![]() |
|
Odpisuje na posty skierowane do mnie ,a ty?"Świat: Azura" papa :*
Wytykasz mi literowki?Pokarz mi gdzie napisalem ,ze pisze w 100% po polsku.Odpowiedziec ci?Nigdzie :)Pisze na tyle dobrze abys dal rade wyczytac z mojej wypowiedzi o co mi chodzi do tego zwylem z tego zdania "a ogólem to co spoko u Ciebie..." no ale dla was to zdanie jest git to ja pisze zdania ktorych nie wiadomo od ktorej strony czytac. Zdania "ja ty cie spoko u jutro" to wasz osiedlowy system porozumiewania sie tak? Strzalka panie Szczauka. btw Nie bylem , nie jestem i nie bede twoim kolega.Kolegow to se pod blokiem na osiedlu poszukaj.I nie pokazuje kazdemu jak sie powinno pisac po polsku bo sam z polaka mam 2 tylko napisalem ,ze koles od zdania "a ogólem to co spoko u Ciebie" jest analfabeta poniewaz prostego zdania nie umie ulozyc ,a reszte sami se powbijaliscie do glow. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mycha blodbro slovika
--- Fan_Dzidzi2 dodał 1 minut i 30 sekund później --- moze zmienimy temat na : demon oak quest - czy jest go ktokolwiek w stanie wykonac na furorze ? czy moze predzej ktos zabije 6k demonow ? a moze jakis haj liwl dokona niebywalego czynu jakim jest wykonanie 12 taskow ? |
"Ile razy pisano ze takimi postami nic się nie zdziała ? Chce to niech tu pisze, bo moim zdaniem ty bardziej zachodzisz mu za skórę, w końcu jest to Hyde Park on wypowiada swoje zdanie a ty pokazujesz ze nie da się porozmawiać z tobą na jakikolwiek temat"
może i się wypowiada ,ale nie jest to związane z furorą ,tylko z jego osobistymi ambicjami ,a właściwie ich brakiem. najpuierw szuka kolegów na siłę ,a teraz idzie idealnie w 2 stronę jakiś pajac niewąski @mychas czekam aż tam sprowadzisz maina =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli tobie postac znajdujaca sie na furorze nie jest powiazana z tym serwerem to Gratulacje! Ps.Czekam na PW z name twojego chara. nototak "Ktos Ci pokazuje blad, a Ty nadal go nie widzisz?" Widze no i co w zwiazku z tym panie szczauka zamierzasz uczynic? |
eee nooby, co jest z andrzejem ze nie gra?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAH Pozatym myhas jestes taki tepy i jak sie czepiasz kogos to wypadalo by samemu ogarniac yooo... nawet kurwa mozilla ci podkresli..-.- ITS TOO HARD?! TAK TY DUZO NA TEJ FURO ZROBISZ! @down dokladnie xd! |
Panowie tak jednym slowem mYchas jest noobem nikt go nie lubi i niech lepiej stad wyjdzie ;/ bo tylko sieje awanture ;p
|
Cytuj:
czy ja wytykalem bledy ortograficzne?Jakie pustaki.Piszesz ,ze tepy jestem ,a sam masz gowno w glowie i czytac nie umiesz ITS TOO HARD?! Niestety mozilla za ciebie nie zrozumie i nie przeczyta! HAHAHAHA btw ten pajac z twojego avka to ty? UP Nie musisz mnie lubic suczo "Skoro masz ich opinie "gdzies" to po co na nie w ogole odpisujesz" Piszac to mialem na mysli to ,ze nie biore do siebie tego czegos co oni nazywaja pociskiem |
@up
wy*******aj ale już!!!!!!!!!!!!!!!! Po co w ogóle pisaliście do debila? "Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw ściągnie cie na swój poziom, a potem pokona doświadczeniem". Nie piszcie już do niego bo się kurwa tego czytać nie daX( AwangardowyKaloryfer chodź solo na 14 najcika :D |
dobra koniec juz bo nigdy nie bylo tak szybko nabijanych stron xd o konkretach rozmawiajcie a jak ktos cos jebnie to ignorowac i oo :)
juz temat o zakolach na czole byl ciekawszy xd |
Cytuj:
Wlasnych postow nie ogarniasz?yooo ciekawie pozatym to juz nie pierwszy raz kiedy ktos ci zwraca uwage ;) wiec cos jednak w tfojej ortografjiij musi byc :/ Nie,przyrko mi ale to nie ja :< Chyba cie tutaj nie lubia xd |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Tak trzymac xd a nawet jesli mam to jest moje! |
hahahahahahaha jaki typ.
|
@up
ale ma racje ;p |
Cytuj:
btw wiecej emotek slitasni dzieciaczku nk , fotki , grona i gg jUsH dodac nie mogles? "Prosze nam udowodnic ze pan Jety ma gowno w glowie !" Pan Jety dal ci juSh sam odpowiedz :) :(;):p:]8o:baby:;(:cup::confused::D "Tak trzymac xd a nawet jesli mam to jest moje!" |
opusc to zacne forum, bo widze, ze to dla ciebie zbyt wysokie progi i nie pasujesz tutaj.
|
up
skończ te lizanie dupy bo żałosny jesteś |
Cytuj:
_Jety Kto mu niby zwraca uwagę ? Ty, Zoodzix, czy dopalacz.Vis albo inne buraki ? Tak czytam i śmieszne jest to trochę bo nie macie argumentów na mYchasa a tak na prawdę sami macie najebane we włosach, bo jak narazie mYchas dzielnie się trzyma i odpowiada na wasze durne i z chuja wyjęte pytania. |
Cytuj:
Z N A KI |
już biegnę nie bij
;( Myślisz ,że mam coś do tego twojego Mychasia?Nie tylko jest kretynem ,że dał się wciągnąć w jakaś pojebana kłótnie;) po co ci kolejne 5 stron kłótni?Niech wy*******a dowiedział się co chciał się dowiedzieć i cYa |
@up
Mojego mYchasa ? nie znam typka tylko pisze to co, tu czytam. |
no dobra kurwa ale takie rzeczy można se wyjaśnić na pw/w tibii zamiast za*******ać 5 stron spamu na forum
|
ale sie w*****lem...bo napisalem odp i w momecie gdy dawalem wyslij przycisnelem backspace tyle ze txt byl zaznaczony...jebie nie pisze xd
W ogole w tej grze po 250 nie ma sensu grac xd,ani wiecej dmg ani przyjemniej sie xpa...RZAl |
up
ci się już po 250 grac nie chce ,a co ma powiedzieć ten brazol czy Tomurki którzy po 400+ lvl'e wjebali? btw zawsze możesz oddać komuś chara ( np. dla mnie :]) i zacząć se grać od nowa:p |
Cytuj:
Wiesz ile było rozmów o takich typkach jak mYchas ? ale nagle teraz wrodziła się u ciebie inteligencja aby nie spamować na forum-fight. |
nie mam do niego kompleksów i nie chciałem mu dojebać tylko chciałem żeby zrozumiał ,że gdyby miał w 100% racje to i tak zrobią z niego idiotę ,a jak tego nie przeczyta to mogę cie zapewnić ,ze napisze mu PW
tyle na ten temat;) Masz posłuchaj murzyńskich rytmów i wrzuć na loooooz obrońco poszkodowanych przez los |
nastepny idiota sie pojawil.
|
Cytuj:
Przyjebami sa i tyle xd! |
ssij mózgowcu
pokaz klasę i napisz coś dłuższego niż 5 wyrazów8o up przyjebami to mało powiedziane trzeba mieć ostro najebane w bani żeby tak w tibie maniaczyć btw Macie jakieś plany co do gry po patchu?Idziecie orać na inny server czy zostajecie na furo? |
co tam pedaly, pedaly...
|
piona skiba i ciapson o/
|
co tam analfabeto?Powiadasz ,ze nowe zdanie ulozyc umiesz haha
|
Cytuj:
Ty ziomek wypraszam sobie zebys mylil moj nick ja jestem ZOODIX |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:11. |
|