![]() |
te itemki juz dawno tam byly wiec nie wiem czym sie tu cieszyc :confused:
|
Także uważam że to jakiś quest
|
Moje spostrzeżenia:
Pomiesczenie ma kształt korony Na każdym rogu korony są kamienie a na końcówkach super itemy jest 5 rogów korony korona to też hełm Na środkowym rogu korony leży korona Na każdym końcu jest martwy człowiek 1. dark set - coś z ciemnością może =2. loot z demona ==3. super itemy =4. loot z dla 5.Itemy związane z dwarfami (golden helmet jest w skarbcu kazo chyba, albo golden bootsy, w każdym razie musi mieć on coś wspólnego z dwarfami) Trzeba pogadać z dwarfami o golden helmecie, hell gate, koronie, kamieniach, 5 skarbach etc.. Możliwe, że trzeba gdzieś położyć 5 ciał potworków związanych z tymi itemami, 5 kamieni szlachetnych (te 4 co są z tibia tales w carlin od druida, srodkowy to perla jakaś) Dużo można wysnuć z 1 SS, a jak by mi się chciało pochodzić po Tibii etc. to może i bym quest zrobił ; ] Edit: Po 1. Skąd GM ma wiedzieć o questach!? Ten quest może nie być JESZCZE otwarty! Kto gra kilka lat (ja gram 5, z przerwami dużymi) wie, że np. o ankrahmun i jakimś queście w tym mieście pisało w książkach w Tibii jak jeszcze ankrahmun nie było ;p potem drogi do tych questów (jak ank zrobi) były zabarykadowane m walami. Nie wiem dokładnie o jaki quest chodzi, chyba o ancient helmet. O PoI też było mówione dużo wcześniej, niż je dodali faktycznie. W paru miejscach było widać puste kawałki pomiesczeń, które teraz są PoI. Mówiło się wtedy, że nie odkryte jest jeszcze 70% PoH, że dochodzi się tam przez tą wierzę (co teraz jest Dream chanage quest, kiedyś była wierza i nie dało się wejść w ogóle!) itp. W tej wierzy o ile dobrze pamiętam jest maszyna snów czy coś takiego (a może nie w tej wierzy) Taka sama, lecz zniszczona maszyna jest pod bagnami koło Venore Jak widać Cipsoft myśli o questach dużo wcześniej, niż je wprowadza ;] Może dopiero w tym update (albo i za rok czy 2) dokończą ten quest ;p Bo przecież nie może on być za trudny, za łatwy, musi być odpowiedni po prostu, a wymyślić wszystko tak, żeby było idealnie jest raczej trudno :] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Generalnie wszystko czego nie potraficie wytlumaczyc albo jeszcze nie zostalo zdobyte jest traktowane, zupelnie bezpodstawnie, za jakis quest. |
Dla mnie jest to prawdopodobnie najlepsze połączenie itemków, Lub król i jego armia! Wiem ze się z tym nie zgodzicie, ale co mi tam xD.
|
Cytuj:
|
Wątpię, czy to jest jakiś quest. O ile wiem żadna książka o tym nie wspomina, ani żaden NPC.
@Ghonox Pomieszczenie ma kształt stopy, a nie korony (moim zdaniem). Idąc Twoim tokiem myślenia można powiedzieć, że dark armor nie jest związany z ciemnością, tylko z ludźmi bo jest dostępny z questu w którym bierzemy go ze zmarłego człowieka. Po co mieszać a to Tibia Tales, który istnieje o wiele krócej niż skarbiec? Powodzenia przy robieniu tego questa o ile istnieje = ). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |