![]() |
|
Cytuj:
|
Dobrze, może i mieć dobre pvp, ale co jak co 50 levelem przed paroma/parunastoma osobami nie zadługo poucieka.
Ponad do skoro, sam on sądzi, że na kicku to nie ma co się cieszyć. Do Dusk i Vis : Nie wiem czy to liczycie do fragów, skoro on nie z Inshon, ale róbcie jak chcecie. |
Cytuj:
|
Jak chcesz!
|
Cytuj:
I zapamiętaj, "Szacunek dla osoby, nie za level". |
Cytuj:
|
@Up
Skieruje Pana do Panskiego podpisu... |
@2up : A to, że nie odróżnia carlin od thais ma znaczenie? Nie rozumiesz tego, że wartości człowieka nie określa się o pixelach?
|
Cytuj:
Widac ze jestes za Duskami i Visionami dlatego tak piszesz o/ Taka akcja zawsze podnosi morale jakbys chcial wiedziec Myslisz ze im bedzie sie chcialo w kółeczko odrabiac lvl? |
Jakie w kółko ? Padli raz i odrazu są na przegranej pozycji? Pierwszy open i wyjdzie wszystko w praniu.
|
@Glaca
Gówno wiem o kultórze? Ja już nie moge <lol> on uważa że ma 200+ lvl i jest zajebisty. Weź się obudź, co ty sobą (nie wiem który to pisał, czy ten mały grubasek, czy jednaz z tych bląd mega kox piczek) prezentujesz? Carlin od Thais? No może i nie odrużniam ale za to ty masz tibię na Rl i nie odrużniasz swojego łóżka od łóżka swojego taty. PS. Gratulacje dla Inshon, dla tych co odeszli z Sunblade i zaczeli walczyć, oraz dla starego WRA za to co zrobiliście z Wizjon i Duskinez tam pod Thais. SzYmon że ty z takimi lamami jak Glaca grasz. Elo :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co wy pierdolicie o szacunku, wartosciach ludzkich czy chuj wie jeszcze o czym? ile trzeba znac czlowieka zeby naprawde o nim cokolwiek powiedziec, jakies zajebane ogolniki, szufladkowanie, stereotypy po obejzeniu zdjecia? chore. zajmijcie sie tu postowaniem o temacie chociazby w 10% zwiazanym z tibia. Internet daje w jakims stopniu anonimowosc, tak samo Tobie jak i osobie o ktorej piszesz.
ofc wiekszosc z was to chuj tyka bo forum fighterowanie polega wlasnie na takich prowokacjach i propagandach zeby jakis idiota napisal takiego posta jak moj. elo |
Podpisuje sie pod Panem up. A najlepiej to w ogole ludzi nie oceniac, bo napewno nikt nie lubi jak sam jest oceniany ^^
|
Po co się tak spinać lol. przecież to jest tylko forum na którym nikt nie powinien brać nic do siebie osobiście. Przecież nie znacie sie na rl i cała ta zabawa że ktoś używa słowa kurwa albo komuś coś wypomina niczemu nie dowodzi. Uświadomcie to sobie.
|
Cytuj:
Btw. Dla kumpli którzy jedzą mniej pączków niż ty, też nie masz szacunku? |
Ciekawe kiedy next massssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Wiwa la pojnta~! |
Cytuj:
|
jak juz piszesz swoją pro ortografią to napisz przecinek przed drugim ' i ' na końcu swego posta/u? xdd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |
|