![]() |
|
witam
Gdzie expic 60 ED z pacem?????
mam kase na waste, zalezy mi na duzym expie |
Gdzie expić 56 Paladynem PACC skill 84/68, EQ : DH, Pall Arm, B Legs, MMS, BOH.
I gdzie expić 30 Paladynem PACC skill 76/52 EQ : Crown Helmet, Pall Arm, Plate Legs, Crown Shield ? |
174ek, 98/90. nie grałem ponad rok i nie jestem "na czasie" z nowymi czarami, gdzie mogę teraz wydajnie expić?;d (jest jeszcze możliwe normalne expienie na poi dl z e grana, czy raczej odpada?;x)
|
royal paladin lvl 71 skille 87/68
eq:crusader helmet, paladin armor,mms,knight legs,boh,royal spear teraz zaczne robic taski na mutated ratach i chcialbym wiedziec gdzie najlepiej je robic pod arena czy na wiezach gdzie jest jaki exp i gdzie profit a gdzie waste I jak skoncze robic taski to bede mial gdzies 85 lvl wtedy gdzie expic z arbestem i pb |
gdzie expic ?facc
Gdzie expić 30 pallem (facc)
Skille : 80/62 Eq: Crown h , p legs , pall arm mount sterum - odpada duzo botow guardy - expie tam ale słabo zamek - słaby na 30 lvl elfy -duzo botow podpowie ktoś? |
Najlepiej na orc land, tylko odradzam wchodzenie do fortecy na tym lvlu.
|
gdzie expić?
26-30 lvl - Knight , facc
skill 60/60 |
Gdzie expic:
33 ED pacc 29mlvl eq: Blue Robe, Hailstorm rod, plate legs, boh, dragon shield, c helmet male waste, profit, srednie waste? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
95rp
eq: zao helmet,mms, platinum amulet, pall arm, yala legs,bohy mam 2 pytanka: a) exp na zarobek musi być spory profit exp może być nawet żałosny b) kilka miejsc na bardzo dobry exp bo jak na razie expie na hydra island ale tam przez słabe potwory typu slime cobry krokodyle tracę ass.... |
lvl 64 RP pacc, skill 86 gdzie expic??
|
Na Of tak moze ale pewnie zajente Poh kolo temple
|
Ja polecam:
Orc Fortec powierzchnia, Ostatnie poziomy Guardów, Demon Skeletony pod Isle of Kings, Hellgate. |
siema jesten nowy na forum i za bardzo nie ogarniam
Mam pytanie gdzie expic
31 knight eq: k armor,k legs.bright sword.guardian shield.warrior helmet. skille cienkie ale to char do kaski.53/48 moge wziasc na expo do 20 potkow. liczy sie i zarobek i exp. mintowolin i elf fortec odpada |
Cytuj:
|
9 Paladin, 67/57 skile.
Eq : leather booty, p legi, belted cape, steel helmet, dwarven shield, ogółem szaleństwo! ;D Mam jeszcze 100 kamyczków to 68-68.5 dista będzie. Mam z 12-15k więc mogę kupić i jeszcze skilować ale chce mieć więcej capa na te kamyczki. Gdzie najszybciej wbije 15 lvl i bez nudów ; P |
52 rp
pacc;tak skile 75/55 eq:dh pall arm blue legs demonka bohy exp bez waste najlepiej ;d |
50 rp
pacc jest skille: 84/69 eq: rh, pally arm, blue legs, bohy, demon shield może być lekkie waste |
Ja Sie Z Wami Nie Zgodze Poradniki Sa Dla NoobÓw
Cytuj:
|
[Knight] Pacc, gdzie expic 39 ek?
Witam, mam takie pytanie gdzie expic 39 ze skillami 69/69?
Ekwipunek nie za dobry, bo; bright sword, medusa shield, crusader helmet, crown armor, knight legs i boh'y. Na waste mogę przeznaczyć 5k. (bo tyle tylko mam. -.-) Z góry, dziękuję za pomoc. :) |
@up
Żółwie, Minotaury (Darashia/Yalahar), Elfy (Yalahar), Culty (Yalahar, tylko powierzchnia). @topic: Nie długo (po sesji) kupuje PACCa którego miałem kupić rok temu, ale jakoś nie wyszło. Mam pytanie gdzie expić knightem (z skillami 74/74) od lvl: 1) 40-60 2) 61-80 Chodzi mi o porządny exp, najlepiej bez waste. Jeśli chodzi o EQ to: G Arm, P-ammy, Demon Shield, Wh, Blue Legi, Noble Axe. Aczkolwiek od stycznia zamierzam zacząć robić lootbagi i zarobić ok. 300k i arm zmienić na DSM, hełm na RH, dokupić bohy i softy. Proszę o odp ;) |
@Diablo91
Knight od 40 do 60?; - Elfy Yalahar - Scaraby Ankrahmun - Barbariany (średni camp/duży camp - całych nie zlecisz na 40) - Żólwie (Czy na Fenrock czy te starsze - w/e - ale polecam te... no gdzie się płynie z LB <zawsze zapominam>) 61-80?; - Żółwie nadal aktualne - Dragi Ankrahmun - Dragi Darashia - Mutated Raty/humany - Yalahar - na 70+ Bog Ridery Edron (ale wymagany skil 82+ - może nie wymagany, ale zdał by się) No i ja bym to widział tak, chociaż dla 'kiny' jest wieleeeee miejsc do expienia i zarabiania... ... a najważniejsze, czy grasz na n-pvp, czy pvp i czy guildia która rządzi jest za botami czy przeciw :) Pozdrawiam |
Cytuj:
Co do świata, n-pvp. Gram ręcznie (gdyż boty są nie legalne ^^, a na poważnie nie mam neo bota i nie zamierzam kupować) ;) @topic: Czekam na więcej propozycji, im więcej tym lepiej ;) |
19 Sorc niedługo 20 i master :>
D shield. P set . Wand of decay. Leather boots. Solider Helmet. Scarf. Pacc. Gdzie expic? :) Z gory thx za odpowiedz. --- kubak112 dodał 3 minut i 43 sekund później --- Cytuj:
Polecam ci eleven bane :) Fajny loot + exp :) |
Cytuj:
Cyklopolis - Edron (może być ciężko z tym EQ) Roty - Darashia Tomby - Ank Może jakieś taski? Np. na krokodyle, tarantule :) Spróbuj odblokować dostęp do Yala~~ i może dzielnica uchodźców? |
40 lvl EK
skille: 61/59 PACC Crusader helmet/DSM/ Zao legi/bohy/vamp shield/ bright sword exp tak ponad 20k/h i z dobrym zarobkiem Świat: Unitera [non-pvp] |
Żółwie, piraty, scaraby.
|
Cytuj:
Ja expiłem tam od 70 lvl moim ms i nigdy nie miałem waste. |
Gdzie mogę expić 68 ED-em tak żeby było na plus lub na zero?
|
@up
Może wyrmy, dragi? |
Pytanie
Mam pytanie na jakich potworach mam expic na rook-u ?
Mam postac 7 lvl bije spirami (kiedy wyjdzie na maina bedzie palem) lecz ma słabe skile :( (nie mama pacc-a ) pomózcie pliss ;(.:baby::angry: |
Gdzie Expić na facc?
Witam,
Mam druida 58lvl.Próbowałem wszędzie expić - na cyklopach , na dragonach i czasem poszłem na giant spidera. Cyclopy - słaby exp (-) małe waste (+) Średni resp (+). Dragony na venore - Dobry exp (+) Duże waste (-) Szybki resp (-,+ bo jak przyjdą ci 4 dragony to praktycznie nic nie zrobisz xd) Giant Spidery - Średni exp (+.-) Duże waste (-) Trzeba szukać GS , a zawsze gs może się z kimś pojawić. (-) GDZIE EXPIĆ W TAKIM RAZIE ? MOŻE CYCLOPY,DRAGONY LUB GS BYŁY DOBRYM EXPOWISKIEM DLA MNIE? o expowisko mi chodzi : -Exp dla Facc -Żebym mało manasków pił itp. :S -Dobry exp -Średni resp jak na mount sternum czy jakoś tak B) Czekam na pomoc :confused: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pozdrawiam. :cup: |
Gdzie mogę expić 70 EDem żeby był pewny plus, obecnie hunce dark magicianów, żeby reins wypadło.
|
Ja mam 31 pala i expie tak :
Wybijam wieżę Minosów w Kazordoon po czym lecę do kopalni Guardów obok. i tak w koło,moby nadążają się respić ,exp git, na loot i kasę nie narzekam oraz na wieży można bardzo szybko lootować bolty . np. kończą Ci się rs'y zakładasz bolty i jazda . Mam nadzieję , że pomogłem.;) |
mam 30 lvl master sorcerera moj mlvl 25 i chcialbym wiedziec gdzie expic prosze o podanie miejsc do 50 lvlu i czy na tarantule task da rade do 40 lvlu czy sie znudzi i jaki jest tam exp na h
|
MaloSilny widze , że jakiś niewyżyty jesteś ;>
Koleś o pomoc prosi a ty się wpierd**** i go wyzywasz ... Ja na twoim miejscu bym zbierał na pacc , ale jeżeli nie ma takiej opcji to raczej odradzam d lair bo tam jest od chu*a botterow i czasem pk. Jak brak kasy to lecisz np. Guardy i loot bagi , żebyś potem mógł lekko wastować . Lub jeżeli masz postmana to też możesz na wieżę Minosów w Kazz. Porób sobie kilka questów . A potem możesz lecieć np. na poh . ghoule,pare dragow, kilka wyvern, 1 dl jak chcesz , gs'y, ds'y itp . |
@malosilny
Super odpowiedz ;> @up kasy mam duzo , a tera musze znalezc expowisko co bardzo szybko lvl leci. Tak to dzieki bo troche pomogles xd -Mam postmana miałem 1 pacca -Questy ?! - Wszystkie zrobione ,ew. Trudne lub Beznadziejne (ciezki quest i trudne potworki). -kazo - Gdzie jest wieża minosow bo nie kojarze xD? -poh - duzo pkuja i nie wygodnie mi sie tam expi. - PACC - Zaczne chyba se zbierać bo cienko na mainlandzie @ D o W a S ostatnio to slabo u mnie z lvl. Tak zeby w max 2 dni byl 1lvl do gory! (chyba sie nie da tak ale moze da rade) I musze dodatkowo troche mlvl bo spada 1.5 mlvla jak sie pada. ( ( Mlvl moglbym postawiac monka komus za kase i robic se runki ale Musze nabic LVL )) <--- dobrze mowie ? :p Moze ktos zna takie expowisko tj. wyzej.? Prosze o pomoc :confused: :confused: |
Ej spekowali cie dzisiaj o 2 w nocy!
A próbowałeś DC? (Datk Catedra). Może ten niższy poziom. Albo np Orc Land i wyrmy tam obok jak są. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |
|