![]() |
http://img292.imageshack.us/img292/4878/loottf0.jpg
Ostatnio zbijam niezla kase na lizardach, to loot po 2,5h expienia. |
Żółwie i żabki przedewszystkim!
A jak nie to może scaraby Z Facc area to soldy i może katedra(tarantule i bh) albo EF :P Odradzam blokowania hydr gdyż na takim lvl łatwo paść |
?? noob?
Jak się te filmy ogląda??
|
Jeżeli chodz o pacc to tu najlepszym miejscem sa zerki na Edron.
Exp jest przyzwoity - loot bag zabieramy zaraz ze soba do sklepu i sprzedajemy. plusy: +szybko sprzedany loot - od razu mozna wrocic i expic dalej +najlepszy exp sposrod tych trzech miejsc Mintwalin + duzo lootu - duzo czasu na jego sprzedawanie Elfy i arcany +loot duzo wart -porównywalny do mintwalin -bardzo krotki okres sprzedawania Przytoczone dla Elite knighta. Dla M sorca -> Tomby w sumie chyba, zerki z vis od 50-55lv. Dla royala -> raczej guardy i draggi. |
Lol
troche sie zdziwilem czytajac ten temat, wszyscy tylko EF, EF, EF a o starych dobrych guardach to juz zapomnieli, moj kumpel ze skillami 80/80 to wbije na dwie kopalnie guardow expi 5h i zurzywa okolo 1-1,5 bp mf na 2 godzinki :|,a z lotoem nie wiem jak bo mu nie penetruje :P ale zwraca sie,stanowczo sie zwraca xD
|
Cytuj:
|
A gdzie mógł bym najlepiej zarabiać 34 ms z 33 magic levelem?
|
Mintwalin na dłuższą mete, dobry loot w kasie + zajebisty lootbag :D
Guardy, ale troche waste uh. @up Mintwalin ;D Ale manasy weź ;p |
Mint~ Z tylko woi czy z woi + monk ? (bo mi sięzdaje że exp ten sam będzie)
|
To zależy od ciebie. Ja bym polecał monka wziąść, ponieważ jeżeliby ci wyskoczyło więcej guardów, to na monka możliwe że się przeżuci. Będzie ci trochę zwalniał chodzenie, bo to ślimak(ale zerka sie nie oplaca). Ale weź kilka gfb( tak z bp). Przyda się na wejście.
|
Cytuj:
|
A ja mam takie pyrtanie czy mino leather moze spzreadawac tylko pacc czy facc tez moze?
|
Cytuj:
Zarobek tak genialny jak dla ciebie tylko, że swiszczy. |
Teraznix- o czym ty mowisz wogole? sprzedawac moze wszystko azdy przeciez (oczywiscie ludziom) ja nierozumiem, probujesz zaistniec na forum czy tylko glupka udajesz.
|
Cytuj:
|
tu sprzedaje czesc loota z lizardów
http://img299.imageshack.us/my.php?image=lizardev4.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |