![]() |
faktem jest, ze dziecko musialo zaczerpnac te wzorce, ktore usilnie probuje wszystkim pokazac w przedszkolu. Faktem jest, ze przedszkolanki zamiast dac po dupsku gnojowi daja sie teroryzowac. Faktem jest, ze rodzice zapatrzeni w swoja pocieche nie widza problemu, a jedynie chwala synusia za tyle energii.
Fatkem powinno byc, ze dziecko nalezalo wczesniej oddac juz na badania psychologiczne, a czego nie zrobiono. Im dluzej zwlekaja wszyscy, tym dziecko bardziej wbije sobie do glowy te zachowania, ktore mu imponuja. Ja mam tylko nadzieje, ze na drodze sadowej rozwikla sie problem "malego terrorysty", ktory przeciez nieswiadomy jest tego zla, ktore wyprawia. Poza tym gdzie zgubily sie czasy, kiedy rodzice prali dziecko za przewinienie? Wydaje sie to okropne, ale jestem za karami fizycznymi do pewnego wieku, bo 20-30 lat temu tak popier.dolonych dzieci swiat jeszcze (przynajmniej w polsce) nie widzial. |
@up
zgadzam się. No ale jak to 5-letni dzieciak moze sie onanizowac? Kto go tego nauczyl ? Przeciez to aż nie do pomyślenia. |
Cytuj:
Nie, Oxy odrazu do poprawczaka lub specjalnej szkoły (żart, żebyście się potem nie przyczepiali). @up: Pod względem naukowym jest to też mało prawdopodobne, ale cóż. |
W sumie to jest nic. Ja juz slyszalem o 8-latku, ktory sterroryzowal cala wies!
|
A owce siadają na zadach, kiedy go widzą.
|
Cytuj:
Wiesz co, ja bym tego nie nazwal nawet onanizowaniem... Jesli lepek (nazwijmy to ordynarnie) wali konia, to tylko dlatego, ze podlapal to od kogos, sam nie wie czemu tak robi, ale robi, bo chce zwrocic na siebie uwage. Osobiscie nie wierze, w ta onanizacje, bo jeszcze nie ma nic w majtkach, malo tego, nie wie w ogole do czego to sluzy, no prucz siusiania. |
Wiesz,nauczyciele wpisują takie rzeczy (patrząc nawet na nasz forumowy temat o nich) Może po prostu wyjął siusiaka,i z nim biegał po sali,a przedszkolanka co wpisała,to wpisała.
|
Cytuj:
Aha...siusiaka to mają małe dzieci, starsi mają członka, penisa...bądz kutasa:P :D :D :D :D :D :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A mówicie, że matka od razu by leciała czy coś. No to zamiast go lać, to trzeba było od razu go kręcić następnego dnia, a nie przenoszony, boją się go przedszkolanki, a kręcą dopiero teraz to. |
Cytuj:
Zapewne to troche podkoloryzowali, niewiadomo co tam sie dzieje. Ojciec przy nim "wali" sobie? Przeciez to kurwa jakas patologia. :| |
Wiecie co? Wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi na forum w tym ja nie powinnismy sie wypowiadac na ten temat bo nie mamy wlasnych dzieci i nie mozemy zabardzo sie w tym temacie wypowiedziec :P
Wydaje mi sie ze jest to poprostu temat dla rodzicow :D |
We don't need no education
We don't need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave those kids alone O tyle mam do powiedzenia :D. |
ciekawe czy gra w tibie i sprzedaje konta na allegro?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Boze, juz mi szkoda tych biednych ludzi wokol dzieciaka i jego pojebanych starych, dlaczego? Oh mamusia "synek dynamiczny", "to nie on to klamstwo" zamiast po prostu w dupe jego mac spojrzec w twarz tym mlodym dzieciakom i ich rodzicom i wysluchac co maja do powiedzenia a nie w sklepo bronic, nigdy tego nie zrozumiem..
Co chce powiedziec? Tak naprawde nie wiem sam. Wedlug mnie po prostu te "nowoczesne" sposoby wychowania jak bezstresowe i tolerancja to jest idiotyzm totalny, ktory rozpuszcza gnoje az do tego stopnia a nawet i gorzej.. Metoda: wedlug mnie tylko jedna, przywrocenie kar cielesnych i tyle spokoj by byl ^^ a jaka jazda i brech z szkolnych przyjebow jak chodza z rozjebanymi palcami po biciu linijką =D Pzdr. |
Cytuj:
Cytuj:
|
onanizuje? to w wieku 5 lat juz można? :D (ja nie umiałem)
jakos nie moge w to uwierzyć przeciesz 5 latek nie może taki być -.- no chyba że 666 |
Cytuj:
Bestia, antychryst, dziecko diabła, i kto tam jeszcze, nie będzie zwracał na siebie uwagi, przynajmniej tak jest zapowiedziane, więc wiesz, to nie jest chyba ta osoba :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |