![]() |
|
Cytuj:
@mooon kup mi z czuczkiem cos na allegro ok? bo mi sie fundusze koncza ;/ :( |
Cytuj:
|
@Sautil
Podaj swoj nick jezeli grasz na calmerze :confused: |
Z pewnością nie kojarzy się z kałem.
Pozdr |
A moze sie boisz ?
Pozdr |
Może bym się bał gdybym grał na Celeście i mi to Karoleer napisał, ale na Calmerze czuje się zdecydowanie pewnie : ))
|
Koko ... takie jedno pytanie. Czy Ty dziś srałeś? Chyba powinienes.
Jakis ss, bo daaawno nic nie dawalam :P http://img240.imageshack.us/img240/4...ren0002oj9.jpg http://img240.imageshack.us/img240/s...jpg/1/w640.png |
Cytuj:
EDIT: Czyli jednak nie czujesz sie zbyt pewnie :) |
@amorka
aha @sautil lepiej nie podawaj ;/ bo bedzie pej or dija =/ |
@Bubel
No nie stoi, nie podam bo nie chce psuć sobie opinii. |
Cytuj:
Little GZ LVL(mało cie znam ale pamiętam jako 3xlvl ) Nie musze lizac dupy. |
@UP
Na co ten post ?? wnosi cos do tematu ?? tylko pokazuje ze masz 10 lat i lizesz dupe innym... (btw moj post tez nic nie wnosi ale nie moglem sie powstrzymac) ale nie o to tutaj chodzi, spamujecie jak pojebani ... kazdy wie jak jest, to na jakiego chuja piszecie te pojebany posty ... a Ty Koko przestan klocic sie bo to Ci teraz nie pomoze ;x |
Witam,
Jako że "grałem" na Calmerze mam pytanie. Z góry sorencjusz za off topic :F Spaliła mi się płyta główna, a jako że mam zamiar kupić nowego kompa to nie wymieniałem starych części. Tu pojawił się problem. Po jakimś czasie okazało się że dostałem bana i konto jest do usunięcia. Mało tego... Bana dostałem za obraźliwy comment, który kierowałem do hackera. GM mógł tego nie zrozumieć. Odwołać się nie mogę, a czasu brak. Myślałem nad tym aby prosić jakiegoś senior tutora o pomoc, aby wstawił się za mnie i w moim imieniu prosił o ostatnią szansę :D Czy jest ktos w stanie mi pomóc? :F Jak się uda to jako tako mogę kasę odpalić na serwerze. PS: Bubel - Pozdro od Zyebooza ;] |
|
@Koko
Popracuj troche nad paintem bo ci cos nie wychodzi... :> |
no jeszcze profesjonalista nie jestem ale sie ucze powoli :P
|
Koko88-myśle ze pokazałeś juz wszystkim jakim jesteś downem.I do jakiego stopnia człowiek sie moze skompromitować. daj sobie spokuj z tym forum.
bubel_Czarny-lepiej nic nie mów bo sprawiasz wrażenie psychicznie chorego, lepiej żeby ludzie sie nie dowiedzieli, ty też sie możesz pochwalić o swoich zakupach na allegro. Mistrz P@ul-ty z allegro masz najwiekrze powiązania.daj sobie spokuj z tym sporem. Pozdrawia PEJSY ''CAŁA PRAWDA CAŁĄ DOBE'' |
Ty sobie gosciu lepiej spokoj daj xd
@edit Kurde jeszcze nie znam bb-codes i cos mi nie dziala xD @edit2 9:44 Koko Royal-owiec [115]: a ty myslisz ze bedziesz fajny ze mi odpisujesz i nie wiem czy to mialo byc chamskie dla mnie ? 19:44 Koko Royal-owiec [115]: nj Ci sie nie udalo podlizac wiec juz sie nie podlizuj na forum No keal me plis ! @edit3 Cytuj:
A ty Pejsy skad mozesz wiedziec? :> Nie znasz mnie, widzisz mnie pierwszy raz w zyciu i to nie na rl, wiec sie nie udzielaj. |
Dyro ty o pojęciu ''dill or die'' nie masz pewnie bladego pojęcia. więc zmień ten obrazek, bo nie potrzebnie ludzi prowokujesz.
|
@Dyro
Jakie jest przesłanie twojego posta ? Nie bardzo Cię rozumie. Chciałeś być fajnym przez głupiego posta czy się zbłaźnić że nie umiesz jakiś bb-codów |
Cytuj:
|
Nie wyszlo mi pogrubienie to sie przyznalem ze nie umiem jeszcze tu tego robic, na stronie gdzie tym sie bawilem inaczej sie to robilo.
btw. rozumiem, a nie rozumie... @edit Poprawilem zebys zrozumial o co mi chodzilo :> Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Nie bede sie znizal do twojego poziomu i dam sobie lus. |
tak dziekuje Wam wszystkim forum sie rozwija tylko w przeciwnym kierunku w tym zeby usuneli to do h uja
w sensie tym ktorzy spamuja ;) |
@Dyro
btw. przyznałem, nie przyznalem, bawiłem, nie bawilem, robić, nie robic itp... |
Koko88-jape to ma pawian taki z ''czerwoną dupą'' albo twoja mama.
Richote-ciebie powinno sie usunąć za botowanie. |
Dyro szmato jepana jak widze twoj nick to mnie na wymioty zbiera wszedzie chcesz sie popisac myslisz ze twoj ang jest dobry i piszesz jakies zjebane posty na tibia.com. Lizesz dupska spijasz sperme z pod napleta i smierdzisz stolcem. Idz w pizdu i nie dawaj znakow zycia tak bedzie lepiej.
|
|
Cytuj:
______ dyro na next forum PWNED? |
Dawid_Owen-dokładnie taką składanke miałem juz pisać ale wyręczyłeś mnie.
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
|
Koko88-nie chce nic sugerować ale kręcą cie takie 50-tki.????? :D :D :D :D
|
Cytuj:
|
Koko88-każdy jest przekręcony w swoją strone. ale o takim dewiacie jak ty to nie słyszałem.
Lubisz takie rościągliwe i pełne sera wary sromowe jęzorkiem smyrać??? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Propos klotni - nie bede sie wtracal, proponuje jednak zebyscie sie uspokoili a jak nie to przynajmniej przeniescie to na pmy. Przy tej okazji znowu mnie wzielo na refleksje ile osob na calmerze poza mna nie uzywa bota. I sadze ze daloby rade policzyc na palcach rak i nog z czego 2 nogi i 1 dlon to byliby gracze z zagranicy. Sad but true. |
pejsy- nie chce nic sugerować ale kręcą cie takie 50-tki.?????
Koko88- nom :> XDDDDDDDDD |
Ken lii tulibudibudachu ??
|
IDE TV OGLĄDAĆ W11 ZA CHWILE POPATRZE JA RODZICE Koko88 ŁAPIĄ PRZESTĘPCÓW.
|
Cytuj:
|
Was wszystkich powinni zamknac w prison brejku bez neta
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:43. |
|