Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Czy beda przedszkola o zaostrzonym rygorze? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=103984)

Belvedor 28-11-2006 09:27

faktem jest, ze dziecko musialo zaczerpnac te wzorce, ktore usilnie probuje wszystkim pokazac w przedszkolu. Faktem jest, ze przedszkolanki zamiast dac po dupsku gnojowi daja sie teroryzowac. Faktem jest, ze rodzice zapatrzeni w swoja pocieche nie widza problemu, a jedynie chwala synusia za tyle energii.
Fatkem powinno byc, ze dziecko nalezalo wczesniej oddac juz na badania psychologiczne, a czego nie zrobiono.
Im dluzej zwlekaja wszyscy, tym dziecko bardziej wbije sobie do glowy te zachowania, ktore mu imponuja.

Ja mam tylko nadzieje, ze na drodze sadowej rozwikla sie problem "malego terrorysty", ktory przeciez nieswiadomy jest tego zla, ktore wyprawia.

Poza tym gdzie zgubily sie czasy, kiedy rodzice prali dziecko za przewinienie?
Wydaje sie to okropne, ale jestem za karami fizycznymi do pewnego wieku, bo 20-30 lat temu tak popier.dolonych dzieci swiat jeszcze (przynajmniej w polsce) nie widzial.

Irons 28-11-2006 13:27

@up

zgadzam się. No ale jak to 5-letni dzieciak moze sie onanizowac? Kto go tego nauczyl ? Przeciez to aż nie do pomyślenia.

Rav Othersider 28-11-2006 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar (Post 1102162)
To rozumiem ten chlopiec bawi sie z kolezankami w najnowsza czesc Jack's Teen America ? I rywalizuje z kolegami o to ktory jest lepszy?
Bleeeh = p

@topic: co do przedszkol o zaostrzonym rygorze. A jasne, ze powinny powstac. Pierwszy w takim powinien wyladowac Oxy.

Nie, Oxy odrazu do poprawczaka lub specjalnej szkoły (żart, żebyście się potem nie przyczepiali).

@up:

Pod względem naukowym jest to też mało prawdopodobne, ale cóż.

TehRegent 28-11-2006 15:18

W sumie to jest nic. Ja juz slyszalem o 8-latku, ktory sterroryzowal cala wies!

ripper 28-11-2006 15:21

A owce siadają na zadach, kiedy go widzą.

Belvedor 28-11-2006 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Irons (Post 1102279)
@up

zgadzam się. No ale jak to 5-letni dzieciak moze sie onanizowac? Kto go tego nauczyl ? Przeciez to aż nie do pomyślenia.

Wiesz co, ja bym tego nie nazwal nawet onanizowaniem...
Jesli lepek (nazwijmy to ordynarnie) wali konia, to tylko dlatego, ze podlapal to od kogos, sam nie wie czemu tak robi, ale robi, bo chce zwrocic na siebie uwage.

Osobiscie nie wierze, w ta onanizacje, bo jeszcze nie ma nic w majtkach, malo tego, nie wie w ogole do czego to sluzy, no prucz siusiania.

Walekifa 28-11-2006 15:38

Wiesz,nauczyciele wpisują takie rzeczy (patrząc nawet na nasz forumowy temat o nich) Może po prostu wyjął siusiaka,i z nim biegał po sali,a przedszkolanka co wpisała,to wpisała.

VeLvet 28-11-2006 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 1102369)
Wiesz,nauczyciele wpisują takie rzeczy (patrząc nawet na nasz forumowy temat o nich) Może po prostu wyjął siusiaka,i z nim biegał po sali,a przedszkolanka co wpisała,to wpisała.

Tyle że z tego co wiem to to jest wszystko nagrane...

Aha...siusiaka to mają małe dzieci, starsi mają członka, penisa...bądz kutasa:P
:D :D :D :D :D :D

Eivrel 28-11-2006 17:17

Cytuj:

Faktem jest, ze przedszkolanki zamiast dac po dupsku gnojowi daja sie teroryzowac.
Faktem jest że jakby to zrobiły to (jak ja to nazywam) "bojowa matka" zaczęła by latać po sądach i świat by przetrzęsła byle by za to odpowiedziały. No bo przecież to nie wina kochanego synka który tylko jest 'dynamiczny'.

Bambuko 28-11-2006 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Verlian (Post 1102323)
Nie, Oxy odrazu do poprawczaka lub specjalnej szkoły (żart, żebyście się potem nie przyczepiali).

Kolegom też zawsze mówisz, że "to żart", żeby wiedzieli, że śmiać się mają?

A mówicie, że matka od razu by leciała czy coś. No to zamiast go lać, to trzeba było od razu go kręcić następnego dnia, a nie przenoszony, boją się go przedszkolanki, a kręcą dopiero teraz to.

Irons 28-11-2006 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Belvedor (Post 1102349)
Wiesz co, ja bym tego nie nazwal nawet onanizowaniem...
Jesli lepek (nazwijmy to ordynarnie) wali konia, to tylko dlatego, ze podlapal to od kogos, sam nie wie czemu tak robi, ale robi, bo chce zwrocic na siebie uwage.

Osobiscie nie wierze, w ta onanizacje, bo jeszcze nie ma nic w majtkach, malo tego, nie wie w ogole do czego to sluzy, no prucz siusiania.

Zapewne to troche podkoloryzowali, niewiadomo co tam sie dzieje. Ojciec przy nim "wali" sobie? Przeciez to kurwa jakas patologia. :|

Dolor 28-11-2006 19:39

Wiecie co? Wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi na forum w tym ja nie powinnismy sie wypowiadac na ten temat bo nie mamy wlasnych dzieci i nie mozemy zabardzo sie w tym temacie wypowiedziec :P
Wydaje mi sie ze jest to poprostu temat dla rodzicow :D

Radek 666 28-11-2006 19:48

We don't need no education
We don't need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave those kids alone

O tyle mam do powiedzenia :D.

Gtyk 28-11-2006 19:52

ciekawe czy gra w tibie i sprzedaje konta na allegro?

Shubik 28-11-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gtyk (Post 1102832)
ciekawe czy gra w tibie i sprzedaje konta na allegro?

na 100% ;d ale u mojego brata w przedszkolu też jest taki as... co odgryzł kawałek krzesła... bo mu zupa nie smakowała... ciekawe co bedzie w szkole odgryzac...

Belvedor 28-11-2006 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor (Post 1102808)
Wiecie co? Wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi na forum w tym ja nie powinnismy sie wypowiadac na ten temat bo nie mamy wlasnych dzieci i nie mozemy zabardzo sie w tym temacie wypowiedziec :P

Tak, ale wiesz jak Cie matka wychowywala/wychowuje, a zakladam, ze nie latales z siusiakiem po przedszkolu, nie gryzles kolegow i nie probowales przeleciec kolezanek, wiec jakis punkt zaczepienia lepszego wychowania juz masz, wiec jak najbardziej masz prawo do glosu. Poza tym jak mozna sie nie wypowiadac, jak rodzice robia dziecku krzywde, ktora wyjdzie w doroslym zyciu?

Cytuj:

Wydaje mi sie ze jest to poprostu temat dla rodzicow :D
To Ci sie zle wydaje :D

Darviniok 28-11-2006 20:50

Boze, juz mi szkoda tych biednych ludzi wokol dzieciaka i jego pojebanych starych, dlaczego? Oh mamusia "synek dynamiczny", "to nie on to klamstwo" zamiast po prostu w dupe jego mac spojrzec w twarz tym mlodym dzieciakom i ich rodzicom i wysluchac co maja do powiedzenia a nie w sklepo bronic, nigdy tego nie zrozumiem..

Co chce powiedziec? Tak naprawde nie wiem sam. Wedlug mnie po prostu te "nowoczesne" sposoby wychowania jak bezstresowe i tolerancja to jest idiotyzm totalny, ktory rozpuszcza gnoje az do tego stopnia a nawet i gorzej..

Metoda: wedlug mnie tylko jedna, przywrocenie kar cielesnych i tyle spokoj by byl ^^ a jaka jazda i brech z szkolnych przyjebow jak chodza z rozjebanymi palcami po biciu linijką =D

Pzdr.

Eivrel 28-11-2006 21:35

Cytuj:

Wiecie co? Wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi na forum w tym ja nie powinnismy sie wypowiadac na ten temat bo nie mamy wlasnych dzieci i nie mozemy zabardzo sie w tym temacie wypowiedziec
Wydaje mi sie ze jest to poprostu temat dla rodzicow
To jest forum. Możemy sobie tutaj dyskutować niezależnie od tego kim jesteśmy. Nawet jak dojdziemy do błędnych wniosków to i tak przecież to nic nie zmieni. Poza tym sam widzisz jacy niektórzy rodzice są. Że ktoś wychowuje to nie znaczy że robi to dobrze.

Cytuj:

Metoda: wedlug mnie tylko jedna, przywrocenie kar cielesnych i tyle spokoj by byl ^^ a jaka jazda i brech z szkolnych przyjebow jak chodza z rozjebanymi palcami po biciu linijką =D
Ale nie przesadzajmy także w drugą stronę. Wystarczy po prostu chyba taka zwykła stanowczość. Znaczy sam nie powiem dokładnie co bo młody jestem, no ale nie wydaje mi się żeby aż taka brutalność była potrzebna. ZAPOMNIJCIE CO POWIEDZIŁEM. SPALIĆ ICH WSZYSTKICH!!!!!!!MUCHACHAHAHAH NIECH CIEPRIĄ ZWYRODNIALCE WYBEBESZYĆ KAŻDEGO!!

Zenuś 30-11-2006 16:07

onanizuje? to w wieku 5 lat juz można? :D (ja nie umiałem)
jakos nie moge w to uwierzyć przeciesz 5 latek nie może taki być -.-
no chyba że 666

gorgi 30-11-2006 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 1104952)
onanizuje? to w wieku 5 lat juz można? :D (ja nie umiałem)
jakos nie moge w to uwierzyć przeciesz 5 latek nie może taki być -.-
no chyba że 666

Offtop:
Bestia, antychryst, dziecko diabła, i kto tam jeszcze, nie będzie zwracał na siebie uwagi, przynajmniej tak jest zapowiedziane, więc wiesz, to nie jest chyba ta osoba :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06.