![]() |
@up
Pokombinujesz to zrobisz ukryte myśli... Ukryty tekst:
I btw. Nie ma spike sworda od 50 levela... |
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
ile ty w ogóle grasz w tibię? Proszę cię, nie pisz nic więcej na temat SS'a bo nie mogę ciebie słuchać... PS. Post który zacytowałem jest stary lecz myślę że aktualny. @Topic Wszystko co mi by było potrzebne to miejsce w którym nie da się wylogować, ani wyjść na exit. (takie miejsce do robienia wystaw 8-) |
|
Wreszcie pojawi się coś nowego, znaczącego na Rooku? Oby, oby, oby! Zawsze miałem nadzieję, że CIPsoft zwróci wreszcie uwagę na to, że w tibi jest także spora grupa miłośników tejże małej wysepki ; )
No i wygląda na to, że zwrócił : ) |
Spoko, jeszcze tylko miesiac :P, zeby tylko dla FACC jak juz cos dadza.... :(, ale nie nastawiam sie na nic... xD
|
@Up.
Przez ten miesiąc to mogą cię zgwałcić, przejechaćcie może cieżarówka, albo pan Roman Giertych może cię osadzić w więzieniu za "nieprzyzwoity wygląd". I jakoś wątpię by Facc dostał coś naprawdę ciekawego. @Topic (żeby się nie przyczepiali) To może chociaż depo?? |
Eee skoro ostatni były dwie sondy na www.tibia.com dotyczące Rook'a to może nam, biednym Rookstayerom dadzą...
/me myśli, że wcale nie biednym (patrz kolekcję Rookguaardian de'Bove) Mimo to depo to najlepsze rozwiązanie takie jak w RuneScape (czy jakoś tak). Było coś tam jak Rook i osobne depo na rooku i mainie :D |
Pan Mikołaj ..było
Depo na rooku ...bylo ..może na poważnie porozmawiamy o petycji....co wy na to? |
@Up
A czy ktoś pisał że będzie mikołaj? Depo nie było i nie będzie, będzie bank a więc będą przechowywać kase a nie wszystkie itemy. Mam nadzieje że cip soft jeszcze coś ogłosi na temat rooka. |
No no, to skoro zmieniło sie coś na katana, to trzeba od nowa wszystko przepickować, może będzie zejście do ghoula :p
|
Cytuj:
Cytuj:
P.S. Instynkt: Jeśli będzie publiczny Test Server to mój łuk czy tam kusza są do twojej dyspozycji. |
Witam. Jejejeje ;) Nareszcie dodali plaże. Teraz tylko ładne laski na leżakach i drinki z palemką ;]. Co do banku to byłem przekonany z tymi CC'ami. A Do tych nowych wyglądów itemów mam zapytanie do Instynkt : Czy podobają Ci się?.
Podrawiam - Guzzik |
@up
Cytuj:
|
Ale muszę przyznać, że wreszcie Cip Soft myśli o rookstayerach (i nie tylko jak zresztą). Banki... to juz 30% całego depo. ;)
Grafika to co kazdy update się zmienia. Cytuj:
"Trade Rookgaard" to juz ćwierć sukcesu. W poście by Instynkt można wywnioskować jedno - Rookgaard się zmienia i to bardzo. |
@Instynkt
A powiedz chociaż, czy ten wodospad będzie na PACC Area? |
no właśnie! Bo moja facc i chcieć wodospadek i rybcia!
|
Rozmawiałem z Instynktem i kazała mi ona wkleić to na forum... (ostatni raz mi coś karzesz xD)
17:24 Sir Kshaq on Isara [1]: Ema 17:24 Sir Kshaq on Isara [1]: gdzie jest ten wodospad? 17:24 Rookguardian de'Bove [88]: Heyah 17:24 Rookguardian de'Bove [88]: Heh w podziemiach =] Potem coś pisałem sobie :D Zapytałem się gdzie jest wodospad i najwięcej zmian 17:27 Rookguardian de'Bove [88]: Nah, wiekszosc zmian widocznych jest na facc =] |
Cytuj:
@down Ciekawość |
@Kolega wyżej.
A czemu tak ci zależy na tym wodospadzie? Wkońcu to tylko dekoracja... @topic. Nie spodziewałem się, że będzie aż "tyle" zmian na rooku. Jestem mile zaskoczony. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:11. |