![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale mendil wyjebal posta ze nigdy nikogo nie okradl i pracowal na swoj dobytek hahahaha a odpowiedz rau jeszcze lepsza xDDD |
Wiecie czy gra z iridii ktos na morganie ;d? Poza Casimem, Zikksem i jego ekipa? Bo ja tam widze Lost Alliance, Anima Libera i podobne nicki do ludzi z iridji
|
Cytuj:
|
ale ploteczki buhuhuhu
btw Massior to huj ;< :P little joke a pimols to w ogóle wisi mi 100zł i nie chce oddać :< CHCE GPKI W TIBJI! |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S żadnych bohów nie ukradłem X(X(X( |
To mi Pimol wymień osoby które nie kradły (ale szczerze napisz all).
|
ja licze na palcach jednej renki
-\|/- kurwa nie znalazlem (oprocz mnie i pimola ofkorz) |
Hejka Kiepson i Pimols ;D jak tam bibka?
|
Bibaaaaaaaa
Hejka ludzie! dzis mam urodziny :hihihihi: i zapraszam was wszystkich na bibe ktora odbedzie sie w Carlin ,start 18:00 ,wstep free (rzecz jasna ,ze prezenty dla mnei musza byc:) )
do zoba w Pubie u Karla w Carlin,cze! |
najlepszego qrde!:D
|
sto lat dla bez okiego
|
Cytuj:
pięknie było, muszę to powtórzyć xddd |
Cytuj:
hehe pozdruwka oraz terz dla bezoka ktury konczy kolkejny rok rzycia do zobaczenia na bibie w karlin pszyjde lewelem 8 noobem i bende kradl prezenty i temki oraz chodzil po sali muwil rze br :cup::cup::cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
ŻART?8o8o8o Jedynie myśle ze Viking , Vrell , Pimol , Adedin , Nitz , Michaś , Woyek , Kiełas , Volo , Dama nie kradli, a każdy z dawnego bongo coś ukradł. PRÓCZ TEJ 10-ątki =] |
kto nie kradl? nikt xd
ale ja pierodle biba ostra;/ najki bezok |
Cytuj:
twoja stara psie ;] oddaj luta im! zdradziecki,kradziejny,noobowski wyrzutku! <SZOK> |
i jak impra ;]?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |
|