![]() |
|
Wreszcie jakieś porządne fragi. xD
|
Cytuj:
Ok ja w ciągu 3min kupiłem blessy odzyskałem loota i nie mialem po kogo leciec bo all byli w pz juz a pimol moze i byl gotowy ale z pz sie bal wyjsc |
Cytuj:
1 frag do rsa miałeś i do valakesa/van helsina gadałeś żeby noba ubił, prawda w oczy kole |
Powiem tylko tak.
Wiron byles w trapie dalismy lordnazgulowi tp bo napisal ze ma softy i nie chce pasc. Oprocz tego kebaby , mendile itp zobaczyli ze jestes tylko ty w trapie to stwierdzili ze "fuck all polacks" wiec nie wiem z kim ty sie zadajesz i tak wielbisz swoich panow. Zastanow sie nad tym bo mysle ze nie jestes az taki glupi :) dzisiaj jakis 104 ed selfius jeden UJ , jakis 68 ek , artharun fardz , majto i to w ich miescie O LOL! ale krejzole ;/ |
elo co tam
|
proszę niech wróci vv bo nuda
|
Cytuj:
|
@wirón
w odzyskales loota, zapusciles bota ;[ @topic Hi.! a tutaj na dole takie cus z pozdruwkami dla anty fanuw wIRONA mYSTY który sie łasi jak lis do szfeduw i z gratzami za fragniecie go: Kod:
|
My Chcemy Vincenta!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Widocznie dla ciebie kazdy kto ma inne zdanie niz ty jest lizodupem. Pownienes skonsultowac sie ze specjalista bo to sie robi niebezpieczne. A i btw, nie znam Virona ale jak widze te wasze glupie kozaczenie to chce mi sie smiac, wielcy pekerzy a padacie jak muchy co kazda akcje, just lol.
|
Cytuj:
|
@Galera_Warrior zal cie czy ja kurwa mowilem ze musze w pz siedziec? nie gram w te pikzele ..
|
Cytuj:
APELUJE O POWRÓT VINCENTA! |
na iridii 33 sorca na harmonii 56 kina botchar jakis nub pal 28 lv
i another char ofc sharowany |
hahahahahahahahahahahaha no idioci kazdy sam wybiera styl jakim gra, moglem sie pucowac szwedom juz diliverem i miec 150 msa, albo nie ujawniac sie xermvisem i na*****ac do 200, tylko po co? galera i wiron, jestescie kretynami
pozdro z dalekiej syberii /ripper |
Cytuj:
so w/e |
|
Cytuj:
teraz jesteś bogiem, wbiłeś 100 lv ! OMG! WOWOWOW ŁĄŁĄĄŁALALONEONEONOENOENOE!!!11!!!!!!1ONEONEONE a teraz tak na poważnie, co chciałeś zdziałać tym screenem? że jesteś mastah pro i umiesz expić na pikselkach? no to szacun, pewnie koledzy z bloku jebią ci allachy bo jesteś kul ! sranie typu kupiłes/wybociłes chara, sharowałeś, albo od*******ałeś nolajfa 24/365 jest gorsze od filmiku 2girls1cup(polecam buahahaha). Co z tego, że ktoś kupił chara, albo wbił 33 lewik, każdy ma swój własny styl gry-.- ale trzeba być kul, i stosować się do ogólnej zasady miałeś poniżej 100lew to jesteś nikim, nie wniosłeś nic do gry, nie brałeś udziału w wojnie, nie zrobiłeś nigdy poważnej akcji, ale to ja jestem kul, wbiłem 100 lew, szpanik przed kolegami na dworze, a teraz na forum powyciskać nobom że nie wbili takiego lewa co ja i do tego pierdolą o wojnie a nic o niej nie wiedzą. Wypłaciłem się kilka razy, wiem co to wojna/pokazałem klasę na wojnie, przegrywając bitwę o server 4 razy SUPAH! 8o8o:cup::cup::cup::cup::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |
|