![]() |
|
Z tym "trafionym" meczem Juve- Chelsea to nie masz się co szczycić...
|
Cytuj:
Szkoda mi Realu. Mimo, że go nie lubię, to szanuje. Jakby nie ten niesłuszny karny, mecz mógłby się trochę inaczej potoczyć. A dzisiaj ładny meczyk Barcy się zapowiada. Stawiam 3-1 dla Blaugrany. |
Cytuj:
Idz pokibicuj Manchesterowi dopóki sa w formie szczylu |
Relacja LIVE zczuba.pl:
Jakiś facet podobno wydzwania właśnie do redakcji wszystkich hiszpańskich gazet i twierdzi, że ma zdjęcie obrońców Realu, prawie nie zamazane. Jak dla mnie to narazie najlepszy cytat z okazji LM'09:D Cieszy awans CFC, cieszy D.Drogba, cieszy Essien. Zachwyca wynik w dwumeczu 12-1 Zachwyca i przeraża L'pool ze swoim 5-0 z Realem |
ja mam jakieś mieszane odczucia jeśli chodzi o bayern
w lidze grają bardzo przeciętnie, w lidze mistrzów wygrali baaardzo wysoko, niby ze 'słabiakami', ale mimo wszystko wynik fantastyczny. taki trochę zespół-zagadka, ale wątpię, żeby ugrali cokolwiek z jakimkolwiek (poza atletico/porto, villareal) zespołem w kolejnej fazie |
Cytuj:
|
Cytuj:
A i nie zapomnijcie 20:45 mecze lecą :P |
Cytuj:
@topic Ja oczywiście kibicuje ManU i Blaugranie. @down =/ K.Jay |
Nie zapomnimy i nie musisz tego pisać o 19 i o 20 :). Kibicowanie Arsenalowi bo się nie lubi Romy to tak jak by kibicować Atletico bo się Realu nie lubi. Ja chcę tylko żeby Barca wygrała, i żeby inne mecze były ciekawe, co sobie skróty obejrzę. I jeśli nie uważasz, że Arsenal>Reszta Świata, to sorry :)
@up Szybszy, ale można delikatniej /\ :( |
Co do tego złowieszczego sędziego z meczu Juventusu z Chelsea:
- dlaczego 2 żółta kartka dla Chiellinego, skoro trafil w pilke? - dlaczego Cech nie dostal czerwonej kartki za zlapanie pilki po za polem karnym? - dlaczego sędzia nie uznał gola dla Chelsea, gdy Buffon zlapal pilke w bramce... ale dlaczego byl w ogole ten wolny po faulu Tiago, ktorego nie bylo? Grande Juve, ale dlaczego Nedved znow nie mogl zagrać w meczu życia(poprzednio final z Milanem)? |
Cytuj:
Oby dzisiejsze typy się sprawdziły. |
A mnie coraz bardziej ciekawią rosnące spekulacje na temat Żoze, który miałby być następcą Fergusona. Nawet nie wiem co o tym myśleć.
@edit: Ah, i poruszając jeden wspomniany wcześniej temat o sezonowcach Manchesteru. Szczerze to myślę, że b00m na Chelsea i Barce był kilka razy większy niż pojawienie się Manjuforwerr-sezonowców. |
Cytuj:
|
paciuch, mam nadzieję, że dzisiaj nie będziesz spamował tego forum po każdym strzelonym golu dla jakiejkolwiek drużyny, bo raczej każdy zna stronę livescore.pl i jak go interesuje, to tam zagląda;d
no dzisiaj to na grad goli się nie zanosi, mam nadzieję, że Barca naprawdę odzyskała formę i nie będzie miała większych problemów z pokonaniem ol : ) |
Cytuj:
Wracając jeszcze do sezonowców to moim zdaniem najwięcej i tak ma Real, ponieważ co roku nowe pokolenie dzieci wybierających swój ulubiony klub przeszukuje google w celu odnalezienia najbardziej utytułowanego zespołu by pochwalić się przed kolegami...no i wypada na Real. |
Cytuj:
@Edit Fakt, ja jestem za Manchesterem od '99, czyli też... :D Ale trzymam się z nimi długo. Wtedy był Beckham ;> |
Cytuj:
A co do 99r. to wez mnie nawet nie rozsmieszaj ty wtedy nie wiedziales co to pilka... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja dzisiaj obejrzę sobie LM, ale siatkarską ; )
Trentino Volley - AZS Częstochowa. Realnie ? Częstochowa nie przejdzie. Mniej realnie - mocno wierze w 3-1 i złotego seta. ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:46. |
|