![]() |
Moze mój awatar niejest najpiekniejszy, lecz mi sie podoba i odzwierciedla to, za jak waznego czlowieka sie uwazam :)
|
Kocham ten Avatar
A to jest muj już stały avatar bo do poprzedniego się ludzie czepiali i mi - reputacje dawali a ten że avatar jest z gry Warhammerr 40,000 i mam do tego obrazka sentymentalne uczućia !!
|
W moim avatarze jest taki jeden koleś, z którym mieszkam i który zawsze za mną łazi= Ja :)
|
Tak se piszę żeby odświeżyć Topic dla nowoprzybyłych.
|
A moj pochodzi z takiej wyrabiscie klimatycznej, starej gry... Ktos zgadnie tytul?
@Khand- Dzieki za odswiezenie tematu... |
Jak wszyscy to wszyscy, nawet ja:D
<--------------- BTW Wczyśniej miałem behemota, ale za dużo nowych go brało i nienadążałem z wysyłaniem PW z zażaleniami:D. A jeszcze za czasów starego forum to wybrałem se ładnego kompa w kapeluszu z galerii. |
no to ja tez się przyłączę
<------ lubię te miasto w którym stoi ten statek kto zgadnie gdzie to jest?? a tak na marginesie podoba wam się?? :D 8D |
Móóój jest najleprzy :baby:
|
A mój? Kto zgadnie co to i z jakiej gry??:P
|
ja na początku gdy założyłem konto na forum tibi.pl miałem zrypany ( jeden z gotowych avatarów) zmieniłem go na TAKI którego bede używał zawsze. wkurzyło mnie to, że na tibia.de NIE można mieć avatarów większych niż 64x64 :( no i musiałem wziąść inny. Tym razem z warcrafta 3.
Uwielbiam rozmaite technologie oraz mechy, przez co mam ten a nie inny avatar :D. |
a mój przedstawia moje logo, opisujące to, że świat stoi na chwiejnej łamliwej i kruchliwej podstawie. Chyba widać XD
planuje go zmodernizować więc może ulec zmianie XD..na pix.art jest taki tyci pyci więc może go niedługo wstawię. |
A mój przedstawiał mnie, przed 5 miechami 8o
Fajny nie? |
A co sądzicie o miom avatarze?
Mi tam sie podoba xD. |
Ja często avatar zmieniam..
Mój avatar przedstawia mój ryj, tylko lekko ciemnawy, bo pod złe światło -.-
Czasami też mam "elke" (jako kibol) |
<------ hi plz :D z jakiegoś innego fora to mam :p
|
A mó avatar przedastawia jak widać pewne mityczne zwierze zwane Jednorożcem. a wybralam wlaśnie taki bo kocham te zwierzęta tylko szkoda żę nie istnieją :(
|
Mam w avatarku magika(mi przypomina), bo chciałem odwzorować Shanhaevela z książki "Świątynia Złych Żywiołów". Teraz wiadomo skąd mam ksywę. :] A poza tym fascynują mnie czary i magicy (szkoda, że nie dorwałem elfiego maga). :)
|
<----------Najnowasz wersyjka mojego awatara:P
|
a ja mam na swoim snoop doga i napis gokufan a powstało to tak że moj brat lubi snoopa a jak poszlem na chwile na dwor i zostawilem kompa na chwile wlaczonego i sie nie wylogowalem :P:P:P:P to mi napisalem pare postów w styl "tibia a czemu nie tebia albo tibibia?" czy "co to gp" ma 17 lat ale jest zielony na temat tibi i zoobaczyl ze kolesie maja avatary to od***al takie cos
<-------------------------------- (na tibi to sie nie zna ale avatar przestawił pedzio!:P) |
<-------- moj avatar przedstawia lekko zmutowanego morderce z filmu "Krzyk" ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:46. |