![]() |
|
Cytuj:
@Mar bonsowa-ru Mar-chan , Siema @Higurashi ...Rei Fajny opening a zwłaszcza intro jest : p czego wy sie tam czepialiście?.... ale 1 ova zabij smiechem XDD rotfl'n'lol jak oglądałem ^^ za 2 tyg. ova 2! |
Jedyne, co odrzuca od Rei, to Ooishi
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Dawno nie pisałaś ; > Co oglądasz teraz? |
@Sam hej Ci również
hmm golden boy'a skończyłam wczoraj ;p teraz miałam zamiar zacząć oav'y R.O.D'a oglądać, ale zatrzymała mnie myśl, że muszę dokończyć wiele anime, które dawno zaczęłam :P |
@eerion
Nie, jedynke, z 95 roku. Innocence juz widzialem dawno. Co do kreski - nie ma co oceniac 14 letniego anime wzgledem wspolczesnych :) A jak na tamte czasy to kreska imo naprawde niezla. |
Cytuj:
Ale dobrze, że są tu ludzie, którzy potrafią jeszcze ocenić anime w normalniejszy sposób :D |
Cytuj:
|
Chyba tak sie nowy chapter naruto spodobal ze serwer nie wytrzymal, bo mi nie chce doczytac obrazkow 0_o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak Onemanga wam tak chodzi, ta sama skanlacja jest dostępna: http://manga.bleachexile.com/naruto-chapter-439.html |
Naruto
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
|
@ Naruto
Ukryty tekst:
@Bleach Ukryty tekst:
|
@Nari nim to co jest obecnie w mandze Naruto pojawi się w anime minie kilka dobrych lat, bo nie dość, że są lata za mangą to na pewno jeszcze sporo fillerów dorzucą do tego.
@Bleach Ukryty tekst:
|
B: DDoS
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
@Higurashi Kai
Skonczone, ogolnie wykrecone serie (obie), teraz sie biore za Rei i Nekorogoshi <3 |
Wy tu o Naruto a tu KangZengBang na onemanga zaczął wychodzić ;d. Wreszcie true ending Shaman Kinga (którego btw. ostatnio skończyłem ;d).
|
i tak pewnie większość tylko anime oglądało : p
|
Naruto:
Ukryty tekst:
|
DDoS, przeglądałem listę twoich anime i... Nie obejrzałeś Ghost in the Shella!
Straszne czasy nadeszły. Na nikim (prawie) polegać nie można |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |
|