![]() |
Cytuj:
|
Ups... ^^ ci co wydali kase na magebomb musza sobie teraz pluc w brode :)
|
|
Ciekawe czy Cipsoft wszystkich wykrył co robią megabomb :p albo znalazl tylko tych co maja duze lvl ;) ale liczba 800 mowi nam ze to wszystkie teamy co to robily xD
|
pierwszy raz spotkalem sie z tym magebomb filmiki niezle :D pomysł tez ale moze mi kots wytlumaczyc jak to robi sie (teraz mozna bo i tak nieda rady)przez mc czy jak ??
|
No prawde mówiąc to nigdy się z czyms takim nie spotkałem ( i całe szczęście) ale raczej dobrze ze takie coś zrobili :)
|
Na forum pewnego serwisu mozna poczytac wiecej o tym. To jest jakis bot ktory uruchamia te wszystkie postacie (najpier trzeba sie nimi w tym miejsu wylogowac) ale to strasznie skompikowane.
to nie bug tylko bot |
ale mnie chodzilo o to jak to dziala ziooooom
nie powiesz ze to latwe |
Cytuj:
A co do wykasowanie kont... moge powiedzieć: LOL! |
Moim skromniutkim zdaniem wielki plus dla Cipsoftu, że walczą z całym nieuczciwym tałataństwem dzięki czemu takie niemające zbyt wiele czasu na Tibie osoby jak ja mają niezgorsze szanse. Co chwilę wychodzi jakaś "afera" którą wykrywają i karzą winnych. Oby tak dalej...
|
Widzialem to wczesniej juz.
mi sie podoba. ale nie chcial bym brac w tym udzialu. ciekawe kto i jak to wymyslił:evul: |
Magebomb - funkcja w BlackD Proxy, platnym bocie - albo z rl kase badz za gp na Berylii.
Ciekawi mnie tylko, w jaki sposob CipSoft zdobyl dowody, ze skasowane osoby rzeczywiscie uzywaly nielegalnych programow. |
Widziałem filmik z tym "megabombem" ale nie rozumiem dlaczego Harmonia była wyłączona (nie wiem jak inne Non PvP) wkońcu to Non PvP :/ Długo to nie trwało , ale współczuje ludzią, którzy robili jakieś questy :/
|
Ciekawe czy działa to tylko na ludzi, czy na potworki też, ciekawie by bylo:p
|
Jak juz w innym temacie pisalem :
Dowody sa w logach. Pisalem kiedys ze cipsoft nie sprawdza i nie przekopuje calych logow Oni czasami tylko robia akcje - z reguly tak raz na rok Wtedy 400-800 kont z reguly ulega kasacji Przypomnijcie se co bylo wczesniej - akcje z ronymi botami sharingiem itp i kasacje badz bany :D |
Elegancko zrobili z tymi dziesięcioma sekundami.:P
|
Cytuj:
Ale tak czy siak, do dupy. Magebomb to fajna zabawka była, eh. |
No i dalej wierze w cipsoft. Ale 10 sekund to i tak malo ;d
Powinno byc ze na danym ekranie nie moze sie zalogowac wiecej niz 5 osob i to 10 sekund, nie dotyczy depo i swiatyn |
Cytuj:
|
Nie wiem jak wam ale mi refugia jeszcze nie działa sprawdzałem inną postać na candii i mi działało , a refugia nie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |