![]() |
Ho ho!
Piękne!
Chciałbym teraz tak mieć pacca i sobie kupić jeden z nich :p Zajefajne, Cip'owie sie postarali =) |
B) Hehe ja mieszkam w AB lepiej uwielbiam AB lepiej! Ja Kocham AB i mnie bardzo zadowoliły te domki i chyba kupie se PAcc'a i kupie jeden z nich :) wkońcu to będzie prezent od mikołajka.
|
Prosze O Pomoc Jak Najszybciej Sie Da!!!;( :(
|
fajna sprawa to odnowienie domkow w ab tylko i tak wszytskie domki juz beda zajete:P ciekawe kiedy nastepny treaser : )
|
fajne żaby na imageshacku .......
|
nie widać ss :/
|
@upup
No, bombowe A teraz, Dwim, powiedz PoH.. kasowałeś obrazki z mojego posta? |
wszyscy ciesza sie z update ... a jak dowiecie sie wiecej to wam japy zrzedna ; o bo wymysla cos takiego ze wam szczeka opadnie ... tak jak bylo z tym update
|
Mnie tam WSZYSTKO co dodali w tym up się podobało. I zapewne teraz też tak będzie.
|
Super! Szkoda , że nam 3 obrazki nie działają, ale są na www.TibiaBr.com.
|
Ahhh.. Ja uwazam ze tych uptade'ów jest za wiele!!
Wedlug mnie panowie z cipsoftu przesadzaja z tymi uptadami... najbardziej to mnie wkurzyl uptade letni "summer 2006" w trakcie ktorego mialem pacc.... weszly nowe outfity i skonczylo sie zostawanie outfita po paccu... Jakze sie mocno zdenerwowalem gdy zobaczylem zwykle ubranie wiesniaka zamiast pieknego ubranka jekie mi odebrano.. :/
Pozatym przez te uptade jest coraz wiecej bugow ;p np. ten slynny "MAGEBOMB" Mysle ze tibie powinno sie zostawic taka jaka jest teraz!!!!! |
Cytuj:
:evul: szkoda że naprawili to ale już 2 sposób mam :evul: |
Cytuj:
|
czlowiek- swir
Zaprawde powiadam wam... Kto nie bedzie uczciwie gral w tibie tego gmi dopadna!!! A MAGE BOMB to potega ;) |
Naawet najs są te domki i teraz pewnie jak zawsze zresztą każdy bedzie chcial mieć domek w ab :P
http://img234.imageshack.us/img234/5...driel02uy9.jpg http://img234.imageshack.us/img234/6...driel04hw9.jpg |
Cytuj:
trzeba miec troszke tam, B) GM to może mie pocałować gdzieś ;) |
@up
Wielu już tak mówiło....Czytałeś ile kont zbanowali za magebomb itp? |
Cytuj:
Juz jestes druga osoba z takim problemem o ktorej slysze. Cos mi sie wydaje ze przez te lagi i wlansie takie problemy bedzie cofka ;) Nie mam pojecia co moze Ci pomoc. |
Cytuj:
a takie hary to to ~4-5 "uhmakerów " na 2 dni (bot) |
Hmm... może być ciekawie. Kolejny PACC się przyda, szczególnie na TS (o ile będzie...).
Czy tylko mi zdjęcia się nie otwierają, prócz pierwszego?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |