![]() |
Cytuj:
Btw. tak naprawdę to zamiast łapać jakichś dilerów narkotyków to czyhają na uczciwych ludzi, którzy tylko chcieli sobie w coś pograć nie wyrządzając szkody innym |
kichakichakicha
|
niech się pałują pały :D <rotfl>
tak serio serio to nie mam nic na sumieniu...wcale...:evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
@Explorer of Hell: dużo gada, mało zrobi gdy przyjdzie co do czego?... |
kichakichakicha
|
Nie Ma Rzadnych Kontroli Prywatnych KomputerÓw Jezzzzzzzzzzzu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wieszokowi chodziło chyba o to, że jeśli łamiesz prawo to je łamiesz i już. Nie ma znaczenia jak. Oczywiście jest różna szkodliwość społeczna czynu, niezaprzeczalnie i bezapelacyjnie.
|
Taka ciekawostka: Wzięli się za pirackie serwery do L2. Dla przykładu :
www.l2extreme.com Czy kara nie jest oby na pewno za wysoka? O.o |
@up
O_o To mają przewalone... Czytałem, że sam NCSoft nie chce zwalczać serwerów L2, traktuje je jako reklamę... Ciekawe. |
Zawsze lepsze to od tego.
vide linage2 i FBI |
OMG. O mało z krzesła nie spadłem
|
Kurwa.. i jak tu nie mówić H.W.D.P? Za morderstwo ludzie dostają po 12-20 lat a za głupie płyty koleś dostał dożywocie........
|
@up: nie mieszaj wyroków z polski z tymi z Chin... Tam skazano kolesia za kradzież ropy na stryczek... To są dwa różne systemy karne więc wiesz...
|
http://wiadomosci.onet.pl/1441519,18,item.html
polecam artykuł dla niedowiarków,oczywiście to że skontrolują Twój komputer jest mało prawdopodobne, ale jednak istnieje |
Cytuj:
Cytuj:
Przeciez k***a policja nie wydaje wyroków tylko sąd, na podstawie prawa jakie obowiązuje w państwie więc zastanów się co mówisz. |
mysle, ze wykrzykujac HWDP chodzi ogolnie o organy rzadowe ;)
tj. m.in. prokuratura, sady, policja. tylko, ze policja, jako jest, ze sie tak wyraze jednostka pierwszego kontaktu - to na niej skupia sie ta cala, zreszta bezsensowna, propaganda jesli mozna to tak nazwac. |
Cytuj:
"Ukradniesz dwie gruszki,i wyłapiesz więcej.Niesprawiedliwość aż opadają ręce" @ DOWN Nie nie nie.tylko nie bierz mnie za różowego gangsta dzieciaka.. Ja tak wcale nie myślę. |
Cytuj:
Jaki system?! ke? Ok, w polsce z organami prawnymi nie jest idealnie, ale co było by lepsze? Free for all?! Róbta co chceta.... Po to jest prawo, by je przestrzegać, i nic do tego, co za jest złamanie dostaniesz. Najlepszym wyjściem było by wprowadzenie prawa jakie było w państwach skandynawskich n'lat temu. Kradzież? Utniemy ci łapę... Przegięcie? Nie! Teraz tam możesz zostawić samochód z kluczykami w stacyjce i na chodzie w środku miasta a nikt go nie ukradnie... chyba, że jakiś turysta... W polskich korzeniach jest taka typowa sarmacka postawa, niech będzie sobie prawo, ale ja i tak jestem ponad nim -.-'' czepiasz się, że za kradzież dostałeś więcej niż za morderstwo?! Trzeba było nie kraść... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |