![]() |
A Pania Beger to teraz wszyscy maja za symbol odnowy moralnej w naszym kraju, dramat.
|
Lechu W.: Spieprzaj Dziadu!
|
Opozycja czuwa.
|
Wpół do drugiej w nocy jest, panie Tusk, żona wyjechała, że pan tak córkę wprowadza w arkana takie i owakie?
|
Insynuacja!
Donos złożyłem. Raport na biórku panie Donaldzie. |
Wam się nudzi czy jak? xD
|
Cytuj:
Razem za Polske i caly swiat. |
Cytuj:
|
Bynajmniej dziecinna ta wasza zabawa w spam...
|
"Panie Waldku, pan się nie boi!"
A i ty tam, Wałęsa! Oddawaj moje 100 milionów! |
Ktos mnie wolal?
|
Panie Marcinkiewicz, pan to już się nie wtrącaj w sprawy obecnego rządu bo jesteś pan nikim! Chociaż chyba mogę panu pomóc wcielając do nowo powstałej partii "Staruszek Berety" W skrócie SB.
|
Panie Rydzyk. Idź pan do swoich fanek kosić kase na nowe auto, a nie wtrącaj się pan w plany odrodzenia Wielkiej Polski.
|
Za partie panie premierze, za partie!
Panie Tadeuszu. Nie moze Pan tak jawnie rekrutować! Za kilkanaście lat będą Pana za to sądzić, i co wtedy ? |
Zapewne nikt nie odważyłby podnieść ręki na moją świątobliwość!
|
Panie Rydzyk, nie bądź pan taki pewien.
|
Roman synu mój kochany , niedługo platforma wyginie niczym mamuty , będziemy mieli bardzo dużo stwardniałych członków < wjebiemy ich do LPR-u >...
|
Panowyers whata u doing? We muszt zrobych a antirakiet systam. Fuck polisz politik. Leppah go dig ziemniaki! 2 zlodzieys of the moon wil nat be rzadzing this kantry. Me bych sheff of Poland and hol the lorld!
|
Mister Busz. I zrobisz Your wife najazden of Ku Klux Klan!
|
Bonqiorno mister Busz! U don't puszh nosa w nieyour sprawy! Ducks will rządzić and it will be prikrasna!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |