Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Citek 02-07-2006 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Melon
ok to masz moj ;)

Ciebie mam juz :*

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok
Myślałem,że wszystkie małolaty z wanted na kolonie powyjeżdzały.A jednak jeszcze Citek nie wyjechał.A tak swoją drogą nieuważacie,że jakiś spokój na Azurze jest?.Gnojki na kolonie pojechały.Chociaż można spokojnie poexpić bez strachu,że jakiś szczyl cie napadnie;p

No wiesz rowniez ja zamierzam zrobic przerwe od tej beznadziejnej gry, ktora bez watpienia nasz wszystkich wykancza :) Jak narazie ciesze sie sloncem w moim ogrodzie wraz dziewczyna i nie narzekam. Kolonie chyba juz nie dla mnie :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 123
@Citek
Nie podam ci nicków, a jego nick wymieniłem za to co zrobił mi w przeszłości, poprostu mu się odwdzięczyłem. Jeśli chodzi o ludzi z sulka to mam pytanko jedno. Czy nadal ludzie, którzy niebyli w Boom Figcie, Dofie albo Norlands Guld mają hunt?

I dziekuje ci bardzo za podanie jego nicku. Co do innych ludzi jezeli nie zawinili Wanted to nie sa hunted, oczywiste :)

fea_umarth 03-07-2006 00:47

a ja slyszalem - jak pare stron temu opisales mi jak wygladalo spotkanie jak draz przyjechal do poznania. kto co myslał/ mówił/ chciał zrobic itp.
biorac pod uwage fakt ze cie tam nawet nie było to ciekawy skill telepati posiadasz :o
hehe ja tam duzo nie pamietam ale bylem
ladny z kanem mielismy z tego ubaw
ale to syndrom DOF jak juz pisalem patent na prawde " WY ZAWSZE WIECIE LEPIEJ "
a ze nawet ciebie tam nie było - detal nieistotny
no ta kanowi to poczta chyba skarpetki przesle zeby mial co jesc(taki maly fetysz z jego strony)
Fea jestes po prostu ucielesnieniem ideału Dofowego Wojownika
na kazde zle slowo na dof masz 5 kontr, kazda krytyke odpierasz atakiem, na wszystkich forach o azurze walczysz o dobre imie gildi, kazdy antydofowy post komentujesz
to nie prawda ze dofoludki nie lubia hop coli

Jacyna 03-07-2006 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek
I dziekuje ci bardzo za podanie jego nicku. Co do innych ludzi jezeli nie zawinili Wanted to nie sa hunted, oczywiste :)

Wanted zawsze znajdzie jakis powód żeby huncić kogokolwiek :) Nie jesteś w Wanted (chociaż czasami się zdaża że nawet członkowie Wanted zabijają członków WA)- jesteś hunted, chyba że masz znajomości lub wykupiłes protekcje, lub jestes runemakerem któregoś członka.

PS Jeżlei sie mylę to przepraszam i prosze mnie poprawić :P

Pozdrawiam
Jacek

Citek 03-07-2006 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna
Wanted zawsze znajdzie jakis powód żeby huncić kogokolwiek :) Nie jesteś w Wanted (chociaż czasami się zdaża że nawet członkowie Wanted zabijają członków WA)- jesteś hunted, chyba że masz znajomości lub wykupiłes protekcje, lub jestes runemakerem któregoś członka.

Pozdrawiam
Jacek

Poprawiam Cie, mylisz sie :p

DetiVo 03-07-2006 12:20

Cytuj:

Pozdrawiam
Jacek

Nie mylisz się,a na ten post wyżej nie zwracaj uwagi. Wanted chyba musi się jakoś wybronić że to nieoni robią PA i huntują kogo popadnie. :)

Jacyna 03-07-2006 12:59

Cytuj:

Poprawiam Cie, mylisz sie :p

Wersja Wanted:p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DetiVo
Nie mylisz się,a na ten post wyżej nie zwracaj uwagi. Wanted chyba musi się jakoś wybronić że to nieoni robią PA i huntują kogo popadnie. :)

Wersja DoFu;)

Hmm.... Sam nie wiem co o tym myśleć :P

Pozdrawiam
Jacek

Citek 03-07-2006 13:26

Cytuj:

Hmm.... Sam nie wiem co o tym myśleć :P
Pozdrawiam
Jacek

Wybierz opcje ktora uwazasz za bardziej prawdziwa, pamietaj ze 'Wanted jest zle a DoF jest dobry' :lol:

Pozdro

Jacyna 03-07-2006 13:40

Cytuj:

Wybierz opcje ktora uwazasz za bardziej prawdziwa, pamietaj ze 'Wanted jest zle a DoF jest dobry' :lol:

hehe wychodzi na to że mam wybrac ,, Mniejsze zło"??

Pozdrawiam
Jacek

DetiVo 03-07-2006 16:47

Cytuj:

Pozdro

Masz absotutną rację! I w 100% Cię popieram Citek, oby tak dalej :D

tajemniczy111 03-07-2006 18:37

@up
omg z Toba jest coraz gorzej ;/.

Franco 03-07-2006 18:45

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
@up

Bodu dzieki zyjesz.A juz myslalem ze Ciebie wcielo na Amen a jednak i tym razem sie mylilem-dobrze Cie widziec forumowy smieciarzu:)

Franco

Adval 03-07-2006 19:30

Cytuj:

Ventar wiesz ze ja z toba zawsze dobrze zylem ale powiedz mi dlaczego ja jestem hunted bo gammbler padl na hydrach to juz cala gildia ma za to odpowiadac nie moja wina ze nie umiem grac knightem nie jestem jeszcze tak doswiadczony jak ty albo ktos tam ...
Mniejsza o to po dedzie gammblera zostalem zhuntowany przez all wanted ale oczywiscie za co ? Bo Jeden z ludzi Wanted Padl .. Jak to ma byc taka gra na tym servie to ja dziekuje .. Ded Gammblera to jak wy to mowicie pretekst do huntu ... Czy ja tu gdzies zawinilem ? Mysle ze nie ale zobaczymy co na to inni powiedza

A chcialem se normalnie pograc :(

Nazgool 03-07-2006 19:45

Ja tez chcialem tylko 100 lvl wbic :( Co tu oplakiwac;( , to tylko gra.
Bez niej mozesz sie cieszysc sloneczkiem i "futbolówka".

Jacyna 03-07-2006 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adval
Ventar wiesz ze ja z toba zawsze dobrze zylem ale powiedz mi dlaczego ja jestem hunted bo gammbler padl na hydrach to juz cala gildia ma za to odpowiadac nie moja wina ze nie umiem grac knightem nie jestem jeszcze tak doswiadczony jak ty albo ktos tam ...
Mniejsza o to po dedzie gammblera zostalem zhuntowany przez all wanted ale oczywiscie za co ? Bo Jeden z ludzi Wanted Padl .. Jak to ma byc taka gra na tym servie to ja dziekuje .. Ded Gammblera to jak wy to mowicie pretekst do huntu ... Czy ja tu gdzies zawinilem ? Mysle ze nie ale zobaczymy co na to inni powiedza

A jednak miałem racje. Zawsze Wanted znajdzie powód żeby kogoś huncić :D:evul:

Pozdrawiam
Jacek

Adval 03-07-2006 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool
Ja tez chcialem tylko 100 lvl wbic :( Co tu oplakiwac;( , to tylko gra.
Bez niej mozesz sie cieszysc sloneczkiem i "futbolówka".

Hehe i zapomniales dodac dziewczynami ;), ale co my zrobilismy takiego to ze sam ciebie wzial na hydry i padl to juz powod do huntu ?

Misiek Even 03-07-2006 21:02

[quote=Jacyna]A jednak miałem racje. Zawsze Wanted znajdzie powód żeby kogoś huncić :D:evul:

Co racja to racja...miesiac temu expilem se na guardach a tu do mnie przylatuje Slayer Robin i kaze mi oddac armor na ktory zbieralem przez caly rok:( jak nie chcialem oddac to zawolal 80+ sorca i 70 pala i mnie ubili..aol w plecy..jeszcze kazali mi 50k placic bo nic im nie wypadlo ze mnie...oczywiscie nie mam nic do Wanted gdyz kilka osob znam z rl a kilka z tibii...lecz czy wszyscy sa uczciwi i graja uczciwie..:confused:

Citek 03-07-2006 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adval

Pytasz mnie dlaczego jestes hunted? O to zapytaj Gammblera. Ja nie znam nawet dobrze tej sprawy i nie chce mi sie tracic czasu aby w nia wnikac

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiek Even
lecz czy wszyscy sa uczciwi i graja uczciwie..

Nie, nie wszyscy. Zawsze sie znajdzie czarna owca, czy to bedzie Wanted czy DoF czy Bóg wie jaka jeszcze inna gilidia. To normalne i nie raz poparte przykladami z zycia.

DetiVo 03-07-2006 23:51

Cytuj:

@up

Jeżeli ze mną kest coraz gorzej to z Tobą jest beznadziejnie!

Btw DoF nie mysli egoistycznie i nie robi PA jak to wanted i taka jest prawda, citek przemysl to sobie

Citek 04-07-2006 00:01

Cytuj:

Jeżeli ze mną kest coraz gorzej to z Tobą jest beznadziejnie!

Btw DoF nie mysli egoistycznie i nie robi PA jak to wanted i taka jest prawda, citek przemysl to sobie

Napisalem przeciez ze my to 'Ci zli'

52 Debiec - Ci Zli

btw. Moze sie pona*******amy?:p

Pozdro,
Citek :p

Koronowany rycek 04-07-2006 00:08

@Citek

Mowiles,ze nie wnikasz. A powinienes, kiedy Gildia bedzie rozsadnie rozwiazywac swoje problemy wewnetrze, to dzieki temu zmniejsza sie skargi pod wasz adres. Ofc zawsze ktos lub cos bedzie sie wypieralo swojego czynu, lecz powinniscie sprawy wytaczac "obiektywnie".

Dało by wam kozysc i innym, a te czarne owce w stadzie, powinno sie pouczyc, lub kiedy nie dzadza owe upomnienia efektu, wydalac je z gildi.

Lecz to tylko moja sugestia.

Owocnej dyskusji

Raul de Azura 04-07-2006 00:26

[quote=Misiek Even]
Cytuj:

A jednak miałem racje. Zawsze Wanted znajdzie powód żeby kogoś huncić :D:evul:

Co racja to racja...miesiac temu expilem se na guardach a tu do mnie przylatuje Slayer Robin i kaze mi oddac armor na ktory zbieralem przez caly rok:( jak nie chcialem oddac to zawolal 80+ sorca i 70 pala i mnie ubili..aol w plecy..jeszcze kazali mi 50k placic bo nic im nie wypadlo ze mnie...oczywiscie nie mam nic do Wanted gdyz kilka osob znam z rl a kilka z tibii...lecz czy wszyscy sa uczciwi i graja uczciwie..:confused:

@up
Ostatni owner Slayera to nawet sie o nim nie wypowiadam, po prostu n/c. Ale przyjdzie na nich czas, gdy Drazik kopnie w dupe wszystkich frajerow z Wanted.

@Citek
1. przykazanie Drazharma:
-Nie bedziesz mial Bogow cudzych przede mna.

@Citek again
Bosheee, to juz jest naprawde spam, Ty chyba 24/h na forum siedzisz..... idz pograj w pilke. A tak btw. to czas odpoczac od tibii, forum. Po wakacjach bedzie czas na male pg na nowym serwie... 3majcie sie i cya za 2 miechy :)

DetiVo 04-07-2006 01:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek
@Citek

Mowiles,ze nie wnikasz. A powinienes, kiedy Gildia bedzie rozsadnie rozwiazywac swoje problemy wewnetrze, to dzieki temu zmniejsza sie skargi pod wasz adres. Ofc zawsze ktos lub cos bedzie sie wypieralo swojego czynu, lecz powinniscie sprawy wytaczac "obiektywnie".

Dało by wam kozysc i innym, a te czarne owce w stadzie, powinno sie pouczyc, lub kiedy nie dzadza owe upomnienia efektu, wydalac je z gildi.

Lecz to tylko moja sugestia.

Owocnej dyskusji

Ich liderów z gildi raczej nie wykopią, a tak btw, tam PA się sadzi od samych liderów do najniższej rangi w wanted. Powstrzymanie u nich PA jest rzeczą niemożliwą.

@Ventar

Czekaj czekaj jeszcze będzie okazja i to niedługo ;)

Dragoholikus 04-07-2006 03:22

Cytuj:

Ich liderów z gildi raczej nie wykopią, a tak btw, tam PA się sadzi od samych liderów do najniższej rangi w wanted. Powstrzymanie u nich PA jest rzeczą niemożliwą.

@Ventar

Czekaj czekaj jeszcze będzie okazja i to niedługo ;)

HAHAH odzywa sie ten co najwiecej o tym wie o co sie dzieje u nas w gildie ty sie zajmij tym co sie w dofolandi a nie tym co sie dzieje w wanted

Citek 04-07-2006 09:22

Dragus oni wiedza wszystko lepiej od nas. Do kazdego ich posta podchodze z przymruzeniem oka co sprawia ze jest wesolo :p

Nosso + Gimli + Fea = DoF'owa Propaganda :p

Pozdro,
Citek

Mysliciel 04-07-2006 10:35

NO wrescie ktos z mojego miasta :)
i jak zawsze to bogatynia ruuulez :P i wszyscy z bogatyni sa pozadni :P chodz jest ziom w Wanted ale co stego akurat go lubie :P jest ziom w No remose ale tez go lubie :P pozdro dla all bogatynia

Misiek even :P

tajemniczy111 04-07-2006 12:32

Nosso, a moze zabicie Kammaro nie bylo efektem waszego PA ? Co nie dajesz se rady z wyzszymi lvlami to zabijasz 40 + knighty ? A najlepsze jest to,ze dopiero po przyjsciu Onllego zabiliscie go ;)

A jezeli sadzisz, że ze mna jest zle to moze i dobrze bo wkoncu sa wakacje ;)

cyt:"To nie prawda,ze dofoludki nie lubia hop-coli"

DetiVo 04-07-2006 12:40

Cytuj:

Nosso, a moze zabicie Kammaro nie bylo efektem waszego PA ? Co nie dajesz se rady z wyzszymi lvlami to zabijasz 40 + knighty ? A najlepsze jest to,ze dopiero po przyjsciu Onllego zabiliscie go ;)

A jezeli sadzisz, że ze mna jest zle to moze i dobrze bo wkoncu sa wakacje ;)

cyt:"To nie prawda,ze dofoludki nie lubia hop-coli"

Tak Panie wszystko wiedzący najwyższy kretynie!
Kammaro, padł za to że miał prota u Draza, padł raz i jak będe miał zły humor padnie znowu.

Zabiliście go po przyjsciu Onlly'ego ~~. Palancie, Onlly cały czas tam był, i blokował wyjście żeby ten noob nie mógł uciec. Kammaro padł jak dzieciak, przestał się uhać. Może za duże emocje? Kto wie...

tajemniczy111 04-07-2006 13:22

Jak bede mial zly humor : hahaha ;) tylko pamietaj wciagu dnia, a nie po nocach...
Pokaz mi chociaz w jednym moim poscie czy Cie wyzwalem ? Jezele nie umiesz dyskutowac to wyjdz stad. Bo sobie nie zycze aby jakis gowniarz nazywal mnie "kretynem".

Franco:
To ty tu smiecisz, tak jak smieciles w grze, zawsze byles tam gdzie Ci bylo dobrze. Jak swe rzadzili, byles z nimi pozniej jak role sie odwrocily to wrociles znow do wanted i tak w kolko.

adaam 04-07-2006 13:44

@tajemniczy
To jest jego postać, i może robić z nią co mu się rzywnie podoba, może trzymać z kim chce i nie musi się z tego tłumaczyć. I przestań pie****ć smuty, o takich błachych sprawach, bo mnie krew zalewa.

Gimlos 04-07-2006 15:10

Cytuj:

Dragus oni wiedza wszystko lepiej od nas. Do kazdego ich posta podchodze z przymruzeniem oka co sprawia ze jest wesolo :p

Nosso + Gimli + Fea = DoF'owa Propaganda :p

Pozdro,
Citek

Hehe, skoro tak Ci wesolo to czemu dostalem bluzgi na PW po ostrzezeniu za wulgaryzmy?
Druga sprawa ze moj ostatni post w tym temacie jest 6 stron temu, zreszta na temat pracy moderatora. Twoich postow w ostatnich 6 stronach tematu jest kolo 10, kto tu uprawia propagande ?

DetiVo 04-07-2006 15:15

Cytuj:

Jak bede mial zly humor : hahaha ;) tylko pamietaj wciagu dnia, a nie po nocach...
Pokaz mi chociaz w jednym moim poscie czy Cie wyzwalem ? Jezele nie umiesz dyskutowac to wyjdz stad. Bo sobie nie zycze aby jakis gowniarz nazywal mnie "kretynem".

Franco:
To ty tu smiecisz, tak jak smieciles w grze, zawsze byles tam gdzie Ci bylo dobrze. Jak swe rzadzili, byles z nimi pozniej jak role sie odwrocily to wrociles znow do wanted i tak w kolko.

Nie jesteś upoważniony żeby mi mówić kiedy mam grać. W ciągu dnia, jestem zajęty bo mam rl life nie jak inni.
W nocy będzie jeszcze okazja żeby padł ;]

Gówniarz?hahahahah to nie ja tu się jak gówniarz zachowuje i nie ja boję się pokazać twarz a nie kryć sie pod jakimś dziecinnym nickiem rotfl
Masz jakiś kompleks że nie chcesz ujawnić kim jesteś?

tajemniczy111 04-07-2006 15:18

@up post Gimli
Bla bla bla... On wydal swoja opinie na temat twojej pracy. I sie z nim zgadzam w 100%. Nie jestes konsekwentny.
Pan Nosso w co 2 swoim poscie nazywa kazdego kto cos zle powie na DoF psem,kretynem a ty wszystko robisz aby nie zauwazyc tego.

Cytuj:

Nie jesteś upoważniony żeby mi mówić kiedy mam grać. W ciągu dnia, jestem zajęty bo mam rl life nie jak inni.
W nocy będzie jeszcze okazja żeby padł ;]

Gówniarz?hahahahah to nie ja tu się jak gówniarz zachowuje i nie ja boję się pokazać twarz a nie kryć sie pod jakimś dziecinnym nickiem rotfl
Masz jakiś kompleks że nie chcesz ujawnić kim jesteś?

W ciagu dnia to musisz siedziec na forum tibia.pl, wiec tak wyglada twoje rl life ;)

Raul de Azura 04-07-2006 16:23

Cytuj:

@up post Gimli
Bla bla bla... On wydal swoja opinie na temat twojej pracy. I sie z nim zgadzam w 100%. Nie jestes konsekwentny.
Pan Nosso w co 2 swoim poscie nazywa kazdego kto cos zle powie na DoF psem,kretynem a ty wszystko robisz aby nie zauwazyc tego.

a co Cie to obchodzi?

tajemniczy111 04-07-2006 16:55

Jak co mnie to obchodzi ? Moze ty lubisz jak na Ciebie mowia pies,kretyn... ale czego mozna sie spowiedziac innego po Tobie.

Franco 04-07-2006 17:31

ehm...

Cytuj:

Jak co mnie to obchodzi ? Moze ty lubisz jak na Ciebie mowia pies,kretyn... ale czego mozna sie spowiedziac innego po Tobie.

Nasz forumowy "smieciarz" sie uaktywnil po dluzszej przerwie(1 stronie postow).
Hmm tak sie zastanawiam czy nie lepiej byloby zebym na jakis czas przestal cokolwiek wypisywac bo jeszcze dogonie Go z iloscia postow na temat-"jak zostac kretynem w przeciagu pierwszych 10 postow"

Pozdro

Franco

tajemniczy111 04-07-2006 17:47

Nie musisz doganiac nikogo .. ty juz dawno jestes.
I to nie ja zasmiecam forum tylko ty swoimi postami >.< I bede pisal co mi podoba i ty napewno mi tego nei zabronisz .

Citek to jednak prawda gadaj z jednym dofoludkiem a 5 innych zara Cie jedzie ;p

Karol 04-07-2006 18:07

Wiecie co jest smieszne? Jedni drugim wytykaja co zlego pisza i ze nie powinni pisac na tym forum... a potem np.: "I bede pisal co mi podoba i ty napewno mi tego nei zabronisz ." Zalosne.. to tylko przyklad, jest tak po obu stronach -.-

DetiVo 04-07-2006 18:37

Cytuj:

Nie musisz doganiac nikogo .. ty juz dawno jestes.
I to nie ja zasmiecam forum tylko ty swoimi postami >.< I bede pisal co mi podoba i ty napewno mi tego nei zabronisz .

Skoro jesteś taki krzykacz, to ujawnij się. Co boisz się? Mamusia zbroniłą?;(
Dlatego właśnie jesteś dla mnie nikim...

Citek 04-07-2006 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos
kto tu uprawia propagande ?

DoF oczywiscie :p
Wchodze na forum tylko i wylacznie po to zeby poczytac wasze posty ktore poprawiaja mi humor, a ze w ostanim czasie czesto zdarzac mi sie byc w gorszym nastroju to czesiej tu zagladam. To chyba dobrze dla Tibia.pl? Moje ostanie posty jezeli juz bardziej propaguja DoF niz Wanted, moze powinienem dopisac sie do tych Trzech Muszkieterow?

Cytuj:

DoF forum powah! Jeden posty za wszystkich, wszyscy za jednego posta :D

Gimlos 04-07-2006 19:26

Cytuj:

@up post Gimli

Jezeli uwazasz ze jakis post zasluguje na ostrzezenie to zglos go do moderacji, ja wszystkich postow w tym temacie nie czytam, a w ostatnich kilku postach nosso zadnych wyzwisk zaslugujacych na ostrzezenie nie widze. Srry, za to ze ktos kogos nazwal kretynem ostrzezen nie bedzie, nie przesadzaj, za wulgaryzmy czy wyjatkowo chamskie posty - tak. Anyway, zachecam do zglaszania postow : d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33.