UNholy90's |
06-06-2008 00:22 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glaca
(Post 2097891)
jesteście nobami z pod carlin
|
A ty jesteś nóbem z Edron. Jakaś różnica? Aha no tak ty płacisz 90 zł ja 200k :P
Cytuj:
(Post 2097891)
Jeden koleś jak zobaczyłem, że pisze "kultóra" to sie załamałem.
|
To ewidentnie udeża w moją osobę (a że lubisz forumfighterów to dostaniesz).
Ja jak zobaczyłem twoje zdjęcie to się załamałem i zacząłem się zastanawiać gdzie byli twoi rodzice zanim przekroczyłeś 95 kg. (smutne? Prawda boli? Nób z carlin cię wypierdolił.
Ja szanuję to, że masz zabużenia hormonalne więc ty uszanuj to, że mam dysortografię. (Dla twojej wiadomości, mam papierek na dys...bleble ble od 3 lat :P i wydaje mi się, zaznaczam WYDAJE, że wystawiły go osoby znające się na tym co robią tak samo jak ty na pączkach [a twoi bracia na siłce <n/c>])
Cytuj:
(Post 2097891)
Nikogo po tibi nie oceniam, ale moge oceniać kolesia co ma problemy z takimi słowami jak "kultóra"(...)
|
Lol? Typie, kolesiem to se możesz nazywać ziąąąQów z piekarni. A jeżeli oceniłeś mnie po słowie kultÓra bo użyłem "ó" to co ja mam sądzić o tobie jak wypisujesz na murach "huj" ? (żebyś pamiętał, czy cie stara woła na obiad, czy się do ciebie ksiądz tak odzywa to zawsze tak samo się pisze "chuj" no jak chcesz to już lepiej wygląda "chój :P")
Cytuj:
(Post 2097891)
ale z drugiej strony to może w sumie to nie twoja wina i jesteś ze szkoły podstawowej i jeszcze nie miałeś tego na lekcji.
|
Do szkoły podstawowej chodzę tylko poruchać twoją siostrę :evul:
btw. Powiedz jej, że jak jest środa to niech nie zakłada majtek z napisem poniedziałek X(
A co do ZwiTka czy tam Glacy to tylko jedno (lol, jedno ehe :D)
*American Pie miało swoją szarlotkę, Furora ma swojego pączka ;(
I pytanie miesiąca:
"Kiedy Glaca-sraca jest najbardziej podniecony?"
odp:
PS.
BY3 :P
|