![]() |
|
Cytuj:
po 2 moglbys jednak uzywac znakow interpunkcyjnych.. bo tego sie czytac nie da |
Cytuj:
@Swoon Chcesz, abym udzielał się na forum Aldory, żeby wyłudzić mój nick? Powiem tyle, że foty z tego rp s±, jest dużo, ze starego ownera ; ) |
Cytuj:
Cytuj:
ss : http://img399.imageshack.us/img399/9626/huntdd9.jpg halp!!!! |
JUTRO UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
orgazmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!
|
Yen
Chce tylko abys sie nie udzielal na Luminerze skoro ty nie grasz poniewaz nie jestes tu mile widziany :D
|
Cytuj:
|
/\
a ty co straznik teksasu???? |
To jestes temat do wklejania scrynow z luminery a skoro tu nie gra nie wkleja scrynow robiac tylko bezsensowny spam :baby:
|
hehe i znowu wielki spam sie zaczyna czy to juz niejest dla was nudne??
swoon i yen dajcie sobie juz spokój. Jak Yen nie gra na lumi to niech nie gra jego sprawa a udzielac sie moze jest to forum nietylko dla graczy z luminery:D wiec z ta klótnia ,przeniesice ise na pw lub na gg:D |
@up Ty tez! I ja tez! ja tam wole czytac jak sie klóca, niz ogladac ssy
|
|
Cytuj:
|
Tibia Bot Ng ! Gz Peja Wbiles LvL .............................................
|
I tak zdjecia beda dodawane przez osoby, ktore wierza ze wlasnie po to jest to forum.. ale forum jest tez do dyskusji :D Wiec to usprawiedliwa wszystkich, ktorzy nie dawaja tutaj swoich zdjec tylko 'zbedne' posty. :D
|
Cytuj:
|
je.ac ten temat co sie ku.wa przejmujecie xddddd takie wazne ss'y z glupiej gry?
|
@shadow
New Yen pisał mi na gg, że chcesz "żeby ci oddal 20k" LOL ! Jeste¶ już 4 osob±, która udaje, że co¶ od kogo¶ pożyczyłem, żeby nowy owner oddał.. WeĽ się skryj, wystarczy że kto¶ do Vianne napisze już będziesz s*******ał bo ci capa zabrakło >.< |
Cytuj:
|
Yenn Co z moimi 7 cc ???:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |
|