![]() |
Ciekawe...Fraten to MArtinesz xDDD fajny zart:D
Do Widakeya: Widze ze totalny owned 2 charow xD @Endavour Apr 06 2007, 21:26:14 CEST Killed at Level 54 by Fraten @Virakey Apr 06 2007, 21:49:06 CEST Killed at Level 67 by Fraten and by fire Ale cuz Fraten cie poprostu nie lubi:/ |
Cytuj:
hehe jeszcze moga posta na forum zrobic: Martinesz to Fraten. hehe kon by sie usmial. wczesniej do mnie z tekstem, że ja to latimerid, Wy [EiV] nigdy, nigdy nie zdobędziecie mojego main chara. poki co cya* |
Name: Sarkus Style
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 125 World: Titania Residence: Venore Last login: Apr 07 2007, 00:12:26 CEST Comment: Account Status: Premium Account Character Deaths Apr 06 2007, 02:12:36 CEST Died at Level 126 by a water elemental Mar 25 2007, 05:24:05 CEST Died at Level 126 by a water elemental Biedak na tym samym lv non stop :< ZLE Elementale |
Martinesz zebys ty go tu jeszcze mial :D a nie sie tylko wychwalal to smutne ale prawdziwe.
|
Cytuj:
Przypomniaj sobie WRL xD |
martinesz to jego main którego solo nawet nie zrobił
Thazon jego main char ktory solo zrobił 32 sorc i na bocie.. Grałem z nim Neviisem ale ktoś hakował..i nie wyszło itd. Elfiria tez sharował z ziomkiem z 2 końca polski i tez hack, więc nie wiadomo... Więc jak widać żadnych osiągnięć nie ma... Sheruje z ziomkami a potem hack..Dziwne jest to że nie gra z kolegami z rl ?? tylko z innych miast i części Polski ;< |
Cytuj:
|
Chociaz na te dwa jakze mile dni przestancie sie wszyscy klocic:D
Wesolych Swiat dla wszystkich tych dobrych i tych zlych, dla tych co wychwalaja unit/eiv i tych co gania unit/eiv itd. itp. Best wishes |
Cytuj:
|
Cytuj:
No to powiedz co osiągnąłeś ??? Nic =^) |
zalosne ...
Best Wishes |
Grozby Grozby shuncie pol serwera jeszcze to co Cala Gildia Targowek
hunted uuuhu next power czy im odpuscicie ciekaw jestem co Gaura powie na temat Grozb Yapana w Strone Brzezia itd mieli reason to bili Fratena :P Ja sie przygladalem z jakze milego miejsca na teamspeaku nieudalo sie ale sie niebali. Denin shunci fajakuka,gunara kogo jeszcze? pol serwera :D :* NVM chlopaki wyluzujcie To sa Swieta :* |
Cytuj:
signed, Wesołych świąt, i oby wasze miecze pozostały ostre! |
Zmeczony pg i frajerstwem na serverze zycze Wesolego Alleluja.
Btw. Martinesz i Donniu chyba sie poklucili ze taka wojna slow ;o ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poprostu spadlem z krzesla xD Najlepsze jest to ze paru 100+ nie umieli zabic 39 msa z pzem a ci porywaja sie na wojne z mainami.....wrescie bedzie iwecej fragow xD a z tym pol servera...neich bedzie caly server jak wolisz:-) przypomnij sobie co wczesniej robili stary Unit :-) i nie rob z LAtuza itp swietoszkow:-) |
czy ja robie znich swietoszkow ? tylko pamietaj ze to wy robiecie wiecej wrogow i mozecie potem niewygrac wojny a co do tych wiecej fragow Niesadze zeby to byly twoje fragi na Openie lub Genkotsa Wiadomo czemu :*
I uwazaj zeby wrazie co oni niezfragowali ciebi e ob bedzie smiech na Forum :P Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wesolych swiat
|
Cytuj:
Ale sie obzarlem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dano rivi mysli ze ronald to Sorcerera wy ze to ja szkoda ze to nie Joel albo Morita omg :/
suahsuahs zal |
Cytuj:
|
Był na jednym Open BAttle i cieszy ryj:<
All do czasu^.- |
Sauhshahsausa br?
Vilum i Bolter powinniscie zostac usunieci z forum za spam :} |
Cytuj:
|
23:12 Galadorm [122]: bralem udzial w wiekszych wojnach
nie no, ziomek spoko xDDD respect! friends? pokażesz na mnie swoje wyjebane pvp? bo jak ostatnio unit was bił i ga to trzesliscie dupy. płaćcie dalej, wielkie mastahy PVP. jak to moj kumpel powiedzial, ze czegoś wam brakuje, a czego to sami wiecie. p.s. sztuczne jajca też wam nie pomoga :< hue hue hue hue pozdro dla ziomUW z TargUWka jestem z wami! :) |
Nic niemow o pvp MArtinesz bo np Fraten tez ma swietne z ue NIEtrafia
Vilumku zawsze mowisz do czasu a niema tego czasu Jak ty to mowisz ON TEZ PADNIE ... All Padniemy od VIluma ktorego niewidac na Openie. Ja przynajmniej bylem na 1 openie i niestalem stylu jak ciota tylko klepalem all ktorzy podeszli i bylo mnie widac w czolowce anie MASTAHY PVP Sory ponioslo mnie nauczcie mnie tak grac jak wy gracie pROSZEee Juz mnei to w*****a jak macie sie przechwalac to tu niepiszcie i juz ja tez nieebde pisal bo zal was sluchac |
bolter z tego co wiem to my do ab ucielkismy, ja ty thazirion i jakos nikogo w tedy nie bilismy:P
uspkojcie sie z tym spamem i niewyzywajcie sie kto gra lepiej a kto nie, wszystko okaze sie w praniu ( apropo LANY poniedzialek) kto chce z wiadra?XD |
Morita De'Wiadro :P Twoj dzien :D
dobra mori aproo wtedy niebylem jeszcze w gildi haha i sie glownie przygladalem to poco mialem pz robic :P |
Martinesz chciales byc tak fajny jak Fraten i napisac to samo co? Szkoda ze nie kopiujecie calych rozmow tylko kawalek :D. I co ty mi mozesz mowic o jajach? Ty, ktory boi sie pokazac swojego maina? pff chlopcze ;)
I powiedz mi kiedy ja bralem udzial w wojnie z GA? Bo jakos nie pamietam. |
Cytuj:
hehe, gówno prawda, z tego jak ogladalem movie to chyba widzialem, że dostał ueka na klate i mial czarne hp. a i dokładnie widać jak na uh bocie lecial no ale nvm. szybko mu uhy szly, jak dostawal z visow, smiac mi sie chcialo xD |
Morek gdzie te czasy spokojnej tytani, all Monolith / mam nadzieje ze nieługo się reaktywuje ,, a z toba co sie stało coraz częsciej widze cię wszędzie tam gdzie się kroi kasa ;p ,, Pozdro od lighta raktywujemy sie na tit;]
|
Kozaczki widze w 28 osob zucili sie na Seqa.
Vers fragus but why ? Evorus Thainheart Seq got killed - Evorus says "Seq plays EIV chars in war" |
w swieta nie walcze :P a tym bardziej nie zabijam ludzi bez powodu sorcerera to byl lol dla mnie ale to juz wogole mnie rozbawilo :D
Niezly powod jak to jest prawda to ja jestem Chuckiem Norrisem :D |
Cytuj:
No a moze 1 vs 1 ? ;p 173 ed ciezko taką maszynke dogonić< w pojedynke to strata czasu lapac tak zwinnego ED a tak szybka zespolowa operacja ;] i Seq zostal wbity w mape > moze wreszcie ktoś się wbije na wrl o normalnej porze a nie bedzie czekal az jaśnie pan owner wlr pujdze spać ;] |
Cytuj:
:) ale powod byl inny:) |
Reason
Zapotrzebowanie na pieniadze czyzby mial sie wyplacic czy sie go zaczynacie bac :P Vilum w pojedynke padasz jak kaczka od seqa jak prawie wszyscy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |