![]() |
|
@
Ai ya fatha Ray... Rób z Milano co chcesz xD @Gro Daj mi na gg pare próbek tych flaców z anime. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
A ja czuje sie spelniony - znalazlem ponad 1200 albumow z muza z anime we FLACach, mwhahahaahahahaha!!! xD
|
@Gro
Woah! Daj linka to umieszcze w 1. poście. No chyba że się nie dzielimy z innymi twoim znaleziskiem ;p Nipah~! Corgar Frizz |
żartujesz? : p toż to biały kruk Macieja! nie mozna tak XD
nie martw nic z nim nie zrobie....zgubiłem gdzieś patyka : / ... |
A kij wam w mrowisko, skąpce :< A tak btw. W Higu Daybreak można grać przez neta? :3
|
@Up
Nie mozna :P |
Eee, to źle. A w co-op przez hamachi chociaż?
EDIT Oj, właśnie znalazłem na ślepo jakiś napis, po którym należy wpisać IP... Chyba jednak się da. EDIT2 Oho, jeszcze chce się z internetem łączyć. EDIT3 Ktoś chętny sprawdzić? EDIT4 No świetnie. Wymiatam. Klikałem ikonki, przez co usunąłem całość z dysku. Grmfghsdh... |
Piątek i sobota - żyję w nocy ^_^ Pewnie, jak wstanę, to już będzie 5 stron spamu ofc, na razie.
|
a ja sie dalej w*****am, ja chce clannad!
|
|
nikt mnie nie slucha...
|
Ja Cię słucham lecz nie odpowiadam :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sorka, ale musze zapodać tym kawałem (18+) Ukryty tekst:
Cytuj:
edit: Dla tych, co czytają na bieżąco naruto :D http://www.newgrounds.com/portal/view/486350 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heh, pół godziny temu wstałem, zrobiłem sobie noc z Clannadem. Obejrzałem ok. 12 odcinków (ta, wiem że mało) i o 7 poległem ;d. A co do Clannada to :
Ukryty tekst:
To jeszcze 6 odcinków mi zostało ;d |
ahhh w końcu obejrzałem, Jezu jaki świetny był ten docinek, normalnie bomba, a Fu jest rozwalająca xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |
|