![]() |
up@
Nepewno więcej niż jest to powiedziane np. do 17:10. |
!!!! :/
i super 16 i jeszcze nie wlaczone:/
K***a pewnie pogramy sobie o 18. pozdro 4 @ll:* |
działa..............
|
:p
Cytuj:
To co napisałeś napewno jest prawdą i się z tym zgadzam, lecz jak Cip'soft zapowiada, że przerwa będzie na przykład do 14:00 to często jużtak było ze miał opuznienia :] |
Nie wszystkie servy jeszcze działają :/ Co za niesprawiedliwość:D
|
Cytuj:
nom masz racje:P od Tibii mozna sie uzaleznic tak jak zresztą od wszystkiego:P. Nie slyszeliscie o takich przypadkach? |
przeciez znacie ten dzisiejszy cipsoft :) ale jakos sie pospieszyli o.O pierwszy raz
|
Ddziala ;]...
|
tylko ja takiego pecha ze nic nigdy nie dziala na czas!!!!!!
eh :/ |
hehe....to juz meczace..pierwszy raz od paru dni niemam kary a tu servy wylanczaja ... jak tak mozna ju 16:11 i dupa ;/
|
16:10
Furora już działa. Harmonia startuje. Nebula OFFLINE buuuuu;( ;( ;( ;( @edit 16:18 Harmonia online Nebula startuje yeah |
Guardia dziala
Julera staruje ! <jeah> |
Menera startuje <jupi>
|
Cytuj:
super! :D mało osób:D ale lagi są...... |
Ale wszyscy rozpaczali, że serwy wyłączone a ja i tak mam bana, którego przyjąłem jak przymusowy urlop i dobrze mi na tym wyszło bo przynajmniej nie panikuje. Ale tibia.com nadal nie chodzi a chciałem cos sparwdzić
|
Empera działa
Refugia - nie (16:18) 16:20 - ok |
Ale jesteście uzależnieni... JA np. nie muszę grać cały czas...
AAA! ZARAZ OSZALEJE! WłACZCIE TIBIE! luminera - działa pandoria - startuje xerena - nie działa! głupie! głupie! głupie! LOL: Użytkowników czytających ten temat: 249 (zarejestrowanych: 76, gości: 173) |
Candia i Amera działają
A dla mnie najważniejsza Selena oczywiście nie X( |
jezu dziala spokojnie 10 minut nie mozecie wytrzymac?? boze co za ludzie...8o
|
Refugia startuje.... :D 8o
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |