![]() |
Cytuj:
W 6(6) jest w źródle podpowiedź 'daj mi to ..., daj mi trochę ..." jeszcze nie rozwiązałem ale chyba blisko jestem. Yy jeszcze jest coś takiego, nie wiem o co z tym chodzi ^^ <! # (( # ### % $ * ### * % ^ > <! * @@ > <! ) ( @ # $ > |
6 też dość szybko... w 6(6) widze jakas wieże metalową chyba przewodzącą prąd? hmm jak to nazwac...
no.. kluczem było zrodlo strony.. a teraz w 666 jest dosc ciekawe... ciekawe o jaka bestie chodzi... hm ; <] aa... teraz siódme.. dziwne troche ; p |
A ja dziś zaczęłam grać, jestem na 5b poziomie i się zacięłam. No, w końcu trza mózg ruszyć, a trochę kurzu się tam nazbierało.
Juhu! Przeszłam! Teraz pewnie pójdzie łatwiej. |
Cytuj:
A dla tych co jeszcze nie wiedzą większy hint : ilość znaków odpowiada ilości pól,jaką masz wykonać w dół na klawiaturze np. ### to 3 pola w dół od tego znaku,czyli c. @ DOWN Ja bym nie dawał,ale jak tutaj już gotowe hasła lecą,to wiesz ^.- |
Jeden, OGROMNY spoil. Nie bawię się z wami.. =.='
|
Ta.. ogromniasty... ;p
Ma ktoś jakąś wskazowke co do tego, jak rozwiazac 7.1? |
Cytuj:
Szczęśliwa siudemka i spadamy spać :D --- *-nie czytaj jak nie chcesz ;] |
Dobra, jest jak jest. Jestem na 7-mym. I dupa.
|
Cytuj:
Czerwony napis na obrazku to praktycznie 100% hasła ... [/spoil] |
Czytalem wszystki hinty do 3, ale gowno wymyslilem cos wiecej plx.. w kodzie zrodlowym nic nie ma...
THINGs in OZ are strange and beautiful, but dorothy just wants to get back home Dunno |
Cytuj:
|
Nie moge sobie poradzic z 6(6)
prosiłbym o jakies hinty albo o kontakt (najlepiej GG lub PM) |
Cytuj:
Można jakąś wskazówkę prosić do No.7b (sam szary obrazek + zielony napis, tak powinno być?) |
Ludzie kur** wyluzujcie!!! ;o Temat był co o tym myślicie a nie "Dajcie mi gotowe rozwiązanie" wiem rozumiem tez byłem na 20 zdesperowany i zwróciłem się do pewnej osoby ale im dłużej na tym siedziałem to tym lepsze było :D:D
Pomyślcie sami dopiero jak przez 3 miechy będziecie siedzieć nad jednym to warto sie zastanawiać czy to rzeczywiście jest trudne :D WYLUZUJCIE!! |
jakaś wskazowka do 7.1? na obrazku jest napis seven temperance i jakas rurka w tle ; p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale to jest beznadziejne bo sa rysunki od 1 do 7.. w kazdej podkreslona czerwona liczba... czy te liczby to jakies haslo czy cos? czego szukac? |
Zwróć uwage raczej na podkreślone literki w tych 7 wyrazach.
A ja sie teraz męczę z ósmym piętrem :| |
Cytuj:
|
Mam rozumieć, że sam obrazek z napisem "Seven Temperance" to następny poziom z nr 7 czy oznaka mojej pomyłki?
Już po sprawie, dzięki Gallar. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |