![]() |
Jak ktos skończy, to wysyła mi PW, ja sprawdzam a potem odsyłam pw z werdyktem w stylu "zamiesć w poście link na forum" albo "awww! ZUOOOO! Niestety nie zamieszczaj" :P
|
No, no, Wieszok zadziwiasz mnie w dobrym tego słowa znaczeniu :)
Strona zedytowana, czas na Jackiewa! :] http://www.mtaworm.glt.pl zapraszam wszystkich! |
Ładniutkie ^^
Offtopic@ No to sie naczekam na swoja kolei xD |
Świetne kolory zostawił w tych promieniach... Powiem wam tyle, że ja już w myślach widziałam podpięty pod to ładny wątek na tablecie ^^. Nom, zobaczymy co będzie dalej :).
BTW Co my wszyscy mamy z tym czarnym? W robaczku przeważa czarne tło i takie "soczyste", dobrze skontrastowane barwy - trzeba wam będzie chyba zrobić na złość i wtrącić jakiś inny, nietypowy wątek kolorystyczny :P |
@MKM: danke ;) choc ja osobiście nie jestem z tego do końca zadowolony :P
@Eileen: ja zaczynałem od pomarańczowego, to już oni przeszli w czerń :P p.s. nowy gracz: Hrabia Citizen @Kwaso, na pocieszczenie, PaYo i Hrabia poczekają trochę dłużej :P |
@Eileen
Pomyśl o mnie jak bedziesz robić prace.. :P Cytuj:
|
http://foteka.pl/pokaz.php?id=7532
hehe, wykonanie pozostawia wiele do zyczenia.. mialem zreszta inne plany ale jakos praca Wieszoka nasunela mi taki pomysl :P |
Ach, dzięki za łatwe przejście ;P. Mam już pomysł, dzisiaj albo jutro zrobię swoją =).
|
Proszę, zrób to dzisiaj, bo inaczej mogę nie zdążyć(jutro mam turniej)
|
oo ale ladne :D Radek zobaczymy jak ci szybko pojdzie :D
|
Coś nie moge wbić się na server i wżucić tego, godziny szczytu.. :/ do jutra będzie na 100%. Poza tym, dobra robota : )
|
Dzisiaj się nie wyrobię, bo muszę Photoshopa od nowa ściągnąć. Będzie jutro popołudniu.
@down Cytuj:
|
Masz 5 dni, czy ja rządam pracy już dzisiaj?...
|
@UP Nie, ale Slawkowi spieszno ..
|
No no bardzo fajne :)
|
Już mi nie śpieszno, Jackiew wie dlaczego...
:(:(:(:(:( |
Komputer mi się sypie, ale praca wysłana. Nie jest powalająca, ale mam nadzieje, że przejdzie... :d
|
Ostatnio mam coraz mniej czasu i mniej chęci, server na którym znajduje się strona strasznie mnie wku#@#$ia. Dla tego zapytam się, czy jest jakiś chętny, aby prowadzić i aktualizować strone z robakiem? Taka osoba musiała by znaleźć odpowiedni server. Pliki ze stroną jak i pliki graficzne przekaże osobie chętnej do prowadzenia stronki.
|
Dziesięc sekud temu mu PW wysłałem a on się wylogowuje -.- łosz ty!
@top JEHAA, tera moja kolej |
Cytuj:
Ja strony niestety nie chcę przejąć, także ostatnio nie mam czasu za dużo :d. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |