![]() |
|
no i żeś przerwał łańcuszek spamu i rozmowie o moim życiu osobistym, damn!
|
@i
Umineko też? :P @down Agh... Avatary, whatever xD |
oh myy, ja nie Corgar : d a Umineko to nie jest only gra? : P grac nie gralem w nic narazie, ale to sie niedlugo zmieni ; )
a, i czytalem, ze te Umineko ma byc zekranizowane - prawda li to? Cytuj:
|
looz ja tutaj juz 4.5 roku siedze i sie nauczylem =P najgozej bedzie jak jutro tompior wkuriony wstanmie i pokasuje nam to wszytsko + powstawia warny za spam =P i przestaje pic i ide spac bo juz mi sie zbyt cholera w glowie kreci.
|
Tak, ma być zekranizowane. Panie i386 (nie wiem kto mógłby strzelić błąd w takim nicku). Jest jeszcze manga, ale przetłumazone 4 chaptery.
|
@up
A, to milo, ale mam przeczucie ze nie wciagnie mnie jak higurashi ze wzgledu na inne postacie : P wydaja sie takie bardziej hmm powazne? no ale zobaczy sie : ) kiedy maja zaczac robic? jeszcze w tym roku? : ) a co do nicka, to juz mnie ktos przekonywal do zmiany go, bo nie mozna sobie z niego skrotu zrobic... no ale coz : D |
A tam Tompior..... Jak coś chcesz od tompiego to z Gro gadaj, on wszystko załatwi. Myślicie że czemu post Rayzy zniknął? To Gro kazał Tompiemu usunąć tego tamtego posta.
Takie życie... @Gimlos Jak już tu dojdziesz to daj sobie spokój bo całkiem temat rozwalisz... zbanujesz chyba wszystkich -.- Jaki jest sens rozdawać warny za posty napisane dawno temu? Chcesz moderować ten temat? Rób to na bierząco. Bo dawanie warnów za posty wyrwane z kontekstu bez znajomości reszty tematu jest trochę niesprawiedliwe. Masz urazę do kołbasia? To załatw to z nim, a nie czepiaj się postronnych osób. Nipah~! Corgar Frizz |
@i (da się skrócić!)
Muszę przyznać, że tego nie jestem pewien, ale najprawdopodobniej tak. |
Hmmm, co wybrać? Manga, pewno jakiś shounen czy raczej Clannada skończyć?
PS. Rayza, ty już się na 8k post kampisz? Nipah~! Corgar Frizz |
Ze niby Gro ma jakies wtyki u niebieskich? : OO
GRO NIGDY NIE POWIEDZIALEM O TOBIE ZLEGO SLOWA! |
jaki ten bleach jest nudny jak narazie, a jestem na tych bountach co sie z nimi bija w soul society. Jest to najgorszy sezon bleacha chyba ;l
btw. chcecie zdjecie mojej dziewczyny too ? Powiem wam ze jest szybka i mruczy... Ten kto odgadnie to bedzie fajny i dostanie puchar |
@Milano
Neko-chan?? ;> Pewno że Gro ma wtyki. Może tego nie wiesz ale gro to Krzysiu Jarzyna ze Szczecina, szef wszystkich szefów! Jest niczym Urahara z Bleacha! Nipah~! Corgar Frizz |
@koszyk
cała elita ma. @milano zrób to dla dzieci przysłośći i środowiska i dla nas miej dobre serce,nie dawaj |
@milano
Pierwsze co mi sie skojarzylo - Aprilla, ew. Yamaha lub Honda ; ) W kazdym razie, jednosladowiec. A jednosladowce ssa :< Zgadlem? @Corgar Wlasnie, tylko ja mam tu prawdziwa wladze, a podlegam tylko eerion-samie. |
I tak wszyscy podlegamy Oyashiro-samie... Ew. Hanyuu
|
@Up
Auauauaua! @Gro, Ray OMG, ale się biednego Milano uczepiliście.... Wy chcecie z niego 2. Illye zrobić xD. Rozszyfrowałem was. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Koszyk
NIE! Elyta ma 480+ postów.... Chyba że ci Gro i Rayza pozwolą być w elycie. Ponad to musisz miec obejrzane minimum 100 serii anime. Wtedy mozemy o tym rozmawiac. Nipah~! Corgar Frizz |
ja tez znam krzycha bo on z moich stron tez wiec koszyk nie wywyzszaj sie...
@corgar niech se robia ilyie ze mnie chce byc slawny.. @my girl Ukryty tekst:
a wiec nikt nie zgadl btw. to jest moj 1st obrazek na forum ;] |
@koszyk
elita to są dusze tematu i rozp. etc. osoby tu >D co do spamu też : p @frizz - Frizz-kun can i make Milano second Illia? : 3 = no - nyoro~~ : 3 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |
|