Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

hyehhr45 05-06-2008 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuRi_Zmc (Post 2097363)
Widac ze jestes za Duskami i Visionami dlatego tak piszesz o/
Taka akcja zawsze podnosi morale jakbys chcial wiedziec
Myslisz ze im bedzie sie chcialo w kółeczko odrabiac lvl?

bendzie im sie hcialo !! bo tibja to ih ZYCJE @!!! Ironia o/

MonszTfojejRzony 05-06-2008 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 2097891)
[...]Nikogo po tibi nie oceniam[...]

tibii panie profesorze.

hyehhr45 05-06-2008 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rasta-Vandetta (Post 2097825)
Jak możesz kogoś oceniać po Tibi? To że ktoś nie jest takim zapalonym maniakiem jak ty i nie siedzi 24/7 to jest cieciem bez szacunku?

Btw. Dla kumpli którzy jedzą mniej pączków niż ty, też nie masz szacunku?

H@H@H@H@H@H@HH@H@H@H@ OWNEDDD o/

Nebulafighter 05-06-2008 22:25

Cytuj:

Kwestia jest taka, że wypowiadacie sie o tej wojnie a tak naprawdę jesteście nobami z pod carlin i tyle wiecie co wam 10 lvl napisze. Jeden koleś jak zobaczyłem, że pisze "kultóra" to sie załamałem. Najpierw skończ szkołe a potem pisz posty na forum. O to mi chodziło. Nikogo po tibi nie oceniam, ale moge oceniać kolesia co ma problemy z takimi słowami jak "kultóra", ale z drugiej strony to może w sumie to nie twoja wina i jesteś ze szkoły podstawowej i jeszcze nie miałeś tego na lekcji. No nic trudno.

Tylko pokemony pisza ą,ę itp na forum, wiec wracaj do 'pokebola'

sniegi 05-06-2008 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nebulafighter (Post 2097929)

dojebałeś jak łysy grzywą szczerbatemu w zęby ...

Rasta-Vandetta 05-06-2008 22:34

Cytuj:

Kwestia jest taka, że wypowiadacie sie o tej wojnie a tak naprawdę jesteście nobami z pod carlin i tyle wiecie co wam 10 lvl napisze. Jeden koleś jak zobaczyłem, że pisze "kultóra" to sie załamałem. Najpierw skończ szkołe a potem pisz posty na forum. O to mi chodziło. Nikogo po tibi nie oceniam, ale moge oceniać kolesia co ma problemy z takimi słowami jak "kultóra", ale z drugiej strony to może w sumie to nie twoja wina i jesteś ze szkoły podstawowej i jeszcze nie miałeś tego na lekcji. No nic trudno.

Heh jeśli chodzi o szkołe to sie czepiaj Imargama albo Youena który nie skończył nawet LO. Wole być noobem z pod Carlin, niż napierd*lać w te klocki 24/7.

Cytuj:

own3d

_/

Rodi 05-06-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2097570)
PS.
Gratulacje dla Inshon, dla tych co odeszli z Sunblade i zaczeli walczyć, oraz dla starego WRA za to co zrobiliście z Wizjon i Duskinez tam pod Thais.

SzYmon że ty z takimi lamami jak Glaca grasz. Elo :)

Co takiego niby wielkiego zrobili? Vision samo wjebalo sie w trapa ktory byl do przewidzenia.

LaRrYxX 06-06-2008 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2097570)
@Glaca
Gówno wiem o kultórze? Ja już nie moge <lol> on uważa że ma 200+ lvl i jest zajebisty. Weź się obudź, co ty sobą (nie wiem który to pisał, czy ten mały grubasek, czy jednaz z tych bląd mega kox piczek) prezentujesz? Carlin od Thais? No może i nie odrużniam ale za to ty masz tibię na Rl i nie odrużniasz swojego łóżka od łóżka swojego taty.

PS.
Gratulacje dla Inshon, dla tych co odeszli z Sunblade i zaczeli walczyć, oraz dla starego WRA za to co zrobiliście z Wizjon i Duskinez tam pod Thais.

SzYmon że ty z takimi lamami jak Glaca grasz. Elo :)

weź zamknij pysk i s*******aj do szkoły kurwa, zwidu dobrze mówi więc nie pierdol tylko ładnie przeproś i powiedz że więcej sie nie powtórzy d;

LaRrYxX 06-06-2008 00:12

Cytuj:

a ty atakuj swoją starą dzikim pnączem, kolejne dziecko piaskownicy eh...

UNholy90's 06-06-2008 00:22

Cytuj:

jesteście nobami z pod carlin

A ty jesteś nóbem z Edron. Jakaś różnica? Aha no tak ty płacisz 90 zł ja 200k :P
Cytuj:

Jeden koleś jak zobaczyłem, że pisze "kultóra" to sie załamałem.

To ewidentnie udeża w moją osobę (a że lubisz forumfighterów to dostaniesz).
Ja jak zobaczyłem twoje zdjęcie to się załamałem i zacząłem się zastanawiać gdzie byli twoi rodzice zanim przekroczyłeś 95 kg. (smutne? Prawda boli? Nób z carlin cię wypierdolił.
Ja szanuję to, że masz zabużenia hormonalne więc ty uszanuj to, że mam dysortografię. (Dla twojej wiadomości, mam papierek na dys...bleble ble od 3 lat :P i wydaje mi się, zaznaczam WYDAJE, że wystawiły go osoby znające się na tym co robią tak samo jak ty na pączkach [a twoi bracia na siłce <n/c>])
Cytuj:

Nikogo po tibi nie oceniam, ale moge oceniać kolesia co ma problemy z takimi słowami jak "kultóra"(...)

Lol? Typie, kolesiem to se możesz nazywać ziąąąQów z piekarni. A jeżeli oceniłeś mnie po słowie kultÓra bo użyłem "ó" to co ja mam sądzić o tobie jak wypisujesz na murach "huj" ? (żebyś pamiętał, czy cie stara woła na obiad, czy się do ciebie ksiądz tak odzywa to zawsze tak samo się pisze "chuj" no jak chcesz to już lepiej wygląda "chój :P")
Cytuj:

ale z drugiej strony to może w sumie to nie twoja wina i jesteś ze szkoły podstawowej i jeszcze nie miałeś tego na lekcji.

Do szkoły podstawowej chodzę tylko poruchać twoją siostrę :evul:
btw. Powiedz jej, że jak jest środa to niech nie zakłada majtek z napisem poniedziałek X(

A co do ZwiTka czy tam Glacy to tylko jedno (lol, jedno ehe :D)
*American Pie miało swoją szarlotkę, Furora ma swojego pączka ;(

I pytanie miesiąca:
"Kiedy Glaca-sraca jest najbardziej podniecony?"
odp:
Ukryty tekst:
W tłusty czwartek

PS.
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Wy*******aj tu nie ma pączków.

BY3 :P

UNholy90's 06-06-2008 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 2098081)
weź zamknij pysk i s*******aj do szkoły kurwa, zwidu dobrze mówi więc nie pierdol tylko ładnie przeproś i powiedz że więcej sie nie powtórzy d;

To se guru znalazłeś ... chyba robicie sobie imprezki...... w tłusty czwartek :P

Mam przeposić?
Ok. Przepraszam, za to, że jestem sobą i nakręciłem film jak LaRrYyX uprawia sex oralny ze swoją babcią.

A i to się więcej nie powtórzy ;p Więc Larex,Laryx, Dziwko Gedda czy jak tam chcesz, mam dla ciebie w podzięce jak zwidek 100 pączków w rece.
A tak serio to idz do piaskownicy bo teksty powstałe z bulwersu są zazwyczaj hmmmm..... no napewno nie są wypasione jak Glacóś ;p

Dosyc 06-06-2008 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2098092)
A ty jesteś nóbem z Edron. Jakaś różnica? Aha no tak ty płacisz 90 zł ja 200k :P

To ewidentnie udeża w moją osobę (a że lubisz forumfighterów to dostaniesz).
Ja jak zobaczyłem twoje zdjęcie to się załamałem i zacząłem się zastanawiać gdzie byli twoi rodzice zanim przekroczyłeś 95 kg. (smutne? Prawda boli? Nób z carlin cię wypierdolił.
Ja szanuję to, że masz zabużenia hormonalne więc ty uszanuj to, że mam dysortografię. (Dla twojej wiadomości, mam papierek na dys...bleble ble od 3 lat :P i wydaje mi się, zaznaczam WYDAJE, że wystawiły go osoby znające się na tym co robią tak samo jak ty na pączkach [a twoi bracia na siłce <n/c>])

Lol? Typie, kolesiem to se możesz nazywać ziąąąQów z piekarni. A jeżeli oceniłeś mnie po słowie kultÓra bo użyłem "ó" to co ja mam sądzić o tobie jak wypisujesz na murach "huj" ? (żebyś pamiętał, czy cie stara woła na obiad, czy się do ciebie ksiądz tak odzywa to zawsze tak samo się pisze "chuj" no jak chcesz to już lepiej wygląda "chój :P")

Do szkoły podstawowej chodzę tylko poruchać twoją siostrę :evul:
btw. Powiedz jej, że jak jest środa to niech nie zakłada majtek z napisem poniedziałek X(

A co do ZwiTka czy tam Glacy to tylko jedno (lol, jedno ehe :D)
*American Pie miało swoją szarlotkę, Furora ma swojego pączka ;(

I pytanie miesiąca:
"Kiedy Glaca-sraca jest najbardziej podniecony?"
odp:
Ukryty tekst:
W tłusty czwartek

PS.
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Wy*******aj tu nie ma pączków.

BY3 :P

Jestes tak kurewsko pusty jak koci pecherz po ruchaniu. Wy*******aj stąd

Dosyc 06-06-2008 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez UNholy90's (Post 2098096)
To se guru znalazłeś ... chyba robicie sobie imprezki...... w tłusty czwartek :P

Mam przeposić?
Ok. Przepraszam, za to, że jestem sobą i nakręciłem film jak LaRrYyX uprawia sex oralny ze swoją babcią.

A i to się więcej nie powtórzy ;p Więc Larex,Laryx, Dziwko Gedda czy jak tam chcesz, mam dla ciebie w podzięce jak zwidek 100 pączków w rece.
A tak serio to idz do piaskownicy bo teksty powstałe z bulwersu są zazwyczaj hmmmm..... no napewno nie są wypasione jak Glacóś ;p

I nie rób juz błedów przynajmniej. I nie wciskaj że masz papiery na dys~ , jedynie co mozesz miec to huja w buzi swojego starego.

UNholy90's 06-06-2008 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dosyc (Post 2098099)
Jestes tak kurewsko pusty jak koci pecherz po ruchaniu. Wy*******aj stąd

Nie stać cięna coś bardziej ambitnego ? Bywa, jak się chodzi do klasy z Glaca. Elo, bujaj. A i mam wypie.rdal.ać? Musieli by mnie wynieść na noszach :evul:

Ukryty tekst:
My tu gady gady a Glacu ojebał cukiernie ;/

UNholy90's 06-06-2008 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dosyc (Post 2098104)
I nie rób juz błedów przynajmniej. I nie wciskaj że masz papiery na dys~ , jedynie co mozesz miec to huja w buzi swojego starego.

Zawsze się znajdzie jakiś przygłupawy zioąą słuchający Firmy i HG co podważy moją (wadę pisania), bywa.

No ja może mam chuja w buzi mojego starego, a ciebie ojcowie biorą na dwa baty ? No i kto ma pojechane ? ;o

abece 06-06-2008 01:00

encepence chuj ci w rece

hyehhr45 06-06-2008 06:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaRrYxX (Post 2098081)

w ktorym momencie dobrze mowi

Master of Puppets 06-06-2008 07:07

kłótnie kłótniami, spoko, ale to co wy od*******acie to jest przegiecie.
Jeden lepszy od drugiego...
Unholy~ teksty o starych sa naprawde nie na poziomie
Glaca~ czasem warto dorosnac...

Diablord 06-06-2008 08:10

Zwidek szkoda klawiatury na napinki na tym forum. Unholy myśli, że jest fajny i śmieszny, to niech sobie tak myśli. Nie odpisujcie na te "rzałosne" posty, to nie będzie spamu.

Coś dziś mało Inshonów przed SSem było.

$eetho 06-06-2008 08:20

Proponuję zakończyć elo temat o nobach z pod depo w carlin oraz jacy to wy jesteście mega pro gamerzy i kozaki na rlu.

http://allegro.pl/item378220104_tibi...l_furora_.html - czy to nie Tebelus?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32.