Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Suczy 05-06-2008 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $eetho (Post 2096819)
Doomowi gratuluję ubicia 50 levelka.
Zwidku, już nie potrzebuję zabierać Yankowi żyletek, tibia działa.

No wiesz gdyby to byl normalny frag to nie zle bo terixa ma nie liche pvp.

$eetho 05-06-2008 15:24

Dobrze, może i mieć dobre pvp, ale co jak co 50 levelem przed paroma/parunastoma osobami nie zadługo poucieka.

Ponad do skoro, sam on sądzi, że na kicku to nie ma co się cieszyć.

Do Dusk i Vis : Nie wiem czy to liczycie do fragów, skoro on nie z Inshon, ale róbcie jak chcecie.

Ratillt 05-06-2008 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $eetho (Post 2096988)
Do Dusk i Vis : Nie wiem czy to liczycie do fragów, skoro on nie z Inshon, ale róbcie jak chcecie.

Liczymy kurwa wszystkie fragi nawet nonamy z tibia.pl!

$eetho 05-06-2008 16:24

Jak chcesz!

UNholy90's 05-06-2008 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratillt (Post 2097015)
Liczymy kurwa wszystkie fragi nawet nonamy z tibia.pl!

Zamknij mordę i naucz się kultóry -.- , kurwa to se możesz mówić do ziomków na Vencie, bo to Forum nie jest twoje i mnie denerwuje jak plabs pisze takie głupoty na Forum.
I zapamiętaj, "Szacunek dla osoby, nie za level".

Glaca 05-06-2008 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2097172)
Zamknij mordę i naucz się kultóry -.- , kurwa to se możesz mówić do ziomków na Vencie, bo to Forum nie jest twoje i mnie denerwuje jak plabs pisze takie głupoty na Forum.
I zapamiętaj, "Szacunek dla osoby, nie za level".

Ma miec szacunek dla takiego nooba z tibia.pl ? Co nie odroznia carlin od thais ? Wez skoncz i nie mow mi tutaj o kulturze bo gówno wiesz

Damage 05-06-2008 18:08

@Up

Skieruje Pana do Panskiego podpisu...

$eetho 05-06-2008 18:09

@2up : A to, że nie odróżnia carlin od thais ma znaczenie? Nie rozumiesz tego, że wartości człowieka nie określa się o pixelach?

DuRi_Zmc 05-06-2008 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JechaczNakonny (Post 2096363)
A ty SSIJ DUPĘ .. ;<

co do akcji nie ma sie co chyba przejmować bo i tak mają lipe żaden z nich porządnie nie poexpi a po drugie oni te straty nadrobią w ciągu paru dni.. więc w czym problem?>

Widac ze jestes za Duskami i Visionami dlatego tak piszesz o/
Taka akcja zawsze podnosi morale jakbys chcial wiedziec
Myslisz ze im bedzie sie chcialo w kółeczko odrabiac lvl?

Swiety 05-06-2008 19:42

Jakie w kółko ? Padli raz i odrazu są na przegranej pozycji? Pierwszy open i wyjdzie wszystko w praniu.

UNholy90's 05-06-2008 19:52

@Glaca
Gówno wiem o kultórze? Ja już nie moge <lol> on uważa że ma 200+ lvl i jest zajebisty. Weź się obudź, co ty sobą (nie wiem który to pisał, czy ten mały grubasek, czy jednaz z tych bląd mega kox piczek) prezentujesz? Carlin od Thais? No może i nie odrużniam ale za to ty masz tibię na Rl i nie odrużniasz swojego łóżka od łóżka swojego taty.

PS.
Gratulacje dla Inshon, dla tych co odeszli z Sunblade i zaczeli walczyć, oraz dla starego WRA za to co zrobiliście z Wizjon i Duskinez tam pod Thais.

SzYmon że ty z takimi lamami jak Glaca grasz. Elo :)

Baxmen900 05-06-2008 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2097570)
@Glaca
Gówno wiem o kultórze? Ja już nie moge <lol> on uważa że ma 200+ lvl i jest zajebisty. Weź się obudź, co ty sobą (nie wiem który to pisał, czy ten mały grubasek, czy jednaz z tych bląd mega kox piczek) prezentujesz? Carlin od Thais? No może i nie odrużniam ale za to ty masz tibię na Rl i nie odrużniasz swojego łóżka od łóżka swojego taty.

PS.
Gratulacje dla Inshon, dla tych co odeszli z Sunblade i zaczeli walczyć, oraz dla starego WRA za to co zrobiliście z Wizjon i Duskinez tam pod Thais.

SzYmon że ty z takimi lamami jak Glaca grasz. Elo :)

dobrze gadasz, ale 'kultura', kultura bez kitu... az prosi sie o komentarz

UNholy90's 05-06-2008 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baxmen900 (Post 2097608)
dobrze gadasz, ale 'kultura', kultura bez kitu... az prosi sie o komentarz

Aha, no sory za moje błędy ortograficzne. Pisząc że mam dysgrafię i dysortografię pewnie mnie wyśmiejecie i napiszecie żebym ściągną Mozille więc jeszcze raz sory za ortografy ;/, mam to na papierze, ale to nie znaczy że mogę robić takie błędy, poprostu pisałem szybko :p

wolfram 05-06-2008 20:58

co wy pierdolicie o szacunku, wartosciach ludzkich czy chuj wie jeszcze o czym? ile trzeba znac czlowieka zeby naprawde o nim cokolwiek powiedziec, jakies zajebane ogolniki, szufladkowanie, stereotypy po obejzeniu zdjecia? chore. zajmijcie sie tu postowaniem o temacie chociazby w 10% zwiazanym z tibia. Internet daje w jakims stopniu anonimowosc, tak samo Tobie jak i osobie o ktorej piszesz.
ofc wiekszosc z was to chuj tyka bo forum fighterowanie polega wlasnie na takich prowokacjach i propagandach zeby jakis idiota napisal takiego posta jak moj. elo

Damage 05-06-2008 21:06

Podpisuje sie pod Panem up. A najlepiej to w ogole ludzi nie oceniac, bo napewno nikt nie lubi jak sam jest oceniany ^^

Voyphox 05-06-2008 21:11

Po co się tak spinać lol. przecież to jest tylko forum na którym nikt nie powinien brać nic do siebie osobiście. Przecież nie znacie sie na rl i cała ta zabawa że ktoś używa słowa kurwa albo komuś coś wypomina niczemu nie dowodzi. Uświadomcie to sobie.

Rasta-Vandetta 05-06-2008 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 2097282)
Ma miec szacunek dla takiego nooba z tibia.pl ? Co nie odroznia carlin od thais ? Wez skoncz i nie mow mi tutaj o kulturze bo gówno wiesz

Jak możesz kogoś oceniać po Tibii? To że ktoś nie jest takim zapalonym maniakiem jak ty i nie siedzi 24/7 to jest cieciem bez szacunku?

Btw. Dla kumpli którzy jedzą mniej pączków niż ty, też nie masz szacunku?

MonszTfojejRzony 05-06-2008 21:47

Ciekawe kiedy next massssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Wiwa la pojnta~!

Glaca 05-06-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 2097825)
Jak możesz kogoś oceniać po Tibi? To że ktoś nie jest takim zapalonym maniakiem jak ty i nie siedzi 24/7 to jest cieciem bez szacunku?

Btw. Dla kumpli którzy jedzą mniej pączków niż ty, też nie masz szacunku?

Kwestia jest taka, że wypowiadacie sie o tej wojnie a tak naprawdę jesteście nobami z pod carlin i tyle wiecie co wam 10 lvl napisze. Jeden koleś jak zobaczyłem, że pisze "kultóra" to sie załamałem. Najpierw skończ szkołe a potem pisz posty na forum. O to mi chodziło. Nikogo po tibi nie oceniam, ale moge oceniać kolesia co ma problemy z takimi słowami jak "kultóra", ale z drugiej strony to może w sumie to nie twoja wina i jesteś ze szkoły podstawowej i jeszcze nie miałeś tego na lekcji. No nic trudno.

Suhay 05-06-2008 22:10

jak juz piszesz swoją pro ortografią to napisz przecinek przed drugim ' i ' na końcu swego posta/u? xdd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19.