![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No co to ja tam :( co to kidler i doneq tam :( aww nic ;/
|
Cytuj:
Tak w ogóle po rodzicach jad± tylko "zakompleksione dzieciaki" ;) widocznie jeste¶ tak± osob±, ale na to Ci już nic nie poradze :D PITY FOR YOUR PARENTS pozdro "stringu" |
Dlatego nic wam nie robilem bo chce zeby ta wojna zostala wygrana przez jedna ze stron w uczciwy sposob chodz mialem kilka passow do old members fagu.
I nawet dzis wygraliscie. oOoOOoOoooVOVO I nie prowokuj znowu Koajak. |
No wygralismy. Na mnie passow napewno nie miales :D:D
|
Mialem na old membersow. Takich naprawde old ale tych co sa aktywni po dzis dzien.
|
Ja old nie jestem to hujnia :D
|
Kidler zrokujesz mnie ;> :p
|
Inmates/Aftermath (28)
[CHAR]Anka Adusianka[/CHAR] [CHAR]Danfos[/CHAR] [CHAR]Dubikiss[/CHAR] [CHAR]Lesik[/CHAR] Math Cone Myshka Therrax Tilari Cromak Gruzin bro'war Linglifer Mooro Lord Riptur Hefii Vladislavus Dragulia Nibbrott the Knight Kittybong Bulldog fool Eldero Tashfael Jagiellon Kojak Firefighter Shorkh Solidbaka Tahus Marien Burning Goku Rocicv Mamilup math archer NS/CC (32) Armand Hardbone Morixar Julia Deathblade Argiros Beldare Civlar Corey Johnson Eillod Iros jaba Johawn Mage Jon Mixor Korkeror Skuriz Vichy Nouveay 2x Cervik Darkness Sixis Elverion Guide Imus Ziom Ryan Ice Tibioholikus Dolkia Saori Mia Skywalker Bits Speed'Mono Sucio Zarok Kryn Zekiv 2x Druid Karolka Xalaina Colo Rogat Wollt pewnie jeszcze nie wszyscy http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=124335 |
cam/rec??????]]
edit :jest, cromak was u first?xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To po kolei:
@Elom Tak, wiem to z wlasnych doswiadczen, akurat nagrywalem Twoich rodzicow pod prysznicem. @Natalka tibii* No wiesz, noobskie jest to, jak napiszę cos o Tobie/kim¶, a Ty obracasz to we mnie :) Swiadczy o braku myslenia. Hail pro uber cs nuper @Chomiczek Like above. @Sykus w ogóle* Jak nie potrafisz zapamietac 5-literowego wyrazu to dalej Ci tlumaczyl nie bede. @Russ'el Twoj stary to nie pali, a zostal przez ssmanów spalony w obozie ;-) Mówisz, że Sting ma żarciki na mordzie? Popatrz na swoj± - jeden wielki, pierdolony i niesmieszny żart. Spalony i wymyslony przez jakiegos pazia bez humoru. |
@up
Widzisz mnie chociaż stać na prysznić twoi rodzice anale i orale uprawiaj± w ¶mietinku ;)) Ty tępa parówo. ; ** A tak po za tym wyjdz zamknij drzwi i nie wracaj ; * |
Cytuj:
PS. a ty co eloma starych nagrywasz? zazdroscisz im ze oni moga a ty niemasz z kim (zreszta nie ma co sie dziwic) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dziecko 15 letnie, ktore juz ma w ryj :o Witaj Szkolo :cup:
|
Cytuj:
sorki za spam pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |
|