Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Hasah 24-07-2008 09:32

@ All up
Ssiecie. Nie bede wiecej pisal, jak ktos chce, to chetnie na priv.

A Ty miecho, jak Ci sie cos nie podoba to ignoruj mnie ****uchu. Tak trudno? A co do mydelka, to juz temat omówiony. Wiec wy*******aj :)

Russel, sam napisales o Stinga twarzy, chociaz zapewne tez nie widziales.

WIELKIE GRATZ, ELOM, ZNALEZIENIA KOLEGOW!

Sykus_11 24-07-2008 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Russ'el (Post 2196071)
Naprawdę ? .. kurde a przed chwilą go widziałem ;/ eh Tylko zasugerowałem, żeby spojrzał w lusterko ;) Co do mojej twarzy ... nigdy mnie nie widziałeś więc takie opinie to kolegom na osiedlu ;) może nie dostaniesz po pysku (w co wątpie):confused: Wniosek jest tylko 1 ... ludzie ze Szczecina mają bardzo specyficzne poczucie homuru ;)
sorki za spam

pozdrawiam

trzeba miec kolegow...

Hasah 24-07-2008 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sykus_11 (Post 2196253)
trzeba miec kolegow...

Jakies skryte marzenia?

Sykus_11 24-07-2008 11:24

No ja w przeciwienstwu do ciebie jestem (chociaz tak mi sie wydaje) szanowany i tolerowany w moim otoczeniu.

Elooom 24-07-2008 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasah (Post 2196271)
Jakies skryte marzenia?

Piesek; ).. co już mózg nie wytrzymuje ; ((((?

A po 2 nie miałeś pisać..
Widzisz, chociaż mam kolegów ? Ty masz serio jakies swoje fanaberie z mydelkiem.. ciągle o tym piłeś... ; ((uuu jest coś o czym nie wiemy ;)?

Sykus_11 24-07-2008 11:30

Tym o czym nie wiemy jest to ze Hesah musi kogos pocisnac na forum bo na rl kazdy go bije bo jest jebana ciota :((

tibiaplayer 24-07-2008 11:45

[CHAR]beznickos[/CHAR]
[CHAR]Jagiellon[/CHAR]
[CHAR]Mooro[/CHAR]

kidler 24-07-2008 12:28

Chce ktos jakiegos WT:
Twoja Aurea, Moja: Kyra, Arcania, Azura, Candia, Celesta, Harmonia, Julera, Menera, Morgana, Shanera, Valoria, Vinera, Nova, Aldora, Antica, Askara, Balera, Berylia, Danera, Danubia, Elera, Furora, Guardia, Hiberna, Isara, Luminera, Nerana, Pythera, Thoria, Secura, Titania, Trimera, Amera, Calmera, Elysia, Honera, Iridia, Lucera, Lunara, Pacera, Refugia, Saphira, Selena, Shivera, Silvera, Tenebra, Unitera, Xerena.

WT jedynie powyzej 100k, ponizej nie oplaca mi sie wychodzic z rooków o ile jeszcze nie wyszedlem na danym serverze.

Elooom 24-07-2008 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 2196641)
Chce ktos jakiegos WT:
Twoja Aurea, Moja: Kyra, Arcania, Azura, Candia, Celesta, Harmonia, Julera, Menera, Morgana, Shanera, Valoria, Vinera, Nova, Aldora, Antica, Askara, Balera, Berylia, Danera, Danubia, Elera, Furora, Guardia, Hiberna, Isara, Luminera, Nerana, Pythera, Thoria, Secura, Titania, Trimera, Amera, Calmera, Elysia, Honera, Iridia, Lucera, Lunara, Pacera, Refugia, Saphira, Selena, Shivera, Silvera, Tenebra, Unitera, Xerena.

WT jedynie powyzej 100k, ponizej nie oplaca mi sie wychodzic z rooków o ile jeszcze nie wyszedlem na danym serverze.

Na Titanii wyszedłes?
Bo mam na noobie jeszcze z 40k~
i ogólnie ile masz kasy na Titanii ? bo może bym coś skręcił.. albo kupił ; )

@down
Dobra, to spróbuje ogarnąć więcej.. a jak nie dobre chociaż te 40k ; ))

kidler 24-07-2008 12:50

Na Titanii wyszedlem i mam kolo 500k + duzo addon itemow wiec jak chcesz sie zamienic to góód.

@Elom

Skonstaktuj sie jakos ze mna. Kidler Raviulkan aurea.

MieChO_SlaiT 24-07-2008 13:58

chcialbym sprostowac, to ze powiedzialem zle o Hasahu to nie znaczy ze zakolegowalem sie z Elomem :)

Walyus18 24-07-2008 16:47

pff, wy tu uważacie ze sTing i Hasah jebnieci. Ale jak by nie patrzec, jada po was jak po gównie. W koncu ktos się wzioł ł za tych ' idiotów '. Bo to było zal patrzeć jak wypowiadacie sie i wyżalacie tutaj. Wogole nie na temat. Wydarzenia z Aureii przez was spadło na psy i to dzieki wam. :)
Jedziecie po kimś, choć nic złego lub głupiego nie zrobił. Od miesiecy nie pisałem na takim syfie, gdzie w temacie o tibii znajduje (Sprzedam Poloneza), choc każdy wie jeśli chce sie pochwalić swoim samochodem, to sa od tego inne fora, bo tutaj tylko przez takie cos ośmieszacie sie przy normalnych ludziach.. :P

Keleris 24-07-2008 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walyus18 (Post 2197127)
pff, wy tu uważacie ze sTing i Hasah jebnieci. Ale jak by nie patrzec, jada po was jak po gównie. W koncu ktos się wzioł ł za tych ' idiotów '. Bo to było zal patrzeć jak wypowiadacie sie i wyżalacie tutaj. Wogole nie na temat. Wydarzenia z Aureii przez was spadło na psy i to dzieki wam. :)
Jedziecie po kimś, choć nic złego lub głupiego nie zrobił. Od miesiecy nie pisałem na takim syfie, gdzie w temacie o tibii znajduje (Sprzedam Poloneza), choc każdy wie jeśli chce sie pochwalić swoim samochodem, to sa od tego inne fora, bo tutaj tylko przez takie cos ośmieszacie sie przy normalnych ludziach.. :P

Jak sie nie podoba to po chuj to czytasz?

Sting_Ninja 24-07-2008 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walyus18 (Post 2197127)

HAHAHAH Poloneza xD Pewnie ktorys z fagowych pionkow :D

Walyus18 24-07-2008 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keleris (Post 2197227)
Jak sie nie podoba to po chuj to czytasz?

Chłopie tego nie da sie nie czytać :P. To co wy tu wyczyniacie to jest kosmos.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 2197243)
HAHAHAH Poloneza xD Pewnie ktorys z fagowych pionkow :D

taaa, tak sie składa, ze zaczoł to wszystko Matut swoim Volks Polo, ale nawet jak mozna tu sprzedac "Polówe" kurwa tu sa same dzieci, ktore choc by mialy 18 lat to by prawka nie zdaly, ze swoim ilorazem inteligencji...

kidler 24-07-2008 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walyus18 (Post 2197354)
taaa, tak sie składa, ze zaczoł to wszystko Matut swoim Volks Polo, ale nawet jak mozna tu sprzedac "Polówe" kurwa tu sa same dzieci, ktore choc by mialy 18 lat to by prawka nie zdaly, ze swoim ilorazem inteligencji...

Mów za siebie, jak jestes taki dorosly, ze komus wiek wypominasz to jest najlepszy przyklad jakim jestes 'doroslym' dzieciakiem ktory nawet pozadnie nie potrafi zdania zlozyc i chce zaszpanowac na forum czyms czego sam nie ma, a osmiela sie komus to wypomniec. Jak ci cos przeszkadza to tego nie czytaj i nie proboj bawic sie w straznika texasu bo ci to nie wychodzi. Wiec idz teraz poczytaj kodeks drogowy bo jak za kilka lat dorosniesz to mozesz miec problemy z jego zdaniem.

MieChO_SlaiT 24-07-2008 20:26

Nastepny idiota przyszedl na forum poczucac, wyjdz i nie wracaj
A co do prawka to np Kidler zdal :) Gzgzgz:P

Walyus18 24-07-2008 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 2197379)
Mów za siebie, jak jestes taki dorosly, ze komus wiek wypominasz to jest najlepszy przyklad jakim jestes 'doroslym' dzieciakiem ktory nawet pozadnie nie potrafi zdania zlozyc i chce zaszpanowac na forum czyms czego sam nie ma, a osmiela sie komus to wypomniec. Jak ci cos przeszkadza to tego nie czytaj i nie proboj bawic sie w straznika texasu bo ci to nie wychodzi. Wiec idz teraz poczytaj kodeks drogowy bo jak za kilka lat dorosniesz to mozesz miec problemy z jego zdaniem.

hahahaha, ze ja niby nie umiem zdania ułozyć? Chłopaku nie rozbrajaj mnie... Weź zobacz na swoje posty i "pierdolnij sie w lep", to moze przejrzysz na oczy.
Kidler zdal ;ooo BRawo, brawo, ale zapewne były to układy. B)

kidler 24-07-2008 21:09

No nie umiesz i tyle, a co do mojej skladni to raczej nie masz co sie wypowiadac 'chlopaku', a uklady to ty masz zamiast mozgu moj ty mistrzu cietej riposty. Uklady, uklady w glowie se poukladaj.

DonekIjegoOgonek 24-07-2008 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walyus18 (Post 2197465)
hahahaha, ze ja niby nie umiem zdania ułozyć? Chłopaku nie rozbrajaj mnie... Weź zobacz na swoje posty i "pierdolnij sie w lep", to moze przejrzysz na oczy.
Kidler zdal ;ooo BRawo, brawo, ale zapewne były to układy. B)

stary zerwales sie ni z gruchy ni z pietruchy i bedziesz nam tu rewolty robic. nie z kidlerem takie sztuczki:z
btw.WROCILEM!!!!!!:O

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22.