Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Meteon! 18-12-2008 20:56

Tylko, ze my po to gramy, dla pekingu i zabawy, a kozaczenie odgrywa tu duza role i tez jest zabawne :D
Jak kiedys pojdziemy na inny swiat, to tez dla pekingu bo to ludzie lubia robic.

ZwirekM 18-12-2008 21:53

Wiron napisze na forum bo cos sie nie odzywasz na tibi.

Najpierw wpadasz do carlin po 27 sorca :) A nastepnie uciekasz kolo ab ok powiedzmy ze na twoj rozum jestes kul.

Wbijam skula na 31 kina wpadasz po mnie do thais i nie potrafisz mnie zniszczyc sd'kami znika mi skull i zabijasz mnie na unjusta. Czy to tak mialo byc?

Nalegam wrecz wpadnij kiedys SAM ZE SWOJA EKIPA [atetasy itp] a nie w 20 z mendilami etc po nasze mainchary :) wtedy pokazesz na co cie stac

Pozdrawiam :&

Ripppppppahhhhh 18-12-2008 22:21

no jestescie kretynami, nie wiem co wy tam piszecie, chuj mnie to boli prawda jest taka ze jestescie banda pierdolonych ciot ktorzy jestescie gotowi zabic za te jebane piksele kurwa mac ogarnijcie sie. nie mam neta, xermvisem gra moj rl i mam na to wyjebane.

@bongo

moze jutro bede mial neta ale to nie pewne, jakby mnie nie bylo to wesolych swiat pedaly<333

@fenix

jestes idiota bo jak wyjechalem to viking poszedl na akcje z jakimis krejzolkami, wyjebal sie na niej a potem mnie ujebali gdzies tam i nie za boting, chuja wiesz, chuja widziales, jestes pierdolonym pro bo wbiles 100 lvl najtem nolifujac cale wakacje, 'moje marzenie wlasnie sie spelnilo : 2 miechy przed kompem', czyz to nie twoje slowa? no jestes kretynem nic dodac nic ujac.

-Phoenix- 18-12-2008 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh (Post 2382947)
no jestescie kretynami, nie wiem co wy tam piszecie, chuj mnie to boli prawda jest taka ze jestescie banda pierdolonych ciot ktorzy jestescie gotowi zabic za te jebane piksele kurwa mac ogarnijcie sie. nie mam neta, xermvisem gra moj rl i mam na to wyjebane.

@bongo

moze jutro bede mial neta ale to nie pewne, jakby mnie nie bylo to wesolych swiat pedaly<333

@fenix

jestes idiota bo jak wyjechalem to viking poszedl na akcje z jakimis krejzolkami, wyjebal sie na niej a potem mnie ujebali gdzies tam i nie za boting, chuja wiesz, chuja widziales, jestes pierdolonym pro bo wbiles 100 lvl najtem nolifujac cale wakacje, 'moje marzenie wlasnie sie spelnilo : 2 miechy przed kompem', czyz to nie twoje slowa? no jestes kretynem nic dodac nic ujac.

Na pewno nie dlatego, że mój zasób słów jest ograniczony do słowa "kretyn"

Pajmol 19-12-2008 05:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh (Post 2382947)
'moje marzenie wlasnie sie spelnilo : 2 miechy przed kompem', czyz to nie twoje slowa?

own3d haha

Rzolniez 19-12-2008 07:51

@Galera i Prawda: Dzieki tym noob charom wiele razy wbijaliście bana / rsa z własnej głupoty i to nas bawi, kupcie nam pacce na wszystkie mainy którymi pekujemy to was zajebiemy na expie moze zamkniecie morde, zabiliśmy więcej osób niż jakikolwiek inny team/gildia tutaj i to nas cieszy, każdy nas zna, a wiele osób szanuje za to co robimy, a Bongo Team stworzyliście se sami jesteśmy ludźmi którzy nie mieli zamiaru płacić paymentow za to ze poprostu chodzą, wiec kilka takich osob sie zebrało i masz babo placek, teraz czekajcie na powrót taty murata i tańczcie tak jak wam zagra - powodzenia i mam nadzieje ze ta wojna Svensonow z Bananasami sie tak szybko nie skończy.

/NAJLEPSZEGO EVULLLLLLLER! <3

Ripppppppahhhhh 19-12-2008 20:53

siemki wrucilem z syberii buahahah deduwe macie :P:D

berger 20-12-2008 01:57

Dawno mnie nie bylo i jak zwykle spam tych samych nobow!

P.S. ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!:cup:

Massior 20-12-2008 11:06

Dzięki Viking <3

Adedin 20-12-2008 12:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior (Post 2384867)
Dzięki Viking <3

OBEJUJEMY DZISIAJ MASKA ;D <333 NAJLEPSZEGO

Thanis 20-12-2008 18:30

Troche za duzo pierdolenia Phoenixie, Ripper (chociaz frajera nie lubie) powiedzial racje ;) z tym ze no life'owales 2 miechy i wbiles ten 116 lvl jak dobrze pamietam ;;

jeszcze pamietam akcje w carlin jak Cie zaczal bic Mewtu z visow (przed warem), a ty darles jape ze EVERANOR IS LOGING IN...

no coz, a teraz co do lickowania, o ktore pewnie zostane posadzony, dla was lickowanie oznacza nawet pomoc koledze z gildi, wiec np.

Tak ja = Siphyrye Etom, Coortez za czasow warow, Thanis thun, itp.

I NIE,NIE CHWALE SIE ;]

pozdro Adedin, Veremus, oraz reszta starego GTW : D

-Phoenix- 20-12-2008 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thanis (Post 2385632)
Troche za duzo pierdolenia Phoenixie, Ripper (chociaz frajera nie lubie) powiedzial racje ;) z tym ze no life'owales 2 miechy i wbiles ten 116 lvl jak dobrze pamietam ;;

jeszcze pamietam akcje w carlin jak Cie zaczal bic Mewtu z visow (przed warem), a ty darles jape ze EVERANOR IS LOGING IN...

no coz, a teraz co do lickowania, o ktore pewnie zostane posadzony, dla was lickowanie oznacza nawet pomoc koledze z gildi, wiec np.

I NIE,NIE CHWALE SIE ;]

Przyleciał Neziu i się ganialiśmy, a potem wpał Mendill, Chea, Fardel i Mewtu więc jakoś musiałem się wybronić - zresztą sam byś zrobił coś podobnego, wszyscy by zrobili. Może oprócz daxa bo on to by wszystkich zborutował i chuj. Tak po za tym to co u Ciebie stary kutwo?;]]

Thanis 20-12-2008 20:31

Expiac msa, czekam na jakies ciekawsze zabawy na Iridi... :p

a ty gdzies grasz? :P

-Phoenix- 21-12-2008 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thanis (Post 2385880)
Expiac msa, czekam na jakies ciekawsze zabawy na Iridi... :p

a ty gdzies grasz? :P

Nigdzie, narazie nigdzie;)

Adedin 21-12-2008 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thanis (Post 2385632)

I NIE,NIE CHWALE SIE ;]

etom <3

co tam słychać stary pryku :S

ZwirekM 21-12-2008 16:17

Rozmowa z czlowiekiem pochodzacym z krajow 3 swiata :(

15:31 yyyy [33]: where is you?
15:31 xxxxx [20]: are*
115:31 yyyy [33]: where is are?
15:28 xxxxx [20]: where are u?
15:28 yyyy [33]: br?

Nothing more to say :0

Thanis 21-12-2008 17:28

@Adedin

Jakos leci ;D, hehehe, przypomnialy mi sei czasy starego gtw wiec zalozylem konto ^^

Sakan 21-12-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZwirekM (Post 2382877)
Wiron napisze na forum bo cos sie nie odzywasz na tibi.

Najpierw wpadasz do carlin po 27 sorca :) A nastepnie uciekasz kolo ab ok powiedzmy ze na twoj rozum jestes kul.

Wbijam skula na 31 kina wpadasz po mnie do thais i nie potrafisz mnie zniszczyc sd'kami znika mi skull i zabijasz mnie na unjusta. Czy to tak mialo byc?

Nalegam wrecz wpadnij kiedys SAM ZE SWOJA EKIPA [atetasy itp] a nie w 20 z mendilami etc po nasze mainchary :) wtedy pokazesz na co cie stac

Pozdrawiam :&

Tylko że oni wpadają w 20 na 50 wszych noob harów...
Ten cam był zajebisty, czekaliście na przejście żeby się schować ale Chealino wam zmwallowal droge i już tak nie było zajebiście.

Dobra jesteście dobrzy w zabijaniu i chowaniu sie do defensa, ale war nie sklada sie tylko z mass logow ale z openek tez.

Thanis 22-12-2008 00:08

tak szczerze to 3ba byc idiota zeby wyjsc 60 lvlami na openke ;;

no, ale sakan wbiles 100 lvl to ci wybacze, bo tera estes pr0

dobranoc :]

Galera_Warrior 22-12-2008 00:16

Haha najlepsze bylo to ze stalo was tam z 10 i wielcy pro nie potrafili ubic jednej osoby (Chealino, zanim przyszla reszta ekipy) hahaha bongo rox xDDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:24.