Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Strasznik
(Post 2159153)
Wybacz Rzal, jezeli sie pomylilem co do Twojego wieku, po prostu wywnioskowalem to z Twoich postow.
@ktostam
Jezeli Rzal ma wiecej lat niz ja i Yen, to dlaczego pisze jak dzieciak uzywajacy bluzgatora?
|
Bo mam niewyleczone z dzieciństwa ADHD : |. Tak mam 39 lat, wadzi Ci to coś?
A pisze tu bo mamy* zlewę z bandy debili dostających szału czytając kolejne posty (w tym np. Ty. Zaraz odpiszesz "nie, ja się nie wściakam mam to gdzieś", a jednak próbujesz mi/nam przysrać(?) co tylko zwiększa fun) Xd
* mamy bo RZali jest 3 (13 lat + 11 lat + 15 lat = 39 lat) : d
Cytuj:
@all
każdy wie, że rzal to pedał, gej i ciota więc po co mu odpiusjecie
|
Psikle = (. Mnie ktoś zauważa, a ciebie boli że nawet zapchlone kundle z twojej wiochy nie chcą zaszczekać dupą w twoją strone. Acha xdddd i bym polemizował kto jest gejem i ciotą, bo póki co nie waliłem gruchy na wyścigi z bratem jak ty xd.
Cytuj:
@rzal
jeżeli masz 30+lat mi żal ale ciebie taki stary koń i gra w Tibie ahahahahahahaha żal
|
Co koń grający w tibie 0o pewno twoja stara ale w sumie to mnie mało obchodzi bo nawet trzoda chlewna by się wstydziła przyznać że im pękła guma i wyszło to co wyszło - ty.
Cytuj:
a no tak żadna go nieche więc siedzi przed kompem i próbuje poderwać sobie jakiegoś chłopca w naszym wieku (14-20lat) ale żal
|
Xd aha. Poza tym ja nie chlapie się kotu na łeb. Btw zajebisty ingrish masz na tibia.com. Xdddddd http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2192879
|