![]() |
|
@ All up
Ssiecie. Nie bede wiecej pisal, jak ktos chce, to chetnie na priv. A Ty miecho, jak Ci sie cos nie podoba to ignoruj mnie ****uchu. Tak trudno? A co do mydelka, to juz temat omówiony. Wiec wy*******aj :) Russel, sam napisales o Stinga twarzy, chociaz zapewne tez nie widziales. WIELKIE GRATZ, ELOM, ZNALEZIENIA KOLEGOW! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No ja w przeciwienstwu do ciebie jestem (chociaz tak mi sie wydaje) szanowany i tolerowany w moim otoczeniu.
|
Cytuj:
A po 2 nie miałeś pisać.. Widzisz, chociaż mam kolegów ? Ty masz serio jakies swoje fanaberie z mydelkiem.. ciągle o tym piłeś... ; ((uuu jest coś o czym nie wiemy ;)? |
Tym o czym nie wiemy jest to ze Hesah musi kogos pocisnac na forum bo na rl kazdy go bije bo jest jebana ciota :((
|
[CHAR]beznickos[/CHAR]
[CHAR]Jagiellon[/CHAR] [CHAR]Mooro[/CHAR] |
Chce ktos jakiegos WT:
Twoja Aurea, Moja: Kyra, Arcania, Azura, Candia, Celesta, Harmonia, Julera, Menera, Morgana, Shanera, Valoria, Vinera, Nova, Aldora, Antica, Askara, Balera, Berylia, Danera, Danubia, Elera, Furora, Guardia, Hiberna, Isara, Luminera, Nerana, Pythera, Thoria, Secura, Titania, Trimera, Amera, Calmera, Elysia, Honera, Iridia, Lucera, Lunara, Pacera, Refugia, Saphira, Selena, Shivera, Silvera, Tenebra, Unitera, Xerena. WT jedynie powyzej 100k, ponizej nie oplaca mi sie wychodzic z rooków o ile jeszcze nie wyszedlem na danym serverze. |
Cytuj:
Bo mam na noobie jeszcze z 40k~ i ogólnie ile masz kasy na Titanii ? bo może bym coś skręcił.. albo kupił ; ) @down Dobra, to spróbuje ogarnąć więcej.. a jak nie dobre chociaż te 40k ; )) |
Na Titanii wyszedlem i mam kolo 500k + duzo addon itemow wiec jak chcesz sie zamienic to góód.
@Elom Skonstaktuj sie jakos ze mna. Kidler Raviulkan aurea. |
chcialbym sprostowac, to ze powiedzialem zle o Hasahu to nie znaczy ze zakolegowalem sie z Elomem :)
|
pff, wy tu uważacie ze sTing i Hasah jebnieci. Ale jak by nie patrzec, jada po was jak po gównie. W koncu ktos się wzioł ł za tych ' idiotów '. Bo to było zal patrzeć jak wypowiadacie sie i wyżalacie tutaj. Wogole nie na temat. Wydarzenia z Aureii przez was spadło na psy i to dzieki wam. :)
Jedziecie po kimś, choć nic złego lub głupiego nie zrobił. Od miesiecy nie pisałem na takim syfie, gdzie w temacie o tibii znajduje (Sprzedam Poloneza), choc każdy wie jeśli chce sie pochwalić swoim samochodem, to sa od tego inne fora, bo tutaj tylko przez takie cos ośmieszacie sie przy normalnych ludziach.. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nastepny idiota przyszedl na forum poczucac, wyjdz i nie wracaj
A co do prawka to np Kidler zdal :) Gzgzgz:P |
Cytuj:
Kidler zdal ;ooo BRawo, brawo, ale zapewne były to układy. B) |
No nie umiesz i tyle, a co do mojej skladni to raczej nie masz co sie wypowiadac 'chlopaku', a uklady to ty masz zamiast mozgu moj ty mistrzu cietej riposty. Uklady, uklady w glowie se poukladaj.
|
Cytuj:
btw.WROCILEM!!!!!!:O |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |
|