![]() |
|
To samo co kolega wyżej :)
I cyce w Thais ;) |
26 RP, 59/41
p ammy, c helmet, b robe, p legi, dragonka, zwykle bootsy.. bije ze spearow. za 2 lvl royalki ;] gdzie moge expić z zyskiem? narazie jestem na Peninsula Tomb -2, zysk nie taki duży ale waste nie ma, exp też nei najgorszy. do ktorego lvl tam siedziec? albo inny tomb jakiś? jak tak to jaki? i jaki zysk ;> i exp/h? i od którego lvl bede mogl sobie spokojnie chodzic na dragi bez obawy o deada? z małym waste (np. 2 mana poty) |
Jak na majnie to do 10lvl najlepsze są trole orcki itp
Potem roty mino a potem wszystkie orcki oprócz zerka i lidera i w tym stylu a potem juz wczujecie się w rytm i będziecie na czym expic |
Elo siema witam.
Ja tu do was z zapytaniem. Otóż gdzie by tu zaexpić 63 elite knight' em? Oczywiście Pacc. Świat Non-pvp co trochę utrudnia expienie. Chcem szybko wbijać lvl nie bacząc na koszta. Dodam tylko, iż nie chcę by to były: Dragony, Zółwie, Lizardy, Scaraby, Małpy, Ef - bardzo mi się znudziły ;s. Chcem coś żeby szybko zaexpić ;) ~~Pozdroł~~ |
@up
Piraty,Tomby, Barby, |
Cytuj:
|
Cytuj:
dzięki Lynx ;) |
Cytuj:
SRY ZA DOUBLE POST :S |
co to MS? :>
|
pomocy
[quote=Gremlin;17443]Wtrace swoje 3gp.
Co bic na Rook: Polecam zobaczyc poradnik by Bestmajen Poradnik ten link nie wchodzi, otwiera sie jakas czarna strona z reklamami :(:(:(:(:( |
Voc - Sorcerer
Lvl - 28/29 Mlvl - 27 Eq : Devil Helmet, Noble Armor, Plate Legs, Buciki, Dwarven Shield, Wszystkie różdżki do Wand Of Decay Typ konta - FACC Gdzie expic ? :D Jeśli możecie, piszcie rady na PW, jak nie, to poszukam tutaj, mimo, że wiele osób korzysta z tego tematu :P |
Cytuj:
|
Paladyn- 31
Blue robe Vampire Shield Fur Boots Crown Helmet Platinium amulet Plate legs Skille: 72/58 Gdzie expić? Aby w miarę szybko leciał exp? Nie musi lecieć dużo kasy, zależy mi na szybkim expie i średnim waste. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dwarf hell, Orc Fortress, MT. Sternum undead cave najniższe poziomy + te z dragami, Cyklopy (smithy etc.), DC -2, Vyverny koło OF np, D lair Venore (max hardkor), PoH. Część z tych expowisk mogą być hardkorowe, zależy jak grasz. Jeżeli naprawdę dobrze to powinno iść zajebiście. @UP - nub ; < |
Cytuj:
Ehh... niestety byłem już tam i zawsze ktoś zajmuje, albo wywala pod groźbą pk... jeszcze te pk teamy w MT.Sternum... |
Takie pytanko :> Czy dam rade 21 knightem 42/35 na chakoyach? Pilne!Szybk! :D
|
27 RP, 59/41
p ammy, c helmet, b robe, p legi, dragonka, zwykle bootsy.. gdzie moge expić z zyskiem? narazie jestem na Peninsula Tomb -2, zysk nie taki duży ale waste nie ma, exp też nei najgorszy. do ktorego lvl tam siedziec? albo inny tomb jakiś? jak tak to jaki? i jaki zysk ;> i exp/h? i od którego lvl bede mogl sobie spokojnie chodzic na drgi bez obawy o deada? z małym waste (np. 2 mana poty) |
Cytuj:
|
Tak z ciekawosci, co mi doradzicie?;]
26ed/30mlvl dopuszczalne male waste;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |
|