![]() |
Zapowiada sie następne super ,utpade podoba mi sie z tym bankiem ,bo nie które noobki pytaly się jak zaplacic czynsz na Domek ... :p
|
Coś pięknego - bank w Rookgaardzie GREAT 8o
Teraz to mogę nawet CIPSoft pochwalic aż miło :] Wprawdzie nie ma mowy o nowych terenach, ale widać, że twórcy Tibii dowiedzieli sie o potrzebach rookersów NARESZCIE i czekamy na DUŻO wiecej nowości z utęsknieniem :baby: |
Eee:D
Ten Update Rox:D eee... co mi tam... kupuje Pacc xD
swoją drogą to wreszcie coś dla rooka, dokładniej mówiąc ten bank:) |
............
|
I tą cześć można nazwać -prawdziwym- updatem
|
Cytuj:
|
news
hehe dozbre na maxa ciekwe czy porzyczke bedzie mozna wziąsc :) xD
|
Cytuj:
|
Duży + dla CipSoft
|
Dziennik questów to bardzo dobry pomysł. Pewnie będzie działał tak samo jak spellbook. Ciekawe jaka grafika (może da sie tym ozdobić domek :P). Konto w banku to także świetny pomysł. Będzie można pójść do bankomatu i wypłaćić gotówkę w dowolnym mieście :D. Powini jeszcze wprowadzić fundusze emerytalne i pożyczki (jak nie spłacisz to ci do domu przychodzi NPC komornik xD). A tak na serio to wpłacone pieniądze mogły by się ponażać (np lokata 2% w skali miesiąca). Nie wiem czy znowu tak wiele osób przebywających na rookgaardzie pisało na trade, ale osobny trade channel na pewno nie zaszkodzi. Usprawnienie poczty także nie może nic zepsuć a może się kiedyś przydać (do czego - nie wiem :P).
No i wreszczie, na koniec: OKIENNICE I WSZYSTKIE MEBLE USTAWIONE JAK CHEEEEE !!!1111ONEONEONEPIETNASIE muHahaHAhahahahfhlastflhastu ROX! Mógł by być jeszcze jakiś baaardzo trudny quest na pozwolenie rozbudowy domku i na cement. By sie rozwalało ściany war hammerem i robiło własne xD I mam jeszcze pytanko: Lada sklepowa to nie mebelek nie? Bo chyba nie będzie można z byle jakiego domku zrobić sklepu. Faktycznie napisali że od 5 aukcje nie będą rozpoczynane. To oczywiście może nic nie znaczyć ale wygłąda na to że maksymalnie tydzień po 5 grudnia będzie up (lub test serv...). Trza 70/70 dobić do 5 :D. |
ja myslalem 2 lata temu o tych bankach wpadlem na taki pomysl teraz widze ze cipsoft na to wpadł będzie wesoło o0 :D uptade zapowiada sie kozacki
|
boooshe-.- glupie ludzie... a czy tam jest napisane ZE BEDZIE MOZNA WYMIENIAC KASE??!! moze i... ale sie nie podniecajcie crystalka na rooku bo pewnie jej nie bedzie... nawet jesli na main tak, to nie koniecznie bedzie musial byc ten sam NPC na rooku...
btw. tylko beda troche kolejki do bankiera :/ np. w thais... 900 ludzi online w tym najwiecej w thais (chodzi o pojedyncze skupiska) i wszyscy beda chcieli do bankiera -.- i jeszcze blokujace nooby...sux |
Ludzie troche spokojniej ! Pierwsza zapowiedz a wy tak sie podniecacie :P
Poczekajcie az dadza cos naprawde cool ! |
O bochen.... komplikujo to tibie jak tylko mogo... po jakiego grzyba te banki!!!!X( przeciez z dp i tak ci ich nie wezmie a tak po update bedzie taki zamot zwionzany z tym ze soboma... banki mi sie wogole nie podobajo X( X( ;(
|
Ogolnie to czekam na pacc i mam zamiar zabrac sie za jakies ciekawe qesty z ekipa zeby znow poczuc ten klimat rpg. Bank hmm nie wiem po co to.
Generalnie chcialbym zeby dali qesty ktore beda naprawde ciekawe. Nie ze jakies na maxa zawalone potworami tylko takie w ktorych trzeba myslec. |
Ogólnie można by powiedzieć, że zapowiada się całkiem niezły update...
Dziennik zadań - dobry pomysł zastanawiam się tylko na jakiej zasadzie będzie on działał :P Banki - przyda się, ale nie wiadomo czy dostępne tylko dla pacców ;) Bank i kanał trade na Rooku - pewnie rookstayerzy się ucieszą :D Domki - tutaj należy się duuży plus dla Cipsoftu, nareszcie noobki nie będa mogły wrzucać ton śmieci przez okna :cup: Należy jednak się spodziewać, że nasz podstępny Cipsoft doda nam jeszcze jakiegoś "super any-bota" czy jakieś inne świństwo. |
Fajnie się zapowiada :)) Wygląda na to, że będzie ciekawie w te święta ;] Pzdr
P.s. Mogliby z powrotem dać taką funkcje, że po skończeniu się PACC zostaje outf, który się miało ostatnio, a nie, że odrazu na FACC wskakuje... Teraz wogóle już po PACC nic nie zostaje ;PP |
Dodaliby jakiś sensowny quest dla facc, od keidy wprowadzili ghostland nic ciekawsego nie było :/ WIEM ŻE PACC PŁACI TO DOSTAJE I NIE CHCEM ZACZYNAĆ KŁOTNI!!!!
|
Cytuj:
Update zapowiada się bardzo smakowicie. Jak CIPy zajmą się jeszcze knightem/pallem, to będę już całkowicie w niebie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |