![]() |
|
Cytuj:
a co do jajka:: http://heaven666.org/do-you-eat-eggs-30912.php qrde to chyba sie jakas obsesja jajkowa robi. tfoj fan z wyrasami szacónkó. |
Cytuj:
http://heaven666.org/gross-10382.php @kiełek bibka się udała, zjazd mam w huj :S @Bez po raz drugi NAJ<3 |
usuniete llololololololololo
|
No ziomek dałeś po jajach, teraz pokaż swoją facjate pośmiejemy deczko ;d
|
Teraz już wiadomo dlaczego tehmightyripper tak na wszystkich skacze;)
|
Cytuj:
|
Powiem tak. Zarazo o nicku "lol" chciales sie popisac przed tymi osobami ktore nie lubia daxa? To ci sie nie udalo :/
Powiem tak z twojego nicku wnioskuje ze masz max 17 lat , szukasz kolegow tu i na naszej klasie , ukrywasz sie pod idiotycznym nickiem [boisz sie podac prawdziwy?] Powiem tak nikt nie jest idealny ale ty mając jeszcze niedorozwój lewego płata mózgu o tym nie wiesz , wiec wysiadz z golfa 3 swojego kolegi ktory zeby zarobic na to "CACKO" rozrzucal gnój soltysowi i pokaz swoja twarz. Bo nikt inny prawdy ci nie powie tylko MY! :) Zeby oceniac innych najpierw spojrz na siebie , jesli to zrobiles i nadal jedziesz po calosci to masz za duzo kompleksow i ukrywasz to w sobie :) Pozdrawiam. |
Cytuj:
zresztą wg mnie ten lol~ nie ma 17 lat tylko 11 ;d btw Chealino: Nov 12 2008, 17:32:18 CET Died at Level 231 by a frost dragon i also stoje se w dp i 17:35 Chealino [229]: hi 17:35 Chealino [229]: ww |
Cytuj:
nie komentuje tego Lol~ bo i tak wiadomo że tylko się ośmiesza =] Może jeszcze poda adres rippera, rozmiar jego buta, wzrost, kolor oczu i włosów oraz wymieni imiona i nazwiska jego rodziny do 10 pokolenia przed nim? głupotki no :s Mass<3 @aezmo chea to śmieć buahah teraz niech nie gra przez miesiąc bo padł :< __________ EDIT(od ripersona): Ripper 20:50:01 1. fajnie masz w domu Ripper 20:50:11 2. moj adres bialystok krucza 6/2 Ripper 20:50:20 3. moj ojciec to janusz a matka jolka |
Cytuj:
jeszcze idz mu opierdol kolbe i powiedz nam jak smakuje lol Cytuj:
ej kto chce z bongosami na otsie pvp enfo open?!!! |
Cytuj:
|
zobaczcie moj tibijski KOMENT
|
no smierdzacy lizodup chce byc kims a jest nikim taka prawda co ja ci poradze
VRELL NA LEWNO OD ANK HAHAHAHA |
Cytuj:
buahahahahahah siedzi pimol obok mnie i na film patrzy se |
o kurde ale nudy ;/////////