Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Firgasto 15-12-2008 20:27

Wreszcie jakieś porządne fragi. xD

Viron 15-12-2008 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abdulwisimulacha (Post 2377912)
Cool zabiłeś pimola, a on po 10 minutach był gotowy do next akcji :) Ale fajnie było.

Ok ja w ciągu 3min kupiłem blessy odzyskałem loota i nie mialem po kogo leciec bo all byli w pz juz
a pimol moze i byl gotowy ale z pz sie bal wyjsc

Adedin 15-12-2008 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viron (Post 2378776)
Ok ja w ciągu 3min kupiłem blessy odzyskałem loota i nie mialem po kogo leciec bo all byli w pz juz

szkoda że z 20min ponad stałeś w naszym trapie i modliłeś się przed kompem o to żebyśmy nie masslogneli :S
1 frag do rsa miałeś i do valakesa/van helsina gadałeś żeby noba ubił, prawda w oczy kole

ZwirekM 15-12-2008 23:12

Powiem tylko tak.

Wiron byles w trapie dalismy lordnazgulowi tp bo napisal ze ma softy i nie chce pasc. Oprocz tego kebaby , mendile itp zobaczyli ze jestes tylko ty w trapie to stwierdzili ze "fuck all polacks" wiec nie wiem z kim ty sie zadajesz i tak wielbisz swoich panow. Zastanow sie nad tym bo mysle ze nie jestes az taki glupi :)

dzisiaj jakis 104 ed selfius jeden UJ , jakis 68 ek , artharun fardz , majto i to w ich miescie O LOL! ale krejzole ;/

Kiełek 16-12-2008 10:19

elo co tam

Yafls 16-12-2008 11:17

proszę niech wróci vv bo nuda

Meteon! 16-12-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viron (Post 2377794)
A sory , że pytam ale mnie to ciekawi mieliście pampersy jak padalem???
bo jak nie to tam w portkach niezły syf mieliście ze szczęścia

8o8o8o8o8o
:cup::cup::cup:

Ty je niedawno nosiles wiec siedz cicho.

Aezmo_1994 16-12-2008 21:19

@wirón
w odzyskales loota, zapusciles bota ;[

@topic

Hi.!
a tutaj na dole takie cus z pozdruwkami dla anty fanuw wIRONA mYSTY który sie łasi jak lis do szfeduw i z gratzami za fragniecie go:

Kod:

O  ¬_•
  ( )      |\  Viron mysta says: KurwaAaaaAAAaa dedlem kurwa dawaj armora 
 (  )    /\.  bo dedne znuw

Yafls 16-12-2008 22:28

My Chcemy Vincenta!

Galera_Warrior 17-12-2008 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aezmo_1994 (Post 2380265)
@wirón
w odzyskales loota, zapusciles bota ;[

@topic

Hi.!
a tutaj na dole takie cus z pozdruwkami dla anty fanuw wIRONA mYSTY który sie łasi jak lis do szfeduw i z gratzami za fragniecie go:

Kod:

O  ¬_•
  ( )      |\  Viron mysta says: KurwaAaaaAAAaa dedlem kurwa dawaj armora 
 (  )    /\.  bo dedne znuw

Przemawia przez ciebie zazdrosc? Ze on moze sobie grac, expic zabijac kiedy ty nie mozesz wyjsc z pz?

Pajmol 17-12-2008 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2379005)
szkoda że z 20min ponad stałeś w naszym trapie i modliłeś się przed kompem o to żebyśmy nie masslogneli :S
1 frag do rsa miałeś i do valakesa/van helsina gadałeś żeby noba ubił, prawda w oczy kole

prawda
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yafls (Post 2380413)
My Chcemy Vincenta!

dokladnie
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2380705)
Przemawia przez ciebie zazdrosc? Ze on moze sobie grac, expic zabijac kiedy ty nie mozesz wyjsc z pz?

lol my tez mozemy zarabiac czy to tlyko main charami mozna? wogole ostry z ciebie lizodup
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viron (Post 2378776)

ty za to jestes gotowy wlatujesz do carlin zabijasz 40 palka z rsem bez potow i s*******asz do veno wiec sory a jak nie to wpadasz z kebabami i reszta lizodupow w 40 i myslisz ze jestes wielki ale juz w veno czules sie pewnie no i exury gran nie pomogly;/ i nie gadaj ze po dedzie sie cieszyles bo plakales jak ciota no ale nie mozna ci tego miec za zle bo masz 14 lat

Galera_Warrior 17-12-2008 13:09

Widocznie dla ciebie kazdy kto ma inne zdanie niz ty jest lizodupem. Pownienes skonsultowac sie ze specjalista bo to sie robi niebezpieczne. A i btw, nie znam Virona ale jak widze te wasze glupie kozaczenie to chce mi sie smiac, wielcy pekerzy a padacie jak muchy co kazda akcje, just lol.

Tristan_da_Sworder 17-12-2008 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2380774)
Widocznie dla ciebie kazdy kto ma inne zdanie niz ty jest lizodupem. Pownienes skonsultowac sie ze specjalista bo to sie robi niebezpieczne. A i btw, nie znam Virona ale jak widze te wasze glupie kozaczenie to chce mi sie smiac, wielcy pekerzy a padacie jak muchy co kazda akcje, just lol.

Koncz wasc wstydu oszczedz.

Aezmo_1994 17-12-2008 14:58

@Galera_Warrior zal cie czy ja kurwa mowilem ze musze w pz siedziec? nie gram w te pikzele ..

Yafls 17-12-2008 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2380705)

on akurat na iridi ma 30sorca, na jakimś nonpvp ma 50kine.
APELUJE O POWRÓT VINCENTA!

Aezmo_1994 17-12-2008 16:41

na iridii 33 sorca na harmonii 56 kina botchar jakis nub pal 28 lv
i another char ofc sharowany

Ripppppppahhhhh 17-12-2008 20:19

hahahahahahahahahahahaha no idioci kazdy sam wybiera styl jakim gra, moglem sie pucowac szwedom juz diliverem i miec 150 msa, albo nie ujawniac sie xermvisem i na*****ac do 200, tylko po co? galera i wiron, jestescie kretynami

pozdro z dalekiej syberii
/ripper

-Phoenix- 17-12-2008 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh (Post 2381402)
hahahahahahahahahahahaha no idioci kazdy sam wybiera styl jakim gra, moglem sie pucowac szwedom juz diliverem i miec 150 msa, albo nie ujawniac sie xermvisem i na*****ac do 200, tylko po co? galera i wiron, jestescie kretynami

pozdro z dalekiej syberii
/ripper

Problem w tym przyjebie, że na 75(?) Rau(?) Cie ujebał za botting i dopiero przez złapanie hunta sie ujawniłeś, a teraz pewnie bocisz nowego chara
so w/e

Galera_Warrior 17-12-2008 22:26

A tak btw to:

http://i20.photobucket.com/albums/b2...da1990/100.jpg

Adedin 17-12-2008 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2381661)

wow, pochwal się jeszcze huj wie czym.
teraz jesteś bogiem, wbiłeś 100 lv ! OMG! WOWOWOW ŁĄŁĄĄŁALALONEONEONOENOENOE!!!11!!!!!!1ONEONEONE

a teraz tak na poważnie, co chciałeś zdziałać tym screenem? że jesteś mastah pro i umiesz expić na pikselkach? no to szacun, pewnie koledzy z bloku jebią ci allachy bo jesteś kul !

sranie typu kupiłes/wybociłes chara, sharowałeś, albo od*******ałeś nolajfa 24/365 jest gorsze od filmiku 2girls1cup(polecam buahahaha). Co z tego, że ktoś kupił chara, albo wbił 33 lewik, każdy ma swój własny styl gry-.-

ale trzeba być kul, i stosować się do ogólnej zasady miałeś poniżej 100lew to jesteś nikim, nie wniosłeś nic do gry, nie brałeś udziału w wojnie, nie zrobiłeś nigdy poważnej akcji, ale to ja jestem kul, wbiłem 100 lew, szpanik przed kolegami na dworze, a teraz na forum powyciskać nobom że nie wbili takiego lewa co ja i do tego pierdolą o wojnie a nic o niej nie wiedzą. Wypłaciłem się kilka razy, wiem co to wojna/pokazałem klasę na wojnie, przegrywając bitwę o server 4 razy SUPAH! 8o8o:cup::cup::cup::cup::cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13.