Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Master Vilum 06-04-2007 23:25

Ciekawe...Fraten to MArtinesz xDDD fajny zart:D

Do Widakeya:

Widze ze totalny owned 2 charow xD

@Endavour

Apr 06 2007, 21:26:14 CEST Killed at Level 54 by Fraten

@Virakey

Apr 06 2007, 21:49:06 CEST Killed at Level 67 by Fraten and by fire

Ale cuz Fraten cie poprostu nie lubi:/

Martinesz 07-04-2007 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1355377)
Ciekawe...Fraten to MArtinesz xDDD fajny zart:D

Do Widakeya:

Widze ze totalny owned 2 charow xD

@Endavour

Apr 06 2007, 21:26:14 CEST Killed at Level 54 by Fraten

@Virakey

Apr 06 2007, 21:49:06 CEST Killed at Level 67 by Fraten and by fire

Ale cuz Fraten cie poprostu nie lubi:/

hehe jeszcze moga posta na forum zrobic: Martinesz to Fraten. hehe kon by sie usmial. wczesniej do mnie z tekstem, że ja to latimerid, Wy [EiV] nigdy, nigdy nie zdobędziecie mojego main chara. poki co cya*

Bolter 07-04-2007 11:00

Name: Sarkus Style
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 125
World: Titania
Residence: Venore
Last login: Apr 07 2007, 00:12:26 CEST
Comment:
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Apr 06 2007, 02:12:36 CEST Died at Level 126 by a water elemental
Mar 25 2007, 05:24:05 CEST Died at Level 126 by a water elemental

Biedak na tym samym lv non stop :< ZLE Elementale

Bolter 07-04-2007 11:01

Martinesz zebys ty go tu jeszcze mial :D a nie sie tylko wychwalal to smutne ale prawdziwe.

Master Vilum 07-04-2007 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1355827)
Name: Sarkus Style
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 125
World: Titania
Residence: Venore
Last login: Apr 07 2007, 00:12:26 CEST
Comment:
Account Status: Premium Account

Character Deaths
Apr 06 2007, 02:12:36 CEST Died at Level 126 by a water elemental
Mar 25 2007, 05:24:05 CEST Died at Level 126 by a water elemental

Biedak na tym samym lv non stop :< ZLE Elementale

Przypomniaj sobie WRL xD

PaweLLo141 07-04-2007 17:26

martinesz to jego main którego solo nawet nie zrobił
Thazon jego main char ktory solo zrobił 32 sorc i na bocie..
Grałem z nim Neviisem ale ktoś hakował..i nie wyszło itd.
Elfiria tez sharował z ziomkiem z 2 końca polski i tez hack, więc nie wiadomo...
Więc jak widać żadnych osiągnięć nie ma...
Sheruje z ziomkami a potem hack..Dziwne jest to że nie gra z kolegami z rl ?? tylko z innych miast i części Polski ;<

Martinesz 07-04-2007 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PaweLLo141 (Post 1356521)
martinesz to jego main którego solo nawet nie zrobił
Thazon jego main char ktory solo zrobił 32 sorc i na bocie..
Grałem z nim Neviisem ale ktoś hakował..i nie wyszło itd.
Elfiria tez sharował z ziomkiem z 2 końca polski i tez hack, więc nie wiadomo...
Więc jak widać żadnych osiągnięć nie ma...
Sheruje z ziomkami a potem hack..Dziwne jest to że nie gra z kolegami z rl ?? tylko z innych miast i części Polski ;<

i obudziles sie z reka w majtkach?

Torpedo 07-04-2007 20:26

Chociaz na te dwa jakze mile dni przestancie sie wszyscy klocic:D

Wesolych Swiat dla wszystkich tych dobrych i tych zlych, dla tych co wychwalaja unit/eiv i tych co gania unit/eiv itd. itp.
Best wishes

Yapan 07-04-2007 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1356919)
Wesolych Swiat dla wszystkich tych dobrych i tych zlych, dla tych co wychwalaja unit/eiv i tych co gania unit/eiv itd. itp.
Best wishes

Sieg Heil! Mogę być tym złym? plpsplspslsp mogemogemogemoge?

PaweLLo141 07-04-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1356772)
i obudziles sie z reka w majtkach?

Ale śmieszne hahaha nie no boki zrywać jesteś zajebisty mówię ci pojechałeś mi ze hohohoho....
No to powiedz co osiągnąłeś ??? Nic =^)

Morii 07-04-2007 23:00

zalosne ...

Best Wishes

Bolter 07-04-2007 23:17

Grozby Grozby shuncie pol serwera jeszcze to co Cala Gildia Targowek
hunted uuuhu next power czy im odpuscicie ciekaw jestem co Gaura powie na temat Grozb Yapana w Strone Brzezia itd mieli reason to bili Fratena :P

Ja sie przygladalem z jakze milego miejsca na teamspeaku nieudalo sie ale sie niebali.

Denin shunci fajakuka,gunara kogo jeszcze? pol serwera :D :*

NVM chlopaki wyluzujcie To sa Swieta :*

Kolos from rodos 08-04-2007 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1356919)
Chociaz na te dwa jakze mile dni przestancie sie wszyscy klocic:D

Best wishes

brawa, brawa

signed,
Wesołych świąt, i oby wasze miecze pozostały ostre!

SeQ_PL 08-04-2007 01:44

Zmeczony pg i frajerstwem na serverze zycze Wesolego Alleluja.

Btw. Martinesz i Donniu chyba sie poklucili ze taka wojna slow ;o ;>

Yapan 08-04-2007 02:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1357313)
hunted uuuhu next power czy im odpuscicie ciekaw jestem co Gaura powie na temat Grozb Yapana w Strone Brzezia itd mieli reason to bili Fratena :P

Ja sie przygladalem z jakze milego miejsca na teamspeaku nieudalo sie ale sie niebali.

Powiem ci tak : zdziwiłbyś się;)

Master Vilum 08-04-2007 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1357313)

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Poprostu spadlem z krzesla xD

Najlepsze jest to ze paru 100+ nie umieli zabic 39 msa z pzem a ci porywaja sie na wojne z mainami.....wrescie bedzie iwecej fragow xD a z tym pol servera...neich bedzie caly server jak wolisz:-) przypomnij sobie co wczesniej robili stary Unit :-) i nie rob z LAtuza itp swietoszkow:-)

Bolter 08-04-2007 10:07

czy ja robie znich swietoszkow ? tylko pamietaj ze to wy robiecie wiecej wrogow i mozecie potem niewygrac wojny a co do tych wiecej fragow Niesadze zeby to byly twoje fragi na Openie lub Genkotsa Wiadomo czemu :*

I uwazaj zeby wrazie co oni niezfragowali ciebi e ob bedzie smiech na Forum :P

Pozdro

Master Vilum 08-04-2007 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1357733)
czy ja robie znich swietoszkow ? tylko pamietaj ze to wy robiecie wiecej wrogow i mozecie potem niewygrac wojny a co do tych wiecej fragow Niesadze zeby to byly twoje fragi na Openie lub Genkotsa Wiadomo czemu :*

Pozdro

Tak Tak a fragi wczesniejsze moje z dupy sie wziely ^.-

Madreth 08-04-2007 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1357733)

Pozdro

Buhehe, fragi? A co kurwa fragi maja do zdolnosci pvp? Pakujac sdski caly czas w jakiegos fajansa da ci frag, blokujac go za pomoca m walli spowolnisz go, co moim zdaniem jest wazniejsze przy open battle =)

Versus 08-04-2007 12:20

wesolych swiat

Bolter 08-04-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1357862)
Buhehe, fragi? A co kurwa fragi maja do zdolnosci pvp? Pakujac sdski caly czas w jakiegos fajansa da ci frag, blokujac go za pomoca m walli spowolnisz go, co moim zdaniem jest wazniejsze przy open battle =)

mhm i dlatego swoim tajnym characterem niezdobylem zadnego fraga bo zucalem mwalle spowalniajac ludzi :P.

Ale sie obzarlem

Madreth 08-04-2007 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1358187)
mhm i dlatego swoim tajnym characterem niezdobylem zadnego fraga bo zucalem mwalle spowalniajac ludzi :P.

Ale sie obzarlem

No to synku o co ci chodzi o Genkotsa i Viluma ze nikogo nie zfradzyli? Konkretnie cie juz kurwa nie rozumiem;]

Master Vilum 08-04-2007 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1358363)
No to synku o co ci chodzi o Genkotsa i Viluma ze nikogo nie zfradzyli? Konkretnie cie juz kurwa nie rozumiem;]

On mowil wczesniej ze my sie boimy open battle, ze siedzimy gdzies stylu i czekamy az nasi ich pozabiajja albo speirdalamy xD

Bolter 08-04-2007 23:22

Dano rivi mysli ze ronald to Sorcerera wy ze to ja szkoda ze to nie Joel albo Morita omg :/

suahsuahs zal

Bolter 08-04-2007 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1358363)

Ale czlowieku ich nawet na ekranie przez cale open niebylo widac sauhsaus to gdzie byli ? w depo ? udezyliscie kogos bo z filmikow niewidzialem hita od Master Viilum //Genkotsu zucil chociaz te gfb :P

Master Vilum 09-04-2007 00:13

Był na jednym Open BAttle i cieszy ryj:<

All do czasu^.-

Komisarzyk 09-04-2007 01:13

Sauhshahsausa br?

Vilum i Bolter powinniscie zostac usunieci z forum za spam :}

Master Vilum 09-04-2007 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1359493)
Sauhshahsausa br?

Vilum i Bolter powinniscie zostac usunieci z forum za spam :}

CIcho xDDDD poczekamy zobaczymy xD

Martinesz 09-04-2007 11:26

23:12 Galadorm [122]: bralem udzial w wiekszych wojnach

nie no, ziomek spoko xDDD respect!

friends?

pokażesz na mnie swoje wyjebane pvp? bo jak ostatnio unit was bił i ga to trzesliscie dupy. płaćcie dalej, wielkie mastahy PVP. jak to moj kumpel powiedzial, ze czegoś wam brakuje, a czego to sami wiecie.

p.s. sztuczne jajca też wam nie pomoga :<

hue hue hue hue pozdro dla ziomUW z TargUWka jestem z wami! :)

Bolter 09-04-2007 13:39

Nic niemow o pvp MArtinesz bo np Fraten tez ma swietne z ue NIEtrafia

Vilumku zawsze mowisz do czasu a niema tego czasu Jak ty to mowisz ON TEZ PADNIE ... All Padniemy od VIluma ktorego niewidac na Openie.

Ja przynajmniej bylem na 1 openie i niestalem stylu jak ciota tylko klepalem all ktorzy podeszli i bylo mnie widac w czolowce anie

MASTAHY PVP

Sory ponioslo mnie nauczcie mnie tak grac jak wy gracie pROSZEee

Juz mnei to w*****a jak macie sie przechwalac to tu niepiszcie i juz ja tez nieebde pisal bo zal was sluchac

Morii 09-04-2007 13:59

bolter z tego co wiem to my do ab ucielkismy, ja ty thazirion i jakos nikogo w tedy nie bilismy:P

uspkojcie sie z tym spamem i niewyzywajcie sie kto gra lepiej a kto nie, wszystko okaze sie w praniu ( apropo LANY poniedzialek) kto chce z wiadra?XD

Bolter 09-04-2007 14:40

Morita De'Wiadro :P Twoj dzien :D

dobra mori aproo wtedy niebylem jeszcze w gildi haha i sie glownie przygladalem to poco mialem pz robic :P

Gala'dorm 09-04-2007 14:59

Martinesz chciales byc tak fajny jak Fraten i napisac to samo co? Szkoda ze nie kopiujecie calych rozmow tylko kawalek :D. I co ty mi mozesz mowic o jajach? Ty, ktory boi sie pokazac swojego maina? pff chlopcze ;)

I powiedz mi kiedy ja bralem udzial w wojnie z GA? Bo jakos nie pamietam.

Martinesz 09-04-2007 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1360106)
Nic niemow o pvp MArtinesz bo np Fraten tez ma swietne z ue NIEtrafia

Vilumku zawsze mowisz do czasu a niema tego czasu Jak ty to mowisz ON TEZ PADNIE ... All Padniemy od VIluma ktorego niewidac na Openie.

Ja przynajmniej bylem na 1 openie i niestalem stylu jak ciota tylko klepalem all ktorzy podeszli i bylo mnie widac w czolowce anie

MASTAHY PVP

Sory ponioslo mnie nauczcie mnie tak grac jak wy gracie pROSZEee

Juz mnei to w*****a jak macie sie przechwalac to tu niepiszcie i juz ja tez nieebde pisal bo zal was sluchac

hehe, gówno prawda, z tego jak ogladalem movie to chyba widzialem, że dostał ueka na klate i mial czarne hp. a i dokładnie widać jak na uh bocie lecial no ale nvm. szybko mu uhy szly, jak dostawal z visow, smiac mi sie chcialo xD

Qu'ink 09-04-2007 23:36

Morek gdzie te czasy spokojnej tytani, all Monolith / mam nadzieje ze nieługo się reaktywuje ,, a z toba co sie stało coraz częsciej widze cię wszędzie tam gdzie się kroi kasa ;p ,, Pozdro od lighta raktywujemy sie na tit;]

Bolter 10-04-2007 00:31

Kozaczki widze w 28 osob zucili sie na Seqa.

Vers fragus but why ?

Evorus Thainheart Seq got killed - Evorus says "Seq plays EIV chars in war"

Morii 10-04-2007 00:56

w swieta nie walcze :P a tym bardziej nie zabijam ludzi bez powodu sorcerera to byl lol dla mnie ale to juz wogole mnie rozbawilo :D

Niezly powod jak to jest prawda to ja jestem Chuckiem Norrisem :D

Qu'ink 10-04-2007 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1361558)
Kozaczki widze w 28 osob zucili sie na Seqa.

Vers fragus but why ?

Evorus Thainheart Seq got killed - Evorus says "Seq plays EIV chars in war"

Może i kozaczki ale trzeba bylo pokarać ;] seq nie jest świety i kara przypełzła
No a moze 1 vs 1 ? ;p 173 ed ciezko taką maszynke dogonić< w pojedynke to strata czasu lapac tak zwinnego ED a tak szybka zespolowa operacja ;] i Seq zostal wbity w mape > moze wreszcie ktoś się wbije na wrl o normalnej porze a nie bedzie czekal az jaśnie pan owner wlr pujdze spać ;]

Master Vilum 10-04-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qu'ink (Post 1361633)
Może i kozaczki ale trzeba bylo pokarać ;] seq nie jest świety i kara przypełzła
No a moze 1 vs 1 ? ;p 173 ed ciezko taką maszynke dogonić< w pojedynke to strata czasu lapac tak zwinnego ED a tak szybka zespolowa operacja ;] i Seq zostal wbity w mape > moze wreszcie ktoś się wbije na wrl o normalnej porze a nie bedzie czekal az jaśnie pan owner wlr pujdze spać ;]

Skonczy PowerAbuserowac ludzi..na wrl itp

:) ale powod byl inny:)

Bolter 10-04-2007 01:21

Reason

Zapotrzebowanie na pieniadze czyzby mial sie wyplacic czy sie go zaczynacie bac :P Vilum w pojedynke padasz jak kaczka od seqa jak prawie wszyscy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31.