![]() |
Alora i love ya <3 jedna osoba ktora cos wie o tibi hehe ...
ten giant spider poprostu dziala mi na nerwach.. po 2 messiah to znany cheater wiec pewnie do 60 bil roty lol :p wiec co do jego skilla nie widze problemow i mam nadzieje ze giantspider wanna be sie nie odezwie |
@up.
Cheater czy nie, ale jednak legenda, czarny charakter na imie którego drżała cała Tibia ( a nawet Cip-soft ;]). A wogole, to 2 osoby to jest i tak straasznie malo w porownaniu z tym, co sie dzieje teraz, gdy kazdy "porzadny" lvl ma co najmniej 3-4 :P Moze i troszke przesadzilem, ale jednak na pewno cos w tym jest |
Messiah
Messiah byl bardzo dobrym playerem. Dzisiaj wbicie sorkiem mlvla 70 bez stania pod domkiem to niezly wyczyn. A kiedys gdy manasy byly drozsze dawaly mniej to 70 mlvl byl czyms nie do pomyslenia :D Pozatym panie GiantSpider od jakiego pan klienta gra w ta gre? Od 7.4? a moze 7.6? Niestety to nie obrazuje tamtej rzeczywistosci. Z drugiej strony kusi mnie zagrac sorkiem po staremu czyli w-hammer roty dragi demce dle :D Bez Hydr,tombów,tiquandy,piratów. Ciekawe co z tego wyjdzie :D
|
Cytuj:
Ajo , Rafa , Daniel + jeszcze jeden brat ale imienia nie pamietam lol. |
Cytuj:
Skąd ty masz takie informacje? |
znammmm messiaha mistrzu i wiem co on robi z bracmiiii
oni sa od tej gry uzaleznieni i moga grac w nia 24/7 |
Cytuj:
|
jak bym wierzyl w to co mowi messiah nie zmienial bym serwa!
|
Cytuj:
Więc nie pieprz głupot, bo tak na dobrą sprawę to oni dziennie bardzo często nawet godziny na exp nie poświęcają ;] @down: Messiah aka Daniel = blackd owner ; o |
Cytuj:
Gallar jak zwykle, Blackd proxy ;). |
Cytuj:
|
Miał nick Blackd. Hum lubi podążac obranym torem. Jaki nick taki bot. ahh nup.
Jakby co Messiash to Knightsolo. ;d |
Cytuj:
oj nie wolno sharowac ;> |
Cytuj:
Linka nie podam, bo znów warnik poleci za rozprowadzanie oprogramowania sprzecznego z tibia rules. Cytuj:
Cytuj:
|
@Gallar
Mógłbyś podać jego nick :)?? |
kurwa a moglby ktos wyjasnic o co chodzi z tym messihem? ja wogole nie wiem kto to jest :/ wiem tylko ze jego nick widnieje na stronie z cheatami w tym i mage bombem ale nic poza tym nie wiem podpowie ktos? :(
|
huh
Cytuj:
Messiah to jedna z legend tibi :> radzilbym poszukac a napewno cos o nim znajdziesz ^.^ |
Cytuj:
Możesz wpisać sobie na videogoogle "Messiah". Nie wiem czy jeszce jest, ale był tam film, który może ci troske przybliżyć jego postać. |
Cytuj:
|
z tego co wiem messiah był jednym z pierwszych 100 lvl. Potem zaczął masowo zabijać. Działał jak wąglik, wszyscy padali. Wytrawny pk, naprawde dobry gracz nawet jak botował czy nie botował. Dochodziło do tego, że stawał na słynnym dwarf bridge i wymuszał 5k za przejście (płać albo zgiń). Cała Nova rozpoczęła z nim wojne. Wygrałby (jak sam powiedział w wywiadzie tylko jedna osoba go zabiła na całym serwerze, a potem została zrookowana), ale Cip soft skasował mu chara. to tyle
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45. |