![]() |
|
odjeb sie juz od Eloma ... pff ty tez pewbi maszi co z tego ...
Yours NaTA /1 ! kurwa zajebantm ! |
Cytuj:
Yyyyyyyyy........no to ja chyba zgubilem wątek. |
Cytuj:
Dać kur** dzieciom alkohol ;d boshe ;d! [EDIT] Speed'Mono Sucio Endrox Hefii Alex Fast Hunter |
team killlers?
Hefii Jul 21 2008, 02:05:17 CEST Killed at Level 110 by Pikapo Eleandril Pikapo Eleandril Jul 21 2008, 02:10:13 CEST Killed at Level 183 by Feliex and by Argiros Alex Fast Hunter Jul 21 2008, 02:09:54 CEST Killed at Level 125 by Feliex and by Vichy Nouveay a tak powaznie ostatna minute walki knighty walily exori gran i tak wyszlo ze w tej samej minucie zdozyl ns zajebac ich i oni + najty z aftermath polapaly fragi XD |
Cytuj:
btw. Quartzer Marca Fennas Dofazi Imuz Ziom GZZ ANNI :D |
Cytuj:
02:47 You have found a stonecutter axe. A mialo byc tak pieknie :D |
02:48 You see a demon armor (Arm:16).
It weighs 80.00 oz. Dla wszystkich tych co padli na wojnie przed Anni :] Chlopaki wymiataja xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to dobrze ze zrobili anni, beda mieli kase na blessy :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dukki widze, ze nowa gildie robisz. Jesli robisz gilldie na egzekucje, to chętne sie dołacze swoimi noob charami. :D Napisz tutaj co i jak to do ciebie zagadam w grze.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
E tam xD Olewam jak to sie stalo, ale narazie jezeli chodzi o 'Zabójstwa na swoim Teamie' prowadzi Feliex, z tymi wyżej i kiedys jeszcze Cromakiem xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeżeli juz, synek, to 'póki'. Jak juz zdecydowales sie, przemyslales i przedyskutowales z rodzicami kwestie napisania do mnie, to rob to w sposob CZYTELNY. Jak Cie moje teksty nie smiesza, to kto Ci kaze je czytac? Wyjdz i skocz sobie na colę... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |
|