![]() |
@Kolirn
Felix już all wykupił ;o Wesołych Świąt i smacznego jajka all! |
[CHAR]Asharel[/CHAR] Impossible is nothing _/
|
@piąty a po ile chcesz za szmatki do podłogi?
|
Merry Xmas ;]
|
Wesolych Swiat i Szczesliwego nowego roku :]
|
Wesołych Świąt!!
<joke> Wypijmy za moje zdrowie xD <joke> |
Merry Christmas xP
____________ -Barek. |
Merry Christmas!And a happy new year...I życze Sumo aby przestał w końcu robić PA,bezmyślne Pa.Pozdrawiam wszystkich Buahahahah>LUMENOS PWNS!
|
troche spoznione Merry Christmas all !!! wybaczycie ze niepolamalem sie oplatkiem?:D
|
Cytuj:
|
Lukcik Almighty hacked.....
A zabil on .... Gamroth the Behemoth Vesz Mastro Scue Wspolczuje wszystkim ;/ No i w sumie Wesolych Swiat :D:D ( reflex rox) |
Lukcik nie miał hacka...
Tylko tak nagadal Ale najpierw mówil ze za "PA" go zabil pózniej powiedzial gamrothowi ze zabil go za to ze ukradl loota nozimowi... a pózniej "HACKED?!" ta jasne albo troszke inaczej ale hacka niemiał |
@Cromak
Ja mam kupca stałego. Po 10k mi daje za jedną ;] |
@Pja
Kto ci tyle daje za jedna szmate? jak mozesz to napisz w grze,gg,lub tutaj ;P Signed, -Barek. |
Cytuj:
|
@up
Hrhrhrhrhr ^^ @Barrek Ni chu chu! Nie powiem nikomu ^^ |
Lukcik moze powiesz nam co robiles ze hacka przyjales??
|
@up z checia sam bym sie dowiedzial jakim cudem nie sciagalem nic od ponad tygodnia a passworda nikt nie mial, cuz niefart i tyle xP
|
Nom, ktoś miał farta i udało mu się zgadnąć.
|
Wiec ten kto ciebie shackował starał sie przynajmniej aby wszyscy mysleli ze nie jestes shackowany...i sam takie farazony robisz...
|
@up 1 i 2
ale jesteście bystrzy.... niczym woda w klozecie ;-) Haha, swietny tekst :D |
Oj Lukcik moj drogi a czy to nie dziwne ze
Gamroth przegonil Cie z mlvlem Mastro przegonil Cie z lvlem Co do Vesza to nie wiem I po tym jak ich ujebal Ten hacker to sellowal demon shielda i mmsa bodajze czy cos w tym stylu, pozatym nie padles ani razu i co najdziwniejsze domki do ktorych masz inva sa nienaruszone... Zbieg okolicznosci?? Nie wiem... O wlasnie dzis na anni wybieraja sie : Soulcrasher Zanxon Elvenwing Saori Mia Butibof ( ktory dzieki bugowi moze wziac poraz drugi prize z annihilatora ) pozdrawiam ToMu$ |
Jak sie da 2 raz, to pewnie ban poleci za wykorzystywanie słabości w grze czy jakoś tak...
|
@Tomus_Aurea
wiesz na czym polega ten bug ktorego załapał Buti? |
Cytuj:
|
aaa i ci co idą na anhilatorka to niech filmik nakręcą!
a, i atak orzywieców na POH był. 22:56 The dead of the plains of havoc are becoming restless! 23:04 A veritable army of undead is amassing in the plains of havoc, beware! 23:06 The dreaded banshee lead their undead minions to claim the plains of havoc! |
Cytuj:
o.O i co on dostanie moze drugi raz nagrode jak wykona ?? Signed, -Barek. |
Spaać! Ech...
|
@ Govi nie wiem na czym polega ten bug
@ Bar.... No wlasnie tak jak wykona moze znow wziac prize |
Heh, Ja zaczynam grac sorkiem =)
Signed, -Barek. |
Nie macie co robic xDDD
/aries |
nie nie mamy.
@down cio tam ;> co do haka pewnie jakiś evul pro hak3r ;) |
Omg top poster tibi.pl sie odezwal :o)
Co do haka Adu to nie wypisujcie ze to ktos z gildi bo to nie prawda, nikt nie wie jak, tak samo bylo jak hakneli mnie. Ale coz znow sie dobrze powodzi.:o) /aries |
@Skoki
tak nie mamy co robic xD, ja wlasnie skonczylem huncic ancienty :P 69% do lvla moze jutro wpadnie :P jak sie nie zloze ofc :P Signed, -Barek. |
Qrwa hydry zajete -.- '
nie po to o ósmej wstawałem -.- ' |
Cytuj:
Cytuj:
Btw. Looking for guild 57 ek... |
O.o jak miło ze slajd wrócil
własnie sie dziwiłem ze tak dlugo ciebie niema :P |
a ja dziś płacę (20k niestety...) i mam nadzieję, że będę miał spokój...
|
Cytuj:
|
12:49 Qano [100]: 12:45 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fast'molt. He was killed by a demon.
Dhq ; ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |