![]() |
Cytuj:
Nie zrobisz mi tego :) Co do paymentow i pokoju to nie ma sensu. Jaką mamy gwarancje że nie powtórzą tego jeszcze raz? Wszyscy do brali udział w fragowaniu kondy i lovize powinni mieć hunta bez możliwości płacenia + tacy co dużo gadają i sie podniecają jak np. Xees |
06:35 Cornelia: It's finished! Since you are a man I thought you'd probably want two. Men always want that little extra status symbol. <giggles>
Przynajmniej jestem drugi co skonczyl warrior addons |
Cytuj:
Hihi az sie boje sobie wyobrazic, xenthor babolek boltina zimpixa rumcio i luke na wojnie :) |
Jak was Babolek insultuje to ja z nim pogadam, ale wam napisalem zeby nie bylo. Ostatnio mnie Sir Zemus wkur**l upier*****ac mi membersa noob charami [sd combo]. Zastanawiamy sie teraz nad uku***niem Zemusa.:p
Czy ja kiedykolwiek bylem przydupasem Febb'a??:o Nie sadze:P Chyba, ze kazdy kto byl w PPB byl przydupasem Febb'a. |
Cytuj:
A co do Zemusa to my nie mamy wplywu na to co on robi.. praktycznie sie nie loguje na zemusa.. a poza wygorowanym mniemaniu o swojej wartosci i przydatnosci do Relictus Zemusa to wole sie nawet nie wypowiadac bo mnie to smieszy:baby: |
Pisze juz na inny teamt tutaj a wiec:
[CHAR]Baniaq[/CHAR] [CHAR]Baniakovic[/CHAR] Pekuja wczoraj ubili mi kumpla a dzisiaj chcieli ubic mnie -.- Cos im to nie wychodzi -.- no ale co tam :D Jezeli nie przestaniecie wysle raporta leaderowi waszej gildi jezeli was nie wyzuci pisze do toxo :D cya |
Cytuj:
|
FFS kto to jest Babolek??!! : <
Doggie |
double post ~~
|
^^ nie jestem ptd by toxo :D ja tylko robie tak ze jak mi ktos podpada place komus za ujebanie go :P
Btw. Hybrid, sin here :P |
Cytuj:
Celmir@ ty sie lepiej zastanow zanim zaczniesz grozic ktorej ze stron wojna, twoja gildia nie jest swieta, membersi protektuja pk, sami robia PA, i moge podac ladna liste przykladow na ten temat, wiec zanim zaczniesz wygrazac innym to pomysl o wlasnej gildii, na wojnie nikt dobrze nie wychodzi, zwlaszcza ze tak na oko 85% twojej gildii sie do tego nie nadaje. w tym wypadku zgadzam sie z colorem, super by to wygladalo z nimi na wojnie... |
Constantine [char]Skopo de'tag[/char] (Jebaniec Koreaniec)
A małpce damy banana ×D Doggie |
śmierc lovize
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/12448 |
Cytuj:
*aj nawet sobie nie wyobrazasz jak mi przykro ze masz pecha w zyciu ...;( *a jesli chodzi o babolka wybacz ale nie wspominalam nic o idealach...X( naprawde nie trzeba byc idealem zeby byc lepszym od Was :p *co do tej pary hmmm.. nie skomentuje.. szkoda slow na skomentowanie takiej bzdury:P |
No nie, znowu ona, era Agnieszki wraca ! ;/
***Ryba has quit. |
Cytuj:
|
znowu Relictus baty zbierze ;)
|
Cytuj:
Nom ja sam sie dziwie "Potęga" Galany najwyzsze lvl niby pvp a na kazdej wojnie baty -.- |
Cytuj:
|
konda padl jak mucha poraz kolejny na 175 lvlu ;d
|
Jak byś widział filmik to byś zauważył że wcale nie padł jak mucha lecz jeszcze się jakoś bronił. Bardziej jak mucha w smole to tam się zochowywał Toxo który prawie padł przez moby. Na jego szczęście Konda nie zauważył jak miał mało hp tam. A tak to moim zdaniem oboje probowali coś zdziałać [CHAR]Lovize[/CHAR] i [CHAR]Konda[/CHAR] dużych szans nie mieli ale jednak próbowali.
|
szans nie mieli zadnych poniewaz ataki byly przeprowadzone profesjonalnie przez graczy posiadajacych jakas wiedze o tym a nie jak w przypadku Relictius
|
do wszystkich ktorzy komentuja smierc kondy i lovize@
wy sie ludzie osmieszacie, oboje mieli trapa, bez szans na wyjscie, robili co mogli, wy byscie pewnie nawet 1 uha nie zuzyli. skopo@ wy mnie nauczcie pvp, guga, zimpa gladiator itp, hahaha, mialem ich w gildiii dlugooo... guge to chyba z 1.5 roku, jakbym go napadl to by pewnie uha nie uzyl, co zreszta zimpa pokazal w praktyce jak go zabili ;) chcesz mnie uczyc pvp? moze duelik do smierci? ;) toxo pokazal jakie ma boskie pvp jak prawie go monstery ubily lol. teraz jak kazdy ma wbudowanego bota a nie tylko oni to nic wielkiego trafiac runka. a co do bitwy na ankh, nie bylo mnie wiec nie skomentuje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
SKopo po co ty się wypowiadasz o wojnie??Do tej pory pamiętam twoje teksty zostańmy z KOndą nikt nas nie ruszy,będzie zajebiście,wasz PAing jak byliśmy w akademii itd itp zrobiło się ciężko wyłożyłeś laske a teraz czujesz się jak pan Galany bo grozisz jednej i drugiej stronie,że dojdziesz przeciwko nim na war jak cię ruszą.Prędzej czy później war się skończy i pomyśl co wtedy będzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hail you! @kostooch No tak 8 (czy ilu ich tam było bo nie wiem) na 1 no to kurde yhm, Konda noob bo nie uciekł przed nimi : < jak to sie mówi? żal.pl - - Doggie |
Jak dlamnie to w tej akcji ani Konda ani Lovize nie zrobili nieczego nadzwyczajnego.. ale na 150 % nie dali dupy.
|
Cytuj:
co do mana shielda, to odruch kazdego sorca ze jak cie atakuje niokreslona liczba przeciwnikow to walisz mana shield, i to jest dobry odruch. skad mogl wiedziec ilu ich czeka na gorze itp? a raz wlaczonego mana shielda juz sie nie da wylaczyc. |
Cytuj:
@ up po to cipsoft dal jeszcze cos takiego jak energy ring |
Cytuj:
|
Cytuj:
I co według ciebie by zrobil na anni???Oprucz zagonienia sie w kąt. |
Znów strzępicie języki na darmo. Obaj padli, a dywagacje czy dało się to zrobić lepiej czy gorzej nie mają sensu po zaszłym fakcie. Każdy z tych filmików może wyciagnąć wiedzę dla siebie i starczy. O gustach sie nie dyskutuje, jak również o osobach, które nie mogą sie bronić. Trochę szacunku dla innych proszę.
Skopo Jak chcesz naprawiac świat zaczynaj od siebie - póki Twoi membersi nie bedą fair w stosunku do innych, nie groź tu ludziom, bo tylko swój i tak nienajlepszy wizerunek psujesz. Pozdrawiam wszystkich. Pora chyba wrócic do gry:) |
@up
prawda, nie wiem czy wy byscie w takiej sytuacji potrafili tak wszystko pieknie i wogule wymyslec .... pozatym jak juz jebnol to ue to co by zrobil w ani roomie? |
Cytuj:
-rozgladaj sie po ekranie -patrz na swoje hp -zakladaj pierscien badz go zdejmuj -lecz sie -oceniaj hp przeciwnika kogo by tu dobic na ue i gdzie by tu zwiac i rob to wszsytko rownoczesnie bez jakis botow a bedziesz boski - jak sie znajdzie taka osoba ktora siwetnie to zrobi bez zajakaniecia bedac zaatakowana z zaskoczenia to sie chetnie naucze od niej pvp, a poki tego jak sadze nie potraficie, nie oceniajcie innych w ten sposob, nikt nie jest perfekcyjny, a fakt faktem konda do jakis super pvperow nie nalezy co niestety nie raz sie potwierdzilo - zrobil co mogl, nic dodac nic ujac. + nie majac mana shielda konda MUSI sie uhac co ture inaczej padnie, wiec uh 2 sec wali ue 2 sec uh = 4 sec przerwy w leczeniu = po 2 sd kazdego z ich shooterow w tym czasie(+ moze nwet ewenutalne ue sorcow) = 100% dead, czysta matematyka panowie. do anii rooma moglby zwiac i byc moze by go to ocalilo, ale wystarczy ze 1 knight bylby zdolny tam wejsc, np favete bo on moze, i mogl by konde trzymac na pzcie tak dlugo jak trzeba by bylo na sciagniecie wiekszej liczby osob mogacych tam wejsc, nie wiem jak teraz w aet~ ale w dawnym hwl bylo takich osob ponad 7 zimp@ mialem pz locka, bili mnie ponad 25 min i bylo ich chyab ze 12, strapowali mnie tylko dlatego ze braklo dfow mi na koniec a ty stales i sie patrzyles, no i padles w hmm... 10 sec(?) po mojej smierci? i nawet jak sam mowiles sie raz nie uhnales.. wiec moje 25 min a twoje 10 sec, to jak ty masz mnie uczyc pvp to ja podziekuje, ale chetnie zareklamuje twoje nauki playerom z aet~ :D PS: nie mogles napotkac "sciany hwl" bo wszsycy stali dookola mnie trapujac i strzelajc czym sie da, ty stales za nimi daaaaaleko, wiec odwrot miales wolny, wiec kto tu jest sierota jak nie byles w stanie przezyc tej max 1 minutowej drogi do dp? nie mowiac o tym ze jako ze nikogo nie biles mogles po prostu dac loga. no ale jak chcesz zapraszam na wojne i naucz mnie jak sie walczy :) zeby nie bylo watlpiwosci byly juz wtedy boty to bylo swierzo po updacie, nawet hotkeya nie potrafiles wcisnac :) KONIEC tego tematu z mojej strony no hcyab ze znow jakies niedorzeczne bzdury napiszesz. |
Boltan Oct 07 2006, 16:00:15 CEST Killed at Level 59 by Potempik silny
and by Demiphant on Galana Kochane Relictus ...Nie ma co nie przebieracie w srodkachX( mniej niz zero tyle powiem |
Cytuj:
Osobiscie bylem w tym czasie online i nic nie wiedzialem ze ktos jest atakowany.. Szkoda go ale co tam.. Aylitha nawet po wojnie atakowal np. Zentrasa mimo iz to nasz kumpel i on o tym dobrze wiedzial..... Jakby mogl to by go wtedy ubil tak jak teraz padl boltan.. Nic dodac nic ujac.. Zawisc rodzi zawisc, pozostaje wobec tego obojetny.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |