![]() |
@up: Oj, no nie wiem...
|
Cytuj:
|
powrot
tak by fake nie upadl:
http://img523.imageshack.us/img523/1228/pasek7tl8.png sorry ze niska jakosc tla, ale nie mialem skad wziasc wygladu ani roomu ;/ ps: ciekawe czemu ostatnio powstala masa "noob" fake? |
Fabula good, ale tlo blee xD
@down Umieraj Muahuaha!!! |
Ratujcie mnie! <dusi się>
@up: Aż tak mnie nie lubisz? |
Zesklejany screen!:baby: X(
|
taaaaak ! oczywiscie - nigdy nie widzialem ani-roomu, wiec skorzystalem z ss kolegi :]
Ale najwazniejsza jest tresc, prawda ? ;) ps: zauwarzyliscie, ze po powstaniu mojego fake namnozylo sie wiellllleeee fakeow o noobach? ... czyzbym byl az tak dobrym wzorem ? xD |
Oj, przykro mi to mówić, ale nie jesteś...
Uhahueauheuaehae!!!!!!1!!!11111111 Jestem z siebie taki dumny! |
Podoba mi się, ale te tło omg prosze jak możesz to popraw to :P
|
ughhh Co to ma byc?!
-100000000000000000000000000\1 to jest straszne przestań i.... <błyskawica uderza w Thor Nephihean> uffff został jeszcze 1hp, błagam nie dobijaj mnie! |
Ok. Da ktos screena z ani-roomu w dobrej jakosci - poprawie to wtedy ;) .
Przez ten czas juz szykuje koleiny odcinek ;] |
Łiiiiiiiiiiiii... Ble! Syf!
|
ostatni fake do d***
+ reszta tez do dupy + nie smieszne = KPSNF ps. naucz sie dodawac... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Temu tematu zawdzięczam jedno... Możliwość przeczytania podpisu Khundy i bycie wyznawcą Wielkiego Pora!
|
Serio? Ja też będe musiał zostać!
|
Cytuj:
dipidapidallaa ruppatirupiran kurikankukka jakilikankuu, härtsätsää jaripidabidilla baritsdandillan dillandoo abarippattaa parippariibadibidibidi stendellandoo, jabarillasdilla deijadoo dabadabadabadabadaba duuajavuu risdan dillan stillan dobadakadagadagaduuduudejadoo" A nie mów bez sensu -.-' |
Uhehehhehehehehe... A sie uśmiałem... ;)
|
dla fanow wielkiego pora :p
http://img86.imageshack.us/img86/7521/pasek8wr5.png por z orginalnej animacji :p |
Urgh... Fanów wielkiego pora na forum jest dwóch...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |