![]() |
|
haha gupi kiepsonek dostanie ci sie qp0
|
ja nie kradlem bando debili !!!!!1:baby::baby::baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Halo. Kradzież viali to zły przykład bo to czysty recykling.
|
Cytuj:
To nieh nie klamie bo uwieze X( |
podobno xermvis to teras szwed i zabil z mendilem kurumaia
Nov 10 2008, 15:22:00 CET Killed at Level 59 by Xermvis and by Mendill ............... |
:cup::cup::cup::cup: Ksermwis to sfe tesz tak słyrzałem
|
sie porobilo lolololololololololololololololoX(X(X(:baby::baby: 8o:]B):(:cup:;(:evul::p:)
|
Cytuj:
e gnojki macie przehlapane zlamaliscie niepisane prawo rze polak nie zaatakuje polaka od dzis bendziecie scigani przez moihkumpli kturzu przuniosom mi wasze glowy na talerzy (tek¶cior zasłyszany dafno temu w karlin:cup::cup::cup:8o) a wogule to nie widze nic nie ma rzadnego podpisu ani nic:confused: a i pozdruwki:cup::cup::cup::evul: Wasz szczerze, Shane ~ |
Dzieki Vincent uratowales nam zycie!! Obeyujemy CIe!
Wogole Aynama zrobil kul zasady hehe |
nowa wojnaaaaaaaaaa
|
Cytuj:
|
|
huopaki nie rubcie draki
|
kucharz wes usun 'gruhard 109ms SOLD' z tibia de bo to jest załosne
kupiles chara na 95~ zrobiles 108 za kupiona kase z sd na wrl (wielki wyczyn) i teraz robisz z siebie pro playera ktory nie wiadomo ile setnych poziomow w zyciu mial , ale ofc zyje rl i sprzedaje je za zlotowki ;;; |
Cytuj:
btw Viron roz*******asz mi nerki stoisz przed balkonem w Carlin z dawidem de ether~ i piszesz boicie sie 105 ed wyjdzcie hahah i myslisz ze sie damy nabrac na to ze ty mu nie pomozesz,jestescie sami,nie przyjda twoje 'ziomki' ktorym lizesz dupsko zalosne:<<<< |
Żalosny to jest Godhammer aka vicorius... niech mexico wezmie sie za przemyt narkotykow a nie za tibie... 39 druida nie mogl wysolowac :/
Co do wirona ... pewnie ryzy łeb przeslania mu kosc potyliczna ktora uciska lewy przedsionek aorty nastepnie prowadzi do mozgu i tam mu obumiera... łeb! Taki medyczny zarcik :) kto zrozumie to fajnie kto nie to nie fajnie :( |
Wuteef? co to za cisza he? nic się nie dzieje wartego uwagi? :D
|
Cytuj:
|
kupa 10000000000
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |
|