Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

mYchas 24-09-2009 19:39

Odpisuje na posty skierowane do mnie ,a ty?"Świat: Azura" papa :*
Wytykasz mi literowki?Pokarz mi gdzie napisalem ,ze pisze w 100% po polsku.Odpowiedziec ci?Nigdzie :)Pisze na tyle dobrze abys dal rade wyczytac z mojej wypowiedzi o co mi chodzi do tego zwylem z tego zdania "a ogólem to co spoko u Ciebie..." no ale dla was to zdanie jest git to ja pisze zdania ktorych nie wiadomo od ktorej strony czytac.
Zdania "ja ty cie spoko u jutro" to wasz osiedlowy system porozumiewania sie tak?
Strzalka panie Szczauka.

btw
Nie bylem , nie jestem i nie bede twoim kolega.Kolegow to se pod blokiem na osiedlu poszukaj.I nie pokazuje kazdemu jak sie powinno pisac po polsku bo sam z polaka mam 2 tylko napisalem ,ze koles od zdania "a ogólem to co spoko u Ciebie" jest analfabeta poniewaz prostego zdania nie umie ulozyc ,a reszte sami se powbijaliscie do glow.

Sienx 24-09-2009 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NoToTak (Post 2653533)
Sorry kolego, ale oczy bola od czytania Twoich postow. Piszesz tutaj, ale chyba sam nawet nie wiesz co takiego wypisujesz. Pokazujesz kazdemu jak sie powinno tworzyc poprawnie zdania, jednak Tobie samemu to za bardzo nie wychodzi.

Niby w jakim sensie nie wychodzą mu zdania ? Co ty Ślepy jesteś ze nie możesz rozczytać mYchasa Czytam i jakoś nie mogę zrozumieć o co ci i tym po wyżej chodzi a przykłady które podałeś chuja znaczą tak jak ten twój post nie zrozumiały,głupi, nic nie znaczący.

NoToTak 24-09-2009 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2653541)
a ty?"Świat: Azura" papa :*

Jak juz jestes taki bystry to mozesz rowniez spojrzec troszke wyzej i ujrzysz tam taki napis jak "Na Emeryturze". Nie wiem czy wiesz co to znaczy.

Cytuj:

Wytykasz mi literowki?Pokarz mi gdzie napisalem

No po prostu boskie to bylo. Bronisz sie, a w tym samym zdaniu jest blad jak sie patrzy.

Cytuj:

se

Ktos Ci pokazuje blad, a Ty nadal go nie widzisz?

Sienx 24-09-2009 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NoToTak (Post 2653567)

Jak juz jestes taki bystry to mozesz rowniez spojrzec troszke wyzej i ujrzysz tam taki napis jak "Na Emeryturze". Nie wiem czy wiesz co to znaczy.

A niby ile dostajesz za tą emeryturę? :D

Fan_Dzidzi2 24-09-2009 20:28

mycha blodbro slovika

--- Fan_Dzidzi2 dodał 1 minut i 30 sekund później ---

moze zmienimy temat na :

demon oak quest - czy jest go ktokolwiek w stanie wykonac na furorze ? czy moze predzej ktos zabije 6k demonow ? a moze jakis haj liwl dokona niebywalego czynu jakim jest wykonanie 12 taskow ?

AwangardowyKaloryfer 24-09-2009 20:32

"Ile razy pisano ze takimi postami nic się nie zdziała ? Chce to niech tu pisze, bo moim zdaniem ty bardziej zachodzisz mu za skórę, w końcu jest to Hyde Park on wypowiada swoje zdanie a ty pokazujesz ze nie da się porozmawiać z tobą na jakikolwiek temat"

może i się wypowiada ,ale nie jest to związane z furorą ,tylko z jego osobistymi ambicjami ,a właściwie ich brakiem.
najpuierw szuka kolegów na siłę ,a teraz idzie idealnie w 2 stronę
jakiś pajac niewąski

@mychas
czekam aż tam sprowadzisz maina =]

NoToTak 24-09-2009 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2653573)
A niby ile dostajesz za tą emeryturę? :D

Oj krocie.:)

mYchas 24-09-2009 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2653581)
"Ile razy pisano ze takimi postami nic się nie zdziała ? Chce to niech tu pisze, bo moim zdaniem ty bardziej zachodzisz mu za skórę, w końcu jest to Hyde Park on wypowiada swoje zdanie a ty pokazujesz ze nie da się porozmawiać z tobą na jakikolwiek temat"

może i się wypowiada ,ale nie jest to związane z furorą ,tylko z jego osobistymi ambicjami ,a właściwie ich brakiem.
najpuierw szuka kolegów na siłę ,a teraz idzie idealnie w 2 stronę
jakiś pajac niewąski

@mychas
czekam aż tam sprowadzisz maina =]

Nie szukalem kolegow i nie szukam.Twoim zdaniem napisanie prosby o wystawienie opini na temat postaci to jest szukanie kolegow?
Jesli tobie postac znajdujaca sie na furorze nie jest powiazana z tym serwerem to Gratulacje!
Ps.Czekam na PW z name twojego chara.

nototak
"Ktos Ci pokazuje blad, a Ty nadal go nie widzisz?" Widze no i co w zwiazku z tym panie szczauka zamierzasz uczynic?

Caravagio 24-09-2009 21:03

eee nooby, co jest z andrzejem ze nie gra?

Voyphox 24-09-2009 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2653355)
up

W dupie mam opinie zlodzieji i analfabetow wraz z ich kolegami.
Niech se pisza moze w koncu naucza sie pisac normalne zdania i zaczna odrozniac normalne wypowiedzi od pucowania dupy.

Skoro masz ich opinie "gdzies" to po co na nie w ogole odpisujesz :confused:

Jety 24-09-2009 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2653390)
up

Koledzy?

Serio to mi naskoczyc mozesz.Po patchu przeniose swojego main chara to sie przekonamy kto kogo upierdoli ( name na pw plx)

HAHAHAHAHAHAHAHAH

Pozatym myhas jestes taki tepy i jak sie czepiasz kogos to wypadalo by samemu ogarniac yooo...
nawet kurwa mozilla ci podkresli..-.- ITS TOO HARD?!

TAK TY DUZO NA TEJ FURO ZROBISZ!

@down
dokladnie xd!

Zoodix 24-09-2009 21:49

Panowie tak jednym slowem mYchas jest noobem nikt go nie lubi i niech lepiej stad wyjdzie ;/ bo tylko sieje awanture ;p

mYchas 24-09-2009 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jety (Post 2653645)
HAHAHAHAHAHAHAHAH

Pozatym myhas jestes taki tepy i jak sie czepiasz kogos to wypadalo by samemu ogarniac yooo...
nawet kurwa mozilla ci podkresli..-.- ITS TOO HARD?!

TAK TY DUZO NA TEJ FURO ZROBISZ!

@down
dokladnie xd!

HAHAHAHA
czy ja wytykalem bledy ortograficzne?Jakie pustaki.Piszesz ,ze tepy jestem ,a sam masz gowno w glowie i czytac nie umiesz ITS TOO HARD?!
Niestety mozilla za ciebie nie zrozumie i nie przeczyta!
HAHAHAHA
btw ten pajac z twojego avka to ty?

UP

Nie musisz mnie lubic suczo

"Skoro masz ich opinie "gdzies" to po co na nie w ogole odpisujesz"
Piszac to mialem na mysli to ,ze nie biore do siebie tego czegos co oni nazywaja pociskiem

Dion 24-09-2009 22:24

@up
wy*******aj ale już!!!!!!!!!!!!!!!!

Po co w ogóle pisaliście do debila?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw ściągnie cie na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem".
Nie piszcie już do niego bo się kurwa tego czytać nie daX(

AwangardowyKaloryfer chodź solo na 14 najcika :D

Kreatyna3000 24-09-2009 22:51

dobra koniec juz bo nigdy nie bylo tak szybko nabijanych stron xd o konkretach rozmawiajcie a jak ktos cos jebnie to ignorowac i oo :)
juz temat o zakolach na czole byl ciekawszy xd

Jety 24-09-2009 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2653666)
HAHAHAHA
czy ja wytykalem bledy ortograficzne?Jakie pustaki.Piszesz ,ze tepy jestem ,a sam masz gowno w glowie i czytac nie umiesz ITS TOO HARD?!
HAHAHAHA
btw ten pajac z twojego avka to ty?

UP

Nie musisz mnie lubic suczo

"Skoro masz ich opinie "gdzies" to po co na nie w ogole odpisujesz"
Piszac to mialem na mysli to ,ze nie biore do siebie tego czegos co oni nazywaja pociskiem

Wlasnych postow nie ogarniasz?yooo ciekawie
pozatym to juz nie pierwszy raz kiedy ktos ci zwraca uwage ;) wiec cos jednak w tfojej ortografjiij musi byc :/

Nie,przyrko mi ale to nie ja :<

Chyba cie tutaj nie lubia xd

abece 24-09-2009 23:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mYchas (Post 2653666)

Prosze nam udowodnic ze pan Jety ma gowno w glowie !

dopalacz.Vis 25-09-2009 08:56

mychas for you \/ \/ \/

http://www.youtube.com/watch?v=o6U83aAFlWA

Jety 25-09-2009 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abece (Post 2653734)
Prosze nam udowodnic ze pan Jety ma gowno w glowie !

Tak trzymac xd a nawet jesli mam to jest moje!

VeB 25-09-2009 14:42

hahahahahahaha jaki typ.

Zoodix 25-09-2009 15:38

@up
ale ma racje ;p

mYchas 25-09-2009 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jety (Post 2653716)
Wlasnych postow nie ogarniasz?yooo ciekawie
pozatym to juz nie pierwszy raz kiedy ktos ci zwraca uwage ;) wiec cos jednak w tfojej ortografjiij musi byc :/

Nie,przyrko mi ale to nie ja :<

Chyba cie tutaj nie lubia xd

Swoje posty ogarniam idealnie lecz twojego rozumowania wcale a wcale.

btw wiecej emotek slitasni dzieciaczku nk , fotki , grona i gg jUsH dodac nie mogles?

"Prosze nam udowodnic ze pan Jety ma gowno w glowie !"

Pan Jety dal ci juSh sam odpowiedz :) :(;):p:]8o:baby:;(:cup::confused::D

"Tak trzymac xd a nawet jesli mam to jest moje!"

VeB 25-09-2009 16:57

opusc to zacne forum, bo widze, ze to dla ciebie zbyt wysokie progi i nie pasujesz tutaj.

Dion 25-09-2009 18:08

up

skończ te lizanie dupy bo żałosny jesteś

Sienx 25-09-2009 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dion (Post 2653693)
@up
wy*******aj ale już!!!!!!!!!!!!!!!!

Po co w ogóle pisaliście do debila?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw ściągnie cie na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem".
Nie piszcie już do niego bo się kurwa tego czytać nie daX(

Sam stąd wy*******aj ok ? tak ?

_Jety

Kto mu niby zwraca uwagę ? Ty, Zoodzix, czy dopalacz.Vis albo inne buraki ? Tak czytam i śmieszne jest to trochę bo nie macie argumentów na mYchasa a tak na prawdę sami macie najebane we włosach, bo jak narazie mYchas dzielnie się trzyma i odpowiada na wasze durne i z chuja wyjęte pytania.

Jety 25-09-2009 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoodix (Post 2653908)
@up
ale ma racje ;p

=D

Z N A KI

Dion 25-09-2009 18:16

już biegnę nie bij
;(
Myślisz ,że mam coś do tego twojego Mychasia?Nie tylko jest kretynem ,że dał się wciągnąć w jakaś pojebana kłótnie;) po co ci kolejne 5 stron
kłótni?Niech wy*******a dowiedział się co chciał się dowiedzieć i cYa

Sienx 25-09-2009 18:20

@up

Mojego mYchasa ? nie znam typka tylko pisze to co, tu czytam.

Dion 25-09-2009 18:23

no dobra kurwa ale takie rzeczy można se wyjaśnić na pw/w tibii zamiast za*******ać 5 stron spamu na forum

Jety 25-09-2009 18:23

ale sie w*****lem...bo napisalem odp i w momecie gdy dawalem wyslij przycisnelem backspace tyle ze txt byl zaznaczony...jebie nie pisze xd

W ogole w tej grze po 250 nie ma sensu grac xd,ani wiecej dmg ani przyjemniej sie xpa...RZAl

Dion 25-09-2009 18:27

up

ci się już po 250 grac nie chce ,a co ma powiedzieć ten brazol czy Tomurki którzy po 400+ lvl'e wjebali?

btw

zawsze możesz oddać komuś chara ( np. dla mnie :]) i zacząć se grać od nowa:p

Sienx 25-09-2009 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dion (Post 2654007)
no dobra kurwa ale takie rzeczy można se wyjaśnić na pw/w tibii zamiast za*******ać 5 stron spamu na forum

A masz kompleksy do niego to czemu sam nie napisałeś na PW żeby mu dojebać bo wynikając z twoich poprzednich postów chciałeś tak zrobić.
Wiesz ile było rozmów o takich typkach jak mYchas ? ale nagle teraz wrodziła się u ciebie inteligencja aby nie spamować na forum-fight.

Dion 25-09-2009 18:44

nie mam do niego kompleksów i nie chciałem mu dojebać tylko chciałem żeby zrozumiał ,że gdyby miał w 100% racje to i tak zrobią z niego idiotę ,a jak tego nie przeczyta to mogę cie zapewnić ,ze napisze mu PW

tyle na ten temat;)

Masz posłuchaj murzyńskich rytmów i wrzuć na loooooz obrońco poszkodowanych przez los

VeB 25-09-2009 19:12

nastepny idiota sie pojawil.

Jety 25-09-2009 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dion (Post 2654011)
up

ci się już po 250 grac nie chce ,a co ma powiedzieć ten brazol czy Tomurki którzy po 400+ lvl'e wjebali?

btw

zawsze możesz oddać komuś chara ( np. dla mnie :]) i zacząć se grać od nowa:p

Przyjebami sa i tyle xd!

Dion 25-09-2009 19:14

ssij mózgowcu

pokaz klasę i napisz coś dłuższego niż 5 wyrazów8o

up

przyjebami to mało powiedziane trzeba mieć ostro najebane w bani żeby tak w tibie maniaczyć

btw

Macie jakieś plany co do gry po patchu?Idziecie orać na inny server czy zostajecie na furo?

FTB_Matys 25-09-2009 20:32

co tam pedaly, pedaly...

Kreta666 25-09-2009 21:00

piona skiba i ciapson o/

mYchas 25-09-2009 21:14

co tam analfabeto?Powiadasz ,ze nowe zdanie ulozyc umiesz haha

Zoodix 25-09-2009 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2653997)
Sam stąd wy*******aj ok ? tak ?

_Jety

Kto mu niby zwraca uwagę ? Ty, Zoodzix, czy dopalacz.Vis albo inne buraki ? Tak czytam i śmieszne jest to trochę bo nie macie argumentów na mYchasa a tak na prawdę sami macie najebane we włosach, bo jak narazie mYchas dzielnie się trzyma i odpowiada na wasze durne i z chuja wyjęte pytania.

Ty ziomek wypraszam sobie zebys mylil moj nick ja jestem ZOODIX

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11.