![]() |
|
to nie jest Zabujca....Geo nie przylizuj sie :)
Chyba ze to ten noobek co go zajebaly polaczki za pa alr to nie jest rl Zabujca Max. Mi mozecie wierzyc bo rl zab mieszka 3 pietra podemną. |
@Lamus
Nie jestes Zabujca Max bo z tego co wiem to prawdziwy zabujca mieszka na Śląsku a ty mieszkasz kolo Poznania :) cya @envinir pamietasz? 09:49 Envinir [80]: takis cwany? 09:49 Envinir [80]: to juz masz pograne xDxDxDxD |
19:39 Hu'bo [50]: ty
19:39 Hu'bo [50]: nie lubisz siebie 19:39 Abars Lamus [40]: ?? 19:39 Hu'bo [50]: ze sam siebie Lamus nazywasz? 19:39 Abars Lamus [40]: noo |
Abars
http://img299.imageshack.us/my.php?i...lznowxdfm9.jpg
Gralem Zabujca ale go nie zalozylem |
Kost a skad masz na tym lvl takie eq? Niedawno plakales jakbyl hack gubera i bohy straciles... Moze nieczajka hacknales? :>>
|
21:15 Pogromca Jagy [138]: huju hakles
21:15 Pogromca Jagy [138]: nieczaja Jaga jak czegos nie wiesz to wziolbys sie nie odzywal czasem ;/ @up jaga juz wie skad mam.... |
@topic
sry nie widziałem posta od kuszczyka xd kuszczyk ty tez z katowic?xD |
@Buba
Podziekuj Staskowi, ze Ci dupe uratowal :] |
|
i powstalo saw... :)
anyway niepopieram tego co tam ganial tym ekiem gosciu z kilku powodow. po 1 my bedziemy zajebywc nawet swoich ekow okolo 100 lv jak beda nam przeszkadzac(ty przeszkadzales) po 2 jak chcesz kosic loota idz sobie noobcharem zebys mogl wbic skula i dednac jesli bedzie to potrzebne po 3 geo ja rozumie ze blokales heviego ale niezrozumialbym jakbys blokal np zajkre:) to 2 rozne rzeczy ten gosciu blokal naszych(z tego co ludzie mowia opieram sie tylko na tym i na sskach/movie) a nie wrogow tyli HAIL AZU FAMILY |
You recognize Mytic Tribe. He was killed by Xoli dhan.
08:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Mytic Tribe. He was killed by Rups on Grimera. 08:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Mytic Tribe. He was killed by Krazy'Paladin. 08:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Mytic Tribe. He was killed by Xoli dhan. 08:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Mytic Tribe. 08:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Mytic Tribe. He was killed by Krazy'Paladin. i pol temple zasypane jej/jego dedami o.0 |
Szukam osoby, która wycyści Behemoth Questa.
Pisać tu albo w grze. |
Kurwa Jebane Pedaly
Feb 25 2008, 09:22:50 CET Killed at Level 53 by Deniak ArticaFeb 25 Feb 25 2008, 09:22:50 CET Killed at Level 53 by Deniak ArticaFeb 25 2008, 09:22:50 CET Killed at Level 53 by Deniak ArticaFeb 25 2008, 09:22:50 CET Killed at Level 53 by Deniak ArticaFeb 25 2008, 09:22:50 CET Killed at Level 53 by Deniak ArticaFeb 25 2008, 09:22:50 CET Killed at Level 53 by Deniak ArticaX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
PK TEAM -,- + GOHN MYTOSX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( I LOVE DANERA -.,-----X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( |
Niedawno bili jage, drena i innych czuje, że moja kolej B)
Wczoraj idę sobię koło bk (black knighta) nagle przebiega gościu kiiwbi, potem hennka from nie pamiętam skąd i dają skulle na mnie :baby: więc pobiegłem dalej potem otrzymałem ciekawe msg "sorry". W sumie mogłem się tego spodziewać, ale lekko mnie to w*****ło^^. p.s ssa nie dam bo nie mam ;) |
Zeby się swat , czy tam srot czy **** ich wie jak się teraz nazywają , nie przejechał ;) myślą, że wygrali 1 battle bo mięli ignored na all noob charach i vuco nic nie widziało a ci sobie jebali bez problemów i są bossami? no żal.... i jeszcze się dumią, że taki 169 rp wbił 300k expa ! woot ;) cóż za wyczyn ! nie no gratzX(
|
Selne
Witam.
Mam na sprzedaz kilka postaci za kase tibijska jesli ktos zainteresowany to pm. Mianowicie sa to: 60+ pall 30 kina (dobre skile) 39 sorcerer po zakupie pacc master, ma na sobie rs i 70+ kina Priv plz :D pzdr Nie banujcie ze bez ss. Nie mialem skad wrzucic xDD |
...
Nie namawiam - tylko informuję...
Zmuliły nas lagsy & kicki i postanowiliśmy zwalić się na other serv... Wypadło na Nebule. Kto chce również zmienić serva to zapraszam właśnie tam ;) Aktualnie z Danery zwaliłem się ja, Ravan, Elvegor, Dzika i paru innych :) Nasza gildia to [GUILD]Zakon Marii[/GUILD] B) Początki tutaj, myślę, że będą dla was łatwe, bo mamy znajomości, kasę na itemki itp :p Screen z domku na Nebuli (największy w Thais!!!) http://img179.imageshack.us/img179/8255/domekuj0.png Nie namawiam - tylko informuję... |
^.-
uUUuuUuu
Name: Mytic Tribe Sex: male Profession: Elite Knight Level: 6 World: Danera Residence: Venore Niezle poszedł ziomek 4h huncił chara ^.- hail Hacker -.- |
ooo Nebula :P
jakie lev chlopaczki?? Gratki za wara i wogle za adv!! |
UHasuhuhsaHUa Kostek i hackowanie NIGDY!! u wiezcie mi ^^ :) a po za tym z tego co wiem to Kostek lubi Nieczajka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |
|