![]() |
|
20 palek 56/40 8 mlvl b-robe,plate legi,d shield, speary mam troche life fluidów i prawie pełny bp manafluidów (przypadkiem je w venore znalazłem)
Gdzie expić z zyskiem i dobrym expem? @down droga please xD |
@UP - Cyce, mt, sternum undead cave, soldiery + guardy, PoH minotaury + cyclopy.
|
Witam za 7 dni kończy mi sie pacc i nie mam pomysłów co do miejsca expienia :( Małpy , lizardy , dragi w ank , hydry , barbariany , scaraby znudziły mi się. Chciałbym poexpic na tombie ale jaki najodpowiedniejszy?? Nie zależy mi na super loocie ale abym nie miał waste ;] i szybki exp? Jakiejs porady? Bardzo wdzięczny będę . Moje staty :
Lvl 80 skile 80/78 eq royal axe mms k set fur boots plx o szybko odpowiedz :D |
Gdzie expić 40 knightem ?
facc eq : crusader helmet, crown armor, crown legs, noble axe, platinum amulet, guardian shield pozdro |
UP: Elf Fortress, Guardy, MT. Sternum (undeady także), DC -1 (dla kasy), -2 pojedynczo lurować tak dla zabawy : ), Mintwalin, Mino Tower koło Kazz.
|
Właśnie powracam do Tibii po ok. roku nieobecności; sporo się zmieniło. Może ktoś mi powie gdzie mogę expić.
Mój char to: ms 52lvl 50 mlvl. |
Cytuj:
|
Jeśli temat ciągle aktualny to..
51 Elite Knight Skille (wiem że słabe) : 70/67 ;( |
Cytuj:
2.EF 3.Mt. Sternum |
a cos na pacc?
|
@UP - Spróbuj żółwie, Penisula tomb, może Banuta...
|
18 knight, 60/60, probowalem na EFie i w Mount Sternum ale na moim serwerze (Guardia) znalezienie chocby jednego wolnego mobka jest prawie niemozliwe :P
Gdzie moge expic ? nie mam pacca ;( |
Cytuj:
|
55 ed
gdzie expic dla kasy? i dla najlepszego expa? |
Cytuj:
|
PONAWIAM
52 ms 50 mlvl. Gdzie szybko expić i żeby się chociaż zwracało za hunta |
Ponawiam
Witam.Mam pytanie czy dam radę expić na mintwalin i jakie potwory są po drodze.FACC 36 knight 66/63 4mlvl crown armor,knight legs, crown helmet, butki ale kupie fury, bs, meduska czy będzie waste? z góry dzieki |
@UP: Poradzisz sobie, jeno unikaj dużych grup, luruj sobie. Tam nie ma mowy o waste : P
Po drodze? Raczej nie spotkasz nic silniejszego niż w samym Mintwalin... |
@UP: Po drodze sa dokładnie: Rotworm, Skeleton, Slim, Ghoul, Minotaur, Spider, Cyclops, Rat :)
pozdro |
40ek
Gdzie moge expic na 40 lvl <ek> .Skile 71/70
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |
|