![]() |
Eeee... tanie winka... ehh... nie udzielam się xD
|
Ja tam rzadko mam kontakt z 'tanimi winami' ale wczoraj miałem akcję Cavalier cytrynowy ( smakuje jak szampan, tylko że niegazowany) :D
BC - Black Currant Rox Też dziś padłem na freezie ;/ Edit: oo tak zapomniałem o Patyku.. Patykiem pisane! Nie mój gust ale qmple się tym raczą :D |
Noo iridia podłapała następny temat 8o
|
Rasta ja pilem cavalera Wisnie ;s good ale warka wisnia kurwa na 2 dzien nic niezjadlem czulem posmak ... Nie ma to jak Warka Mieta 1 litr wina za 5 zl :D
Kiedys od kumpla kupilem Pilke :D za 10 zl .. I poszlismy kupil 2 wina 1 na leb :D |
Cytuj:
Pozdro MAssior! |
Cytuj:
Btw... CZekam i czekam i czekam i czekam... na Twoj 100 lvl! gogoo |
Jak można Balsam Pomorski wódką nazywać :o
A nalewkę Bold znacie :> (Taki nieudany fake Bols'a :) ) @ Iridia No ja w nocy spotkałem water elementala, ale przyszedł z kolegą freezem i mnie przewrócili :) |
Cytuj:
Ja spodkałem freeza w kopalni, a przewróciła mnie grupka karłatych komunistów zakutych w zbroje, jeb@ne puszki ;<! |
20:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lotar Hellscream. He was killed by Belin Armerill. Mami aj kealet 35 pall!!!!!!!!1111111 A chyba był pod wpływem jakiegoś taniego winka, więc pisze. Niech to ma spójność z tematem :D swoją drogą pewnie mr. Kisia mnie już exivuje ;] DiDi Brum Brum!! ;D |
Cytuj:
Edit: Dziś udało mi się sellnąć c-legi po cenie z pricelisty <30k> xD Pricelista rox! xD |
Ja nie pije alkoholu... Ale dzis wypilem Mleczko z cukrem:)
A pudziesz ty! ,__, (oo)__ (__) )\ -- * Btw. Nadal Neo ma lagi na iridi? XD Li'su - ta ale odbiles sobie na hero:P |
Tak, Neo nadal ma lagi i freezy - ponoć w tym tygodniu usuną jubileuszowe shity więc powinno się wszystko ustatkować :)
|
Cytuj:
|
Balsam Pomorski kojarzy mi sie z jednym :o (nie jest to przyjemne:confused: )
Wiem, ze nigdy wiecej tego nie tkne... |
Netie mi zaloza w srode chyba, Dzisiaj w nocy ma sie skonczyc jubileusz, czyli do bani... kiedy szlo zdobyc fajne itemki to lagi sa..
|
Cytuj:
Był jeden taki poranek jakieś 3 dni po update nie mialem lagów akurat, to z 3 godzin expienia na ofie wyniosłem bp (plus kilka sztuk luzem) świnek z czego było jakieś 20k~... i tak oto całe 10 urodziny tibi przeszły mi koło nosa;( ;( |
heh ja skillowałem/skilluje i jakoś nie rozpaczam za tym, że nie zarobiłem na tych urodzinach... no cóż mówi sie trudno ;) .
@Mas <3 :** xD signed: Usar |
Aff panowie, najpierw sie klucicie potem gadacie o winach... To nie ma nic do wydarzen z Iridii wiec niezdziwcie sie jak predzej czy pozniej wam topic zamkna. Ale skoro poruszyliscie juz temat alko, to Warka czerwona w butelce ofc and Absynt ftw. Aff Kokoszanel rocznik bierzacy marki agropol jest the best, chodzi mi tu o Nalewke porzeczkowa agropolu, swojego czasu chlalem tego troche ale to za malolata bylo jak sie z domu zrywalem ahhh
|
@Nec - Nie samą Tibią czlowiek żyje, a pozatym nie jes ttu nic napisane co by naruzsalo regulamin, nikt nikogo nie obraza itd.. wiec nie moga zamknac tematu
|
Cytuj:
Widze ze Niemcy zaczynaja sie wcikać... ale na Iridii dalej spokój |
Spam
Noob pk: 32 sork (padl od swojego fe) + Arwerius do bloczenia + low lvl : 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 107 hitpoints due to an attack by Heraclas. 09:50 xxx: exura gran 09:50 You lose 119 hitpoints due to an attack by Heraclas. 09:50 Using one of 19 spell runes... 09:50 Using one of 18 spell runes... 09:50 Using one of 17 spell runes... 09:50 You lose 20 hitpoints. 09:50 You lose 20 hitpoints. 09:50 You lose 120 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 20 hitpoints. 09:50 You lose 4 hitpoints due to an attack by Zikpal. 09:50 You lose 72 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 Using one of 17 spell runes... 09:50 You lose 111 hitpoints due to an attack by Heraclas. 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 Using one of 16 spell runes... 09:50 Using one of 15 spell runes... 09:50 You lose 7 hitpoints due to an attack by Heraclas. 09:50 You lose 16 hitpoints due to an attack by Zikpal. 09:50 Using one of 14 spell runes... 09:50 You lose 114 hitpoints due to an attack by Heraclas. 09:50 You lose 17 hitpoints due to an attack by Zikpal. 09:50 You lose 9 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 15 hitpoints due to an attack by Zikpal. 09:50 You lose 10 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 94 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 13 hitpoints due to an attack by Heraclas. 09:50 Using one of 13 spell runes... 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 9 hitpoints due to an attack by Heraclas. 09:50 Using one of 12 spell runes... 09:50 Using one of 11 spell runes... 09:50 Using one of 11 spell runes... 09:50 You lose 26 hitpoints due to an attack by Zikpal. 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 Using one of 11 spell runes... 09:50 You lose 140 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 17 hitpoints due to an attack by Zikpal. 09:50 Using one of 10 spell runes... 09:50 You lose 20 hitpoints. 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 11 hitpoints due to an attack by Heraclas. 09:50 You lose 1 hitpoint due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 146 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 106 hitpoints due to an attack by Heraclas. 09:50 You lose 7 hitpoints due to an attack by Zikpal. 09:50 You lose 20 hitpoints. 09:50 Using one of 9 spell runes... 09:50 You lose 141 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 10 hitpoints due to an attack by Heraclas. 09:50 You lose 97 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 Using one of 8 spell runes... 09:50 You lose 99 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 20 hitpoints due to an attack by a fire elemental. 09:50 You lose 20 hitpoints. 09:50 You lose 12 hitpoints due to an attack by Zikpal. Probowali trapaxD |
3 lutego ( sobota ) godzine po restarcie czyli o 9 odbedzie sie Banshee quest
Payment to Bp Sd (Sd zeby zabic Warlocki ) po wiecej info pisac do Sir Rondelmen lub do mnie Last Smiter |
W ile osób idziecie na banshee? ;> ehh... stare dzieje jak to Stilerr na banszi był xDDD
|
;]
Cytuj:
|
@myanato - hehe też miałem z nimi iść pkować, takie koleżeńskie klasowe pk party xD, ale neo jak zwykle zawodzi =/
Co do alkoholi: wino - Patryk (3,89) wódka - Luksusowa, Bols, Absolwent piwo - specjal czarny, żubr, czasem tyskie i najlepsza na świecie...warka strong xD |
Cala polska korzysta z laczy tych co tp, nawet tel kablowa, i chello
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=114165 (Wiadomości z Iridii part 3) 8o
|
mam neo 6mb/s podzielone miedzy 4 osoby w tym ja, efekt jest taki ze jezeli tylko moj komp jest online to caly transfer mam a jak sa wszyscy to jest dzielony na 4 ofc.
gowno mi to daje poniewaz: a) expic sie da po nocach i do około 11 rano a1) moje L.O. rox wiec noce i expienie do 11 odpadaja b) po 11 zaczynaja sie laggi i freeze bo wiecej ludzi online na serwerze [patrz punkt a oraz a1] c) w weekendy do 11 zazwyczaj odsypia sie piatkowe ewentualnie sobotnie calonocne -ekhm- picie kubusi/pysiow. c1) wiemy jak sie gra po nocy spedzonej w ten sposob ;) d) resp o 8 rano albo o 4 w nocy ? ftw _/ e) na jedynym stabilnym kompie mam 64mb RAMu a to za chu*a nie obsluzy tych 6mb transferu ;s podsumowujac, [CHAR]Endeavour[/CHAR] w commencie ma to dokladnie opisane. moj erig: xp change +186k / w miesiac ye ye ye mi pg mastah. to jak to bylo z ta netia ? x_X |
maddie
www.neostrada.info wchodzisz na forum potem Operatorzy i tam wszystko masz. Po prostu to jest to samo co neo tylko tańsze bez limitów. Działa na liniach TPSA. Proponuje także www.polmar.org.pl |
Cytuj:
Z takich samych światłowodów , korzysta Netia , Chello i tym podobne. Pozatym to nie ma wpływu na szybkość łącza o ile światłowód nie jest uszkodzony , co Neti nie powinno grozić. Za szybkość odpowiedzialny jest przedewszystkim router , i sprzęt - w neti wygląda to lepiej niż w Neostradzie :D , więc powinno być 'lepiej' |
W Neti jest DUZO mniej osób. Wiec na razie parametry są bardzo, bardzo dobre.
Wiec na razie hulaj duszo, piekła nie ma. |
@up a ty masz Netie ? Bo jak tak to mam pare pytań :)
Pozatym owszem , teraz netia jest stabilna , super tania... Ale ciekawe jak będzie jak kilka tysięcy użytkowników pójdzie z Tepsy na Netie ... Tepsa sie wyluzuje a Netia przymuli ? Ciekawe jak to będzie :> Pozatym żeby nie było offtopa to mam pytanie.. Czy jest jakiś nowy price list na iridi :> Bo ten ostatni sesulo z deka nieaktualny :baby: Cytuj:
|
UP:Jest od mewtu
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1518228 niemców jak ponosiło tak dalej ponosi Javisantos Jan 29 2007, 19:52:39 CET Killed at Level 101 by Laubau and by Wils the Slayer btw: na tibia com pisze ze jutro maja lagi naprawiac na serwach |
Drogi kumplu o nicku Phoenix vast, atakujac Shamale i zgrywajac kozaka wyznaczyles na siebie wyrok wiec zycze powodzenia podczas expienia o ile osmielisz sie pojsc <3
|
@Up
Az strach sie bac...brrrrrrr.... Phoenix.......nie pograsz se juz...... a co do niemcow ja moge z nimi pogadac, zeby PA przestali stosowac:) ofc po niemiecku aa jeszcze cos: tez to macie, ze wlaczaja sie wam linki do fansites zamiast charcters?? |
@Kisia - Wreszcie ktos sie za niego zabierze:P
@Trailer - Jak w tym przyslowiu - "Kto nie ryzykuje.. ten ma lagi :]) Wie ktos czemu padl Javi? |
Cytuj:
uuuuuuuuuu powiało grozą :baby: Also as I remember - it was Sham's fault 56 ms goniący 117 rp ? naughty... |
Ajaja szkoda ze mnie nie bylo bo by Ci nitk z twojej "rodziny" z SR nie pomogl haheauhaeu jebany dupolizie wyjdz na expa. myanato a Ty sie nie udzielaj a jak masz zamiar to przynajmniej podaj nick z kim mam przyjemnosc rozmawiac
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |