć. I przestań pie****ć smuty, o takich błachych sprawach, bo mnie krew zalewa. |
Cytuj:
Druga sprawa ze moj ostatni post w tym temacie jest 6 stron temu, zreszta na temat pracy moderatora. Twoich postow w ostatnich 6 stronach tematu jest kolo 10, kto tu uprawia propagande ? |
Cytuj:
W nocy będzie jeszcze okazja żeby padł ;] Gówniarz?hahahahah to nie ja tu się jak gówniarz zachowuje i nie ja boję się pokazać twarz a nie kryć sie pod jakimś dziecinnym nickiem rotfl Masz jakiś kompleks że nie chcesz ujawnić kim jesteś? |
@up post Gimli
Bla bla bla... On wydal swoja opinie na temat twojej pracy. I sie z nim zgadzam w 100%. Nie jestes konsekwentny. Pan Nosso w co 2 swoim poscie nazywa kazdego kto cos zle powie na DoF psem,kretynem a ty wszystko robisz aby nie zauwazyc tego. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak co mnie to obchodzi ? Moze ty lubisz jak na Ciebie mowia pies,kretyn... ale czego mozna sie spowiedziac innego po Tobie.
|
ehm...
Cytuj:
Nasz forumowy "smieciarz" sie uaktywnil po dluzszej przerwie(1 stronie postow). Hmm tak sie zastanawiam czy nie lepiej byloby zebym na jakis czas przestal cokolwiek wypisywac bo jeszcze dogonie Go z iloscia postow na temat-"jak zostac kretynem w przeciagu pierwszych 10 postow" Pozdro Franco |
Nie musisz doganiac nikogo .. ty juz dawno jestes.
I to nie ja zasmiecam forum tylko ty swoimi postami >.< I bede pisal co mi podoba i ty napewno mi tego nei zabronisz . Citek to jednak prawda gadaj z jednym dofoludkiem a 5 innych zara Cie jedzie ;p |
Wiecie co jest smieszne? Jedni drugim wytykaja co zlego pisza i ze nie powinni pisac na tym forum... a potem np.: "I bede pisal co mi podoba i ty napewno mi tego nei zabronisz ." Zalosne.. to tylko przyklad, jest tak po obu stronach -.-
|
Cytuj:
Dlatego właśnie jesteś dla mnie nikim... |
Cytuj:
Wchodze na forum tylko i wylacznie po to zeby poczytac wasze posty ktore poprawiaja mi humor, a ze w ostanim czasie czesto zdarzac mi sie byc w gorszym nastroju to czesiej tu zagladam. To chyba dobrze dla Tibia.pl? Moje ostanie posty jezeli juz bardziej propaguja DoF niz Wanted, moze powinienem dopisac sie do tych Trzech Muszkieterow? Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |