![]() |
Jaki minister taka satyra.
|
Cóż imo SP jest w miare równę WT. A wt są do dupy (choć mają pare śmiesznych tekstów
|
Włatcy Móch ssom pszy South Park.
|
Włatcy Móch= nieśmieszne gówno, South Park= roxor teh soxor.
|
Ta baja jest wyjebana :D kocham ta bajke ;d
|
Czesiu Znalazl Helmofon
Wlatcy rzadza ;D |
co wy wszyscy z tym south parkiem? lol
czy jeżeli w tym jest już przeklinanie to musicie porównywać to z SP i odrazu mówicie : w WM nie ma tak dużo wulgaryzmu jak w SP, więc WM jest h*jowe "Czesiu lubi robić pajace!!! hop-hyc... hop-hyc..." gz dla czesia za głos i inteligencje, dla anusiaka za alergię xD (odcinek 14 wymiata i sama końcówka 15 <końskie bobki> lol) |
Bolą ih bżuhy bo zjedli cókieróhy !
|
Ta bajka rządzi ROXXXXXXX a st jest takie se ... ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
-,,ale ten koń ma pytę"
-,,no jak mój wujek z Zakopca" :) -,, ksiązka nie może być FAJNA!!X( . Książka może być ciekawa, dobra i jaka jeszcze Czesiu? - ,,yyy... zajebista!?" :):):) |
wlatcy móch mi sie bardzo podobaja oglądnołem wszystkie odcinki kto jakiś odcinek przegapil zapraszam na
strone:http://www.megaclip.pl/filmy/pokaz/n...36/wlatcy_moch odcinki bez cenzury :D |
Oglądałem ze 2 razy i nawet fajne... grafa jak w tibi ;P nie no spox filmik czy tam bajka
|
właśnie obejrzałem 9 odcinek (wcześniej nie mogłem nigdzie znaleźć)
wymiatający ^^ (sztandar szkoły buahahah) |
|
Słońce spiekło mój kark w Masachusets :D (czy jak się to pisze)
|
Cytuj:
|
Dajcie spokój, oglądam to czasem, ale największa rzesza fanów tego serialu to dzieci w wieku 5-7 lat, które nie rozumieją humoru zawartego w tym filmie.
|
Czesio gurą hura hehe !! :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |